Pokazuje rezultate 1 do 50 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, evo da se javim. obavila sam danas hsg i loš je nalaz. desni jajovod prohodan, ali "Loš" kako je rekao doktor. zadebljan, proširen, nepravilan. kaže doktro da nije pogodan za začeće... i tekućina je isto teže prolazila. lijevi skroz neprohodan. puštali su mi jod u 3 navrata i 2 puta fiziološku i nije išlo nikako. mislili su "propuhati" na silu, ali su odustali...

žalosna sam jako i sad tek svjesna da je prvo dijete zaista bilo čudo!
    i tučem se po glavi što smo izgubili 2,5 godine! Da sam barem ranije sve to obavila...

slijedi laparo najvjerojatnije, pa IVF jer inseminacije vjerojatno neće dolaziti u obzir...

tako da sam ovaj ciklus zadnji s vama!

sretno dalje i puse
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.11.2014. at 21:55

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    curke, evo da se javim. obavila sam danas hsg i loš je nalaz. desni jajovod prohodan, ali "Loš" kako je rekao doktor. zadebljan, proširen, nepravilan. kaže doktro da nije pogodan za začeće... i tekućina je isto teže prolazila. lijevi skroz neprohodan. puštali su mi jod u 3 navrata i 2 puta fiziološku i nije išlo nikako. mislili su "propuhati" na silu, ali su odustali...

žalosna sam jako i sad tek svjesna da je prvo dijete zaista bilo čudo!
    i tučem se po glavi što smo izgubili 2,5 godine! Da sam barem ranije sve to obavila...

slijedi laparo najvjerojatnije, pa IVF jer inseminacije vjerojatno neće dolaziti u obzir...

tako da sam ovaj ciklus zadnji s vama!

sretno dalje i puse
    A joj.drzi se.rijesit ce se sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •