Ivana Sky cestitam od srca
Ivana Sky cestitam od srca
hvala vam svima
evo danas i betu dobili, pravo momackua u ponedjeljak drzte fige za uzv da vidimo mali mjehuric da se ugnjezdio na mjesto
![]()
Ma morao se ugnijezditinajrađe bi prespavala dane do ponedjeljka, jelda?
Ja vas samo vas citam,ovih dana nemam sta pametno za pisati. Ja sam bila kod dr 18dc, i bio je vodeci folikul 9mm,i rekao mi je da dodjem za 5 dana jer O sigurno nece biti do tada. Kad sam opet dosla, rekao je da je O bila, vjerojatno dan prije. To se slaze sa mojim simptomima, samo mi nije jasno da je mogao tako brzo narasti pa sam sva zbunjena. :/
ivana.sky fakat lijepa beta
zadarmamica vidjela je spol na 13+3 još ja pitam pa kaj je moguće tak rano, a dr okrene ekran i veli: evo, vidite! Kad ono fakat strši![]()
Ivana.sky cestitam na trudnocia tebi Stork na pisonji
![]()
e cure... jedan savjet... pricala sam sa dr. prvo danas i pitala za bolovanje, ona je rekla da cemo sve dogovorit u pon na uzv.... a onda poslije sam se cula sa seficom na poslu i ona mi savjetuje da odmah otvorim bolovanje jer me ne mogu prebacit u drugu smjenu... kao sto vec vecina vas zna radim nocne na dostavi robe i zbilja ne bi htjela riskirat, pogotov ne sad... dobila sam 3tj bolovaja za betu poslije postupka ne vidim zast mi sad ne bi dali... samo sto je meni glupo sad opet sutra zvat dr. i zicat bolovanje, a do pon bi trebala 2 smjene odradit![]()
Ivana odi do svoje dr opće prakse i reci joj o čemu seradi i žicaj par dana bolovanja.
Ivana, meni je moja dr opce prakse rekla da svatko ima pravo jednom godišnje dobiti tjedan dana bolovanja zbog umora, probaj to tražiti. Ili ak' imaš još godišnjeg pa skombiniraj!
Ivana sky čestitam draga! I nadam se da će uzv proći super. Nemoj se razočarati kad vidiš samo točkicu. Ja sam očekivala da ću vidjet bebu, a ne točkicu od 3 mm
Stork bravo za pisonjuja nekako priželjkujem curicu, ali sad mi je samo bitno da sve prođe ok, obzirom da sam bila na antibioticima. Danas smo 8+3. Još tri tjedna kritično i onda ćemo podijelit našu vijest sa svijetom. Nekako se bojim radovati unaprijed.
hihihi znam da ocekujem mali mjehuric velicine makovog zrnaiako vjerujem da ce mi bit precudno vidit tocicu
a ja sam poludila, rekla sam mojoj i mm mami, i kumi... na kraju su njih dvije babe izblebetale svima! i samo mi stizu poruke i pozivi i iskreno sad me samo jos vise strah... ne znam kak ne razumiju da me samo jos vise tako stave pod stres... 1001 stvar moze poci krivo a oni to ne shvacaju... i stalno vicu kak sam ja negativna... nisam im trebala nista ni govorit dok se ne uvjerim da je sve ok
blago vama... i ja sam im rekla da nikom ne kazu.. al naravno jednoj teti su bas morale, ta jedna rela drugoj teti pa ta teta sestricni... a hvala bogu ima nas 500... i onda paaa staaa to je sve familija oni smiju znat![]()
![]()
Ne se sekirati.
Mi smo isto svima odmah rastrubili, isti dan kad je test pokazao +.
Barem smo se svi skupa dulje veselili.
Dapače, posto sam test radila dan nakon svog rockasa, nekima sam već rekla kad su mi
cestitali rockas, dakle dan prije testa (kasnila mi je 10-tak dana)![]()
Posljednje uređivanje od orange80 : 26.11.2014. at 12:41
Ovaj puta već duže pokušavamo i rastrubljeno je valjda cijelom svijetu da pokusavamo.
I onda nas svi i pitaju kaj je s tim. I tak...
Posljednje uređivanje od orange80 : 26.11.2014. at 12:44
Podsjetila si me na situaciju od prošle godine:
Rodakinja od mm -a je solo i ne više tako mlada.
Kad je ona lani rekla svojoj mami da je T, a ona odmah svojim 4 sestrama i one dalje,
Taj dan je znala sva rodbina do 5- tog koljena.
Ko da je održala telekonferenciju
Ne treba to tajiti! Nek se ljudi dulje vesele!
Curke, moze vase misljenje, sorry unaprijed sto cu vas malo gnjaviti. Bila sam kod dr 22dc, rekao je da je O vec prosla jer onog folikula vise nema(18dc je bio vodeci folikul 9mm), meni je 20.21.dc bilo malo sluzi i pikao me je stomak s desne strane, pa sam bila sigurna da je to to. Medjutim to pikanje se nastavilo, i sinoc je bilo posebno jako (sluzi ne bas) . I tako ja bzvz uzmem Maybebaby i pokaze mi paprat (ne pouzdam se samo u njega) i ja si mislim to je zato sto sam pila sok prije. Uradim ga opet jutros i ima dosta paprati, al najcudnije od svega sto mi ima sluzi kao u prici!! Proslih ciklusa mi nije bilo toliko. Tako da ne znam sad uopce sto da mislim, kod dr ne zelim ici. Da li da ovo sada racunam kao O ili ono prije?
P.s. danas je 27dc.
Posljednje uređivanje od xavii : 26.11.2014. at 13:33
možda sluz zbog odnosa? sumnjam da je dr propustila folikul...pogotovo ako je bio pred pucanje.ali i ja sam zbunjena često oko ovulacija svojih, pa ti nemam što pametno reći.
xavii ,najtočnija potvrda ovulacije je ultrazvuk. Sve ostalo čime mi pokušavamo uloviti doma O je nagađanje,uzv jedino točno pokaže.
Tako da,rekla bi da ti je O bila ono prije...mada mi je čudno da ti je toliko narastao folikul sa 9mm do pucanja u tako kratkom vremenu. Ali dobro.
Nadam se da je pokrito![]()
Pokrili smo al je i meni najcudnije da je u 3 4 dana mogao tako narasti, al dobro vidjet cemo za 10ak dana
Drage mojei kolači za sve vas.
Danas mi je roćkas i nekak sam si baš onak, vrijeme ide, odnosno definitivno mislim da je moje i prošlo.
Voljela bih da vas mogu počastiti onak konkretno jer ste baš ekipa.
MAMI sretan rodendan, nek ti se ostvari sve ono sto zelis!
Meni je jedna poznata ginicka rekla da je jedina sigurna potvrda O - trudnoca.
A neki opet tvrde da jedino možeš vidjeti ako izvadis progesteron 21 DC.
xavii sudeći po svemu opisanom ja bih prije rekla da si imala anovulatorni ciklus, manje vjerojatno je da ti je O bila onda, a najmanje vjerojatno da je sada.
Racunam s tim da prosječni ginic ne može bas sa 100% sigurnošću Uzv- om utvrditi je li O bila,
ali ak je pred par dana vidio da folikula nema - onda sigurno nije mogao nastati, narasti i puknuti u tom kratkom periodu.
Ovo sto ti imaš sluzi, pa boluckanja to može biti i nekakva neuspjela O.
Ali ja ti želim da je O bila i da ste napravili "posao".
Posljednje uređivanje od orange80 : 26.11.2014. at 22:43
Ma sve je meni ovo zbunjujuce, vidjet cu za 10ak dana hocu li dobiti, pa cu prema tome znati.
ivana.sky čestitam!!!! prekrasna beta..
obožavam priče o malim ČUDIMA![]()
hvala
pitanjce opet... svrbi me grlo i osjetim da se punim slajmom, cula sam da u dosta slucajeva dodje do pada imuniteta i da se razbole zene (ak je istina?) a znam opet da to dosta moze skodit... ugl kako si mogu pomoc? zasad samo muckam grlo kaduljom
Izbjegavaj kadulju, preporuca se ne koristiti je u trudnoci.
Propolis mozda?
MAMI, sretan ti ročkas!!Mene pere prava depresija, razmišljam odustati od sve, umorna sam od praćenja simptoma, brojanja, sexanja one dane. Više ne znam da li želim sex zbog sexa i muža ili zbog ovulacije, tj. djeteta!Grozno se osjećam. Jučer sam baš pukla i plakala i rekla mužu da ne znam da li više uopće želim to dijete!! Ovaj mjesec koji nam je kao najpogodnije jer sam imala HSG nismo pokrili skoro ništa jer se muž razbolio (ima upalu pluća), a ja se ljutila na njega jer ne može! I nisam mogla pomoći da prestanem biti ljuta, iako ništa nije bio kriv. Naravno da ne može, bolestan je! I onda je jučer htio, ali me opralo da je već kasno, da je ovulacija prošla i da neću ništa! Ma užas!!! Ne znam kako da se reprogramiram na nešto drugo! Već 2,5 godine, svaki dan, svako probadanje, svaka bol, iscjedak...Svaki dan razmišljam o tome, guglam! I nisam sretna, nikako!!Sori na jadanju!!!
MAMI, sretan ti ročkas!!Mene pere prava depresija, razmišljam odustati od sve, umorna sam od praćenja simptoma, brojanja, sexanja one dane. Više ne znam da li želim sex zbog sexa i muža ili zbog ovulacije, tj. djeteta!Grozno se osjećam. Jučer sam baš pukla i plakala i rekla mužu da ne znam da li više uopće želim to dijete!! Ovaj mjesec koji nam je kao najpogodnije jer sam imala HSG nismo pokrili skoro ništa jer se muž razbolio (ima upalu pluća), a ja se ljutila na njega jer ne može! I nisam mogla pomoći da prestanem biti ljuta, iako ništa nije bio kriv. Naravno da ne može, bolestan je! I onda je jučer htio, ali me opralo da je već kasno, da je ovulacija prošla i da neću ništa! Ma užas!!! Ne znam kako da se reprogramiram na nešto drugo! Već 2,5 godine, svaki dan, svako probadanje, svaka bol, iscjedak...Svaki dan razmišljam o tome, guglam! I nisam sretna, nikako!! Sori na jadanju!!!
sori na duplom, postu. pokušala sam editirati, pa ubaciti razmake. nije išlo...![]()
Kudri samo dok te citam, tesko mi je, jer ne mogu zamislit da godinama moram cekat trudnocu. Tako da... Samo ti to izbaci iz sebe ako ce ti bit bar malo lakse. Vjerujem da ce tuzni dani proci![]()
Kudri, za pocetak, grlim!
Ne vjerujem da cete sad odustati, sad ste tek stvarno krenuli u borbu za svoje cudo, prvi koraci su odradjeni. Taj put ima ups and downs, daj si vremena da svaki korak dobro prozvaces.
Tu sam ako trebas nekog za razgovor.
P.S. A muz ima dobru ispriku, i mene pokosila upala pluca i stvarno sam 3 dana mislila da ili umirem ili da bih najradije umrla.
Draga kudri,sve znam...ubi čovjeka ta nemoć da ikak promijeniš stvari. Nema tu nekog savjeta,moraš pomoći sama sebi...i njemu je sigurno teško,a zajedno ste jači. Drži se
MAMI,ma neka ti je Sretan Rođendan,i da se brzo obraduješ ispunjenjem najslađe želje..a onda i nas!
Mene nekaj pere...temp. 38,boli dok dišem,drugo ništ. Bila kod opče prakse,htjela me na antib. mada su pluća čista. Al reko,ipak bi pročekala malo s njim...tak da idem prvo u jutro izvadit krfceto pa popodne vidjeti nalaz. (to mi je garant bubekica poslala upalu iz metropole![]()
Zuzy,
ima strasno puno bakterijskih upala pluca, pretpostavljam zbog pretoplog vremena...
Cuvaj se.
Da,rekla mi je dr da ima jako puno nekih čudnih upala pluča sa raznim simptomima.
![]()
lista za 27.11.2014
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~35 dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
odbrojavalice:
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Cure moje hvala vam, divne ste.
Jučer sam cijeli dan se tješila da nisam starija nego mudrija.
Kudri![]()
Tako me je sram, vjerojatno si i pisala o tome, koliko ti imaš godina.
MAMI Sretan roćkas! Lijepo ste se posložile tvoje cure i ti, sve jedan roćkas za drugim. Jadan tm, bankrotirat će(a možda se moraš strpiti još samo 3 mjeseca pa da još jedan roćkas ugurate između
)
Ivana.sky možeš grgljati kadulju, nije opasno, samo je ne smiješ piti u T. Iako ja radije uzmem još odvratniju varijantu, a to je: žlica morske soli u čašu tople vode pa grgljam. Imaš u dm za kupiti onaj propolis za bebe u kapima bez alkohola pa si ga možeš našpricati u grlo. Ja isto ovih dana muku mučim s nahladom i zaštopanim sinusima, a kod tebe je to vrlo lako moguće jedan od ranih simptoma T.
Kudripisala sam kako sam izgubila jednu trudnoću u 17tt, daljnjih 9 mjeseci sam mislila samo o tome da opet ostanem T i nikako! Hormoni se zbrčkali, ciklusi podivljali, a nalazi u granicama normale, zaključak dr da je sve od stresa. Onda opet ugledam plusić, a nakon 8tt blizanačke T ustanove 1 blighted i 1 missed i opet kiretaža. Pa opet prisilna pauza i opet samo jedna misao... I tako prođe 18 mjeseci. Valjda najdužih 18 mjeseci u mom životu, koncentriranih samo na jedno, tako da su tvoje misli i emocije potpuno normalni. I eto, konačno smo na putu ostvarenja svoje želje. Želim ti uskoro isto takav završni scenarij
Žužy i bubekica brz oporavak vam želim!