MAMI Sretan roćkas! Lijepo ste se posložile tvoje cure i ti, sve jedan roćkas za drugim. Jadan tm, bankrotirat će (a možda se moraš strpiti još samo 3 mjeseca pa da još jedan roćkas ugurate između )

Ivana.sky možeš grgljati kadulju, nije opasno, samo je ne smiješ piti u T. Iako ja radije uzmem još odvratniju varijantu, a to je: žlica morske soli u čašu tople vode pa grgljam. Imaš u dm za kupiti onaj propolis za bebe u kapima bez alkohola pa si ga možeš našpricati u grlo. Ja isto ovih dana muku mučim s nahladom i zaštopanim sinusima, a kod tebe je to vrlo lako moguće jedan od ranih simptoma T.

Kudri pisala sam kako sam izgubila jednu trudnoću u 17tt, daljnjih 9 mjeseci sam mislila samo o tome da opet ostanem T i nikako! Hormoni se zbrčkali, ciklusi podivljali, a nalazi u granicama normale, zaključak dr da je sve od stresa. Onda opet ugledam plusić, a nakon 8tt blizanačke T ustanove 1 blighted i 1 missed i opet kiretaža. Pa opet prisilna pauza i opet samo jedna misao... I tako prođe 18 mjeseci. Valjda najdužih 18 mjeseci u mom životu, koncentriranih samo na jedno, tako da su tvoje misli i emocije potpuno normalni. I eto, konačno smo na putu ostvarenja svoje želje. Želim ti uskoro isto takav završni scenarij

Žužy i bubekica brz oporavak vam želim!