Pokazuje rezultate 1 do 50 od 845

Tema: Odbrojavanje 14..... by ivekica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MAMI,tnx na napitcima..
    A bemu miša i spottingu i mengi na 24.dc! Jesi u kontaktu sa dr,možda ti treba jača doza progesterona?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    MAMI,tnx na napitcima..
    A bemu miša i spottingu i mengi na 24.dc! Jesi u kontaktu sa dr,možda ti treba jača doza progesterona?
    Ma nisam u nikakvom kontaktu, rekao mi je da pijem pa da vidim kako će mi biti, da on ustvari i nije pobornik dufastona, odnosno da smatra da to nije tako veliki problem da se ztebam krkati hormonima.
    A kako sam ja pametna pila samo jednu naravno da mi nije dosta, vidjet ću ima li netko viška pa da slijedeći mjesec probam piti dvije dnevno.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisam u nikakvom kontaktu, rekao mi je da pijem pa da vidim kako će mi biti, da on ustvari i nije pobornik dufastona, odnosno da smatra da to nije tako veliki problem da se ztebam krkati hormonima.
    A kako sam ja pametna pila samo jednu naravno da mi nije dosta, vidjet ću ima li netko viška pa da slijedeći mjesec probam piti dvije dnevno.
    ili stavljati vaginalno, što je po nekima bolje

ne znam kako ti netko nakon x vremena pokušavanja može sa sigurnošću reći da to nije problem?

jesi li vadila progesteron, 21 dc?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •