Pokazuje rezultate 1 do 50 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Mene mozete skinuti s liste, pa se ja javim kad dobijem. Moram vam ispricati sto mi se dogodilo, ne znam bi li se smijala ili plakala, al ja sam i dalje u soku hah. Ugl trenutno pijem Duph da dobijem, i jucer sam skuzila da sam 2 dana pila krive tablete?! Kako mi sve tabl stoje na jednom mjestu, ne znam ni ja kako sam uzela Voltarene forte i pila njih, znaci popila sam ih 6 u 2 dana, nadam se da mi nista ne moze biti od toga (osim sto je zeludac malo stradao). I dalje mi nije jasno kako sam mogla biti tako rastresena pa ne primjetiti jer uopce nisu slicne izgledom, al dobro.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Mene mozete skinuti s liste, pa se ja javim kad dobijem. Moram vam ispricati sto mi se dogodilo, ne znam bi li se smijala ili plakala, al ja sam i dalje u soku hah. Ugl trenutno pijem Duph da dobijem, i jucer sam skuzila da sam 2 dana pila krive tablete?! Kako mi sve tabl stoje na jednom mjestu, ne znam ni ja kako sam uzela Voltarene forte i pila njih, znaci popila sam ih 6 u 2 dana, nadam se da mi nista ne moze biti od toga (osim sto je zeludac malo stradao). I dalje mi nije jasno kako sam mogla biti tako rastresena pa ne primjetiti jer uopce nisu slicne izgledom, al dobro.
    Dobro da je Duph, a ne Utrići pa da nisi "dolje" stavljala Voltaren

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro da je Duph, a ne Utrići pa da nisi "dolje" stavljala Voltaren
    Ma ni vrag da onda nebi skužila...
    xavii, nek dojde vještičica čim prije pa da krenemo u nove pobjede!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •