Pokazuje rezultate 1 do 50 od 130

Tema: Patologija trudnoće Sveti Duh - manageri liječnici itd. - osobno, vrlo svježe i gorko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je ako imaš loše iskustvo
    ali mogla si to sročiti na drugi način, bez nemajki, krava, veterinara i ostalog
    pa kad ti se doktor na viziti niti ne obrati, nego kaže - ja bih TO porodio, a bome ne znam kako to sročiti na drugi način. da ne spominjem ostalo.

nisam pravnik, al ono što sam povatala iz tematike - da, hvaliti se može. ali ako nekoga kudiš preko javnog foruma, medija kojeg čita više ljudi - taj te može tužiti za klevetu. a kleveta je neistinito iznošenje nekih podataka koji štete časti i ugledu. bila ti anonimna ili ne. a on line teško da si anonimna.

u svakom slučaju, prijava može biti i anonimna, ako se ne varam. prijava neprimjerenog ponašanja osoblja nadležnim institucijama.
    a svakako predlažem da prvo izbrišeš svoje ime iz ovog posta, a onda i imena liječnika.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 13.11.2014. at 15:53

Junior avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa kad ti se doktor na viziti niti ne obrati, nego kaže - ja bih TO porodio, a bome ne znam kako to sročiti na drugi način. da ne spominjem ostalo.

nisam pravnik, al ono što sam povatala iz tematike - da, hvaliti se može. ali ako nekoga kudiš preko javnog foruma, medija kojeg čita više ljudi - taj te može tužiti za klevetu. a kleveta je neistinito iznošenje nekih podataka koji štete časti i ugledu. bila ti anonimna ili ne. a on line teško da si anonimna.

u svakom slučaju, prijava može biti i anonimna, ako se ne varam. prijava neprimjerenog ponašanja osoblja nadležnim institucijama.
    a svakako predlažem da prvo izbrišeš svoje ime iz ovog posta, a onda i imena liječnika.
    Ma ne mora moja prijava bit anonimna, rado ću sve ponovit i uživo pred bilokime. Nisam ni tu anonimna! Pa potpisala sam se. Neće me nitko tužit za klevetu, pa ništa nije neistinito! To mogu i na sudu ponovit' ak' to nekom od onih imbecila padne na pamet. Mislim da ni nemaju vremena za to, pa tužbe im dolaze svaki dan, bar je tako rekla onda glavna sestra Marija, da tužbe dolaze radi Baba, Roda i drugih kokoši koje si umišljaju previše i glume doktore.

Al ovo za forum ok onda- onda molim admine da izbrišu moje ime i imena liječnika - onih koje kritiziram, naravno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •