Pozdrav!
MAMI2, imam pitanje. Primjetila sam da sam jucer bila 22ds, a danas 24, pa ne znam koji sam tocno dan. Da li je ovo jucer bilo pogresno napisano ili danas? xx
Pozdrav!
MAMI2, imam pitanje. Primjetila sam da sam jucer bila 22ds, a danas 24, pa ne znam koji sam tocno dan. Da li je ovo jucer bilo pogresno napisano ili danas? xx
Pozdrav svima..curekako ste se vi osjecale kad ste koristile crinone gel ?
Ok, thanx! Ne pratim vise svoj ciklus, mislim da je tako najbolje. Onda kad zelim provjeriti dojdem ovdje. Nisam skuzila da je preskocen dan. xx
Žužy hvala, budem malo istražila.
Nivesa rekla je jajnika. ako sam ju ja dobro shvatila. da provjeri da li su začepljeni i da li je sve ok.
Evo moja menga pri kraju...posao me doslovno ubio ovih dana..mislim da cu se veceras napiti![]()
Drage moje heroine,evo da vam se i ja prikljucim,ja idem u KBC Rijeka,ali sam vidjeka na ovom forumu toliko topline i obzirnosti da sam htjela bit s vama,meni nisu uspijeli prirodni ni stimulirani,ostale mi4 inseminacije,prva bila prije 13 dana,sad u cetvrtak trebam dobit,ako ne onda slijedeci vadim betu,imam neke cudne simptome,bole me kriza cike neko cudno probadanje ispod pupka a jajnici su isto nekako cudni,simptomi kakve do sad nisam imala osim sto mi se spava imam jutarnje i vecernje lagane temperatutr 37%4,i neovjasnjivu glad navecer,saljem kisss svima
Meni je laparoskopski odstranjena cista s jajnika prije 6 mjeseci i skoro me došlo glave
Cista je bila veća nego što su mislili i morali su je unutra razrezat, a ona je ispustila loj u trbušnu šupljinu i vjerojatno nisu sve dobro iščistili, te mi krenulo na jetru i izazvalo veliku infekciju, 15 dana bolnice uz svakodnevnu triple dozu intravenoznog antibiotika. Al ja sam jedna od 100, drugih 99 su išle kući pjevajući![]()
Moja frendica je to obavila i isla je doma kao da je bila u toplicama na odmoru a ne na lap. Valjda ovisi i o mjestu ciste... Ja sam trebala obavit isto ali se dr zadnji tren predomislio jer je cista sama pukla valjda to jutro.
A zuc i slezenu su mi odstranili laparoskopski. Tak da je to njima vec kao neki rutinski zahvat na jajnicima. Viise sam se bojala anestezije nego zahvata.
Stigli nalazi briseva, svi uredni i urinokultura sterilna
Jedna briga manje![]()
žužy, baš mi je žao što su te tako otpilili...a onda znam koja si jer sam nakon tebe i ja ušla pitati da li da i ja dođem neki drugi dan jer sam u zgu, pa mi nije problem...i rekla je sestra neka ipak pričekam. Ma jo, trebala si im reći da ti nisu preko ceste, stvarno nisu normalni!netko me pitao, radila sam hsg. a u siječnju idem na histeroskopiju. i moj primarni ginekolog potvrdio da je to bolje. sutra 3d uzv u petrovoj da vidimo kakva je maternica...inače, ovaj ciklus mi je ovulacija na lijevoj strani, tako da nema šanse da bude išta, a ja ipak gledam kalendar!! mislim da je ovo nadanje već kronično oboljenje kod svih nas tu
Ma...bilo mi žal jer sad nepem skoro gore. Drago mi je da si ti uspjela obaviti! I svakak javi kak je sutra prešlo.
Ja se baš pitam kolki mi bude sad ovaj ciklus...i dali opče bude kakve naznake O...za sad ne.
lista za 19.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 19.11.2014. at 16:16
Pozdrav curke!
Kakvo je ovdje zatišje?
Yummy dobro došla u ljubičice!
Hvala mami2, vidjet cemo je li se ovaj put malisa/nka posteno primi/o/la...mucnine vec imam i ove su najgore od svih 5 u ovoj godini...
kudri ja sam te pitala jer sam imala taj slucaj blizu sebe, prijateljica je imala jedan jajovod neprohodan drugi slabo prohodan i isla je nedavno na laparo gdje su joj otcepili (ne znam kako da se bolje izrazim haha) oba. Inace joj je to jedini problem, pa me zato cudi da ti to nisu radili.
Cure ovo morate vidjeti, otkinula sam skroz na skroz
http://www.magazin.ba/video/otisla-j...ovo-57604.html
xavii, dr. Jukić na VV, ali i primarni ginekolog u kojeg imam veliko povjerenje, složili su se da me za sada ne bi slali na laparo, već na histeroskopiju jer je manje invazivna. Osim toga, kažu da je nakon laparo veća mogućnost za vanmateričnu trudnoću. Kako sada stvari stoje, nisam sigurna da li ću se uopće odlučiti na to. Mislim da ću ići samo na histeroskopiju, pa na AIH i IVF...No danas idem na detaljan 3d UZV, pa ću biti pametnija...
ludnica ,
kudri,kako je prošlo?
Ajmo curke, otvaram šank pa se poslužite:![]()
nisam još bila. ali možda ću ipak sutra jer je dr uletjela neka operacija. čekam da mi se javi
Ja sam toliko u poslu da ne stignem o nicen razmisljat al mislim da od sutra krecem opet u akciju ako mi ostane gram energije
Yummi ajmo! Drzim fige da upali![]()
Dobro jutro! Mene zgrabila neka prehlada, grebanje u grlu i kašljucanje. Med i limun su mi najbolji prijatelji. Nekaj me od jučer probada u donjem lijevom kvadrantu, sad sam si našla položaj i primirila se pa je stalo. Uf ti strahovi... stalno nekaj...
Kaj ima novog kod vas, jel' se radi?
Svima ~~~~~~~~~~~~~, i
Posljednje uređivanje od stork : 21.11.2014. at 09:07
Cure,
nisam bila u mogućnosti prije vam zahvaliti na čestitkama!![]()
Pozdrav cure :D
kako ste vi ovih dana, ja se slabo stignem javiti ali sam i dalje odbrojavalica naravno
lista za 21.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Ola komadi!
Šta se radi?
Ja ispekla dvije torte i čistim kuću, sutra starija curka slavi roćkas sa ekipom a u nedjelju mlada sa svojom.
Bila sam kod gin., imam neku upalu, dobila vaginalete.
Sreco, cestitam na trudnoci!!
Mami, ja bi ti od obje torte uzela po malo![]()
Ja se zabavljam sa psicem, bila danas kod dr, O mi je bila jucer ili danas, stalno me probada pa ne znam. Sad iscekivanje M, pa idem na HSG. Blizi se ovo bozicno vrijeme, ja pripremam ukrase, odmah mi je i raspolozenje bolje![]()
Mami sretan rođendan malenoj![]()
Stork, kako si to lijepo objasnila donji lijevi kvadrant![]()
A di je kaaaaaaavica?!
Ajde,evo jedne kasne vruče,mirišljave..
nema nikog pa evo ja saljem jednu kavicu, bas mi godi zadnjih dana
i evo ja cu vam stavit i listu, nemojte zamjerit ako sam zeznila, dosadno mi je
lista za 23.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
lista za 23.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
![]()
ivana.sky,![]()
Posljednje uređivanje od žužy : 23.11.2014. at 10:51
Pozdrav! Eto, meni je danas 1dc. Slobodno mi sutra pisite 2.