Pokazuje rezultate 1 do 50 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej curke...
    nivesa,pitala sam se gdje si. I meni stiže menga,u jutro par smeđih kapi,al za sad ništ više. To me čudi jer me sise još dosta bole,baš čudno..al mi drago da stiže na vrijeme.
    Zadnjih dana sam bila pokošena,temp.,bolovi u plučima...visoki leukociti i crp (neznam broj),dobila tri sumameda za popiti i ako do pon. nebude bolje,dojti natrag. Jučer navčer oko 9 sam skinula za sad zadnju temp. pa se nadam da je više nebude. Uh,ne pamtim jel mi ikad tak bilo. Točno osjetim kako mi se trga u prsima dok zakašljam..

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Malo je drugacija m nego inace. Valjda je to normalno nakon svega?? Ima tko iskustva?
    Normalno je da je drugačije. treba mj - dva da se sve ustabili.
    Ja sam imala 2 spontana, doduše bez kiretaže, ali i prvi i drugi puta je trebalo malo vremena da sve opet dođe na staro.

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnjih dana sam bila pokošena,temp.,bolovi u plučima...visoki leukociti i crp (neznam broj),dobila tri sumameda za popiti i ako do pon. nebude bolje,dojti natrag. Jučer navčer oko 9 sam skinula za sad zadnju temp. pa se nadam da je više nebude. Uh,ne pamtim jel mi ikad tak bilo. Točno osjetim kako mi se trga u prsima dok zakašljam..
    uh,žužy, tako je i meni bilo prošla 2 tjedna. nisam mogla spavati, nego sjedečki i uz puno puno pholcodina.
    Leži, odmaraj i čekaj da prođe, nema druge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •