sad se konačno možemo seksati bez opterećenja, računanja, pišanja trakica i ostalog jedina pozitivna stvar jer me sve to s praćenjem ciklusa jaaako počelo opterećivati!

nivesa, nije bilo uopće strašno. e sad, ili zato jer sam dobila injekciju od koje mi se vrtjela cijela soba i nisam mogla govoriti ili zato jer stvarno nije strašno. kod postavljanja aparata, osjetiš malo štipkanja, stvarno traje sekundu i završi prije nego se sjetiš da je zaboljelo. kod puštanja kontrasta, jaki je pritisak. no, menga me zna puno jače boljeti. pritisak je onako intenzivan, kao trud, ali prestane brzo. meni su stvarno puno tog kontrasta puštali i pokušavali probiti pod tlakom, pa nije bilo tako grozno. malo sam rukama stiskala rub kreveta i to je to. čak nisam imala potrebu niti vikati, a kod zubara jaučem redovito

sve u svemu, nisam jedva čekala da prestanu, čak su htjeli odustati da me ne muče jer nije prolazilo, ali sam im rekla da mi je ok i da mogu još dugo tako...

dakle, tko god se boji, neka se ne boji i neka ide! ja bi bez problema mogla još puno puta na to