-
@Morin - oko mene ti je ta cijela situacija od početka bila toliko čudna i nebulozna da nisam imala što ni kome vjerovati tamo. Sa svim tim liječnicima to mi je bio prvi susret i jedine reference na njih koje sam imala, imala sam prvo od cimerica (selili me 3x u 7 dana) a onda od kolega i frendova. Nisam imala razlog išta prije ovog gledati ili kopati o bilokome od njih. Za Zudeniga sam tako čula da je imao problema s komunikacijom, nije odgovarao na pitanja, okretao leđa zbunjenim pacijenticama umjesto da im odgovori na pitanje i sl. Meni je na sve odg. čim sam uspjela doći do njega, a to je bilo tek nakon 5 dana jer sam tek tad saznala da me on vodi. Tak da... Zamolila sam ga da pazi kad već mora gledat dolje jesam li još uvijek otvorena 2 prsta, čak je to i komentirao - da sam 1 prst i da sam se stisnula, al da za to ne može biti siguran jer me prvi put pogledao, da su možda njegovi kolege išli baš gurat 2 prsta, da bi mogao i on al da mi to neće raditi. I Z. je prst držao RAVNO, nije ga pigao u članku i nije ga okretao u meni. Nakon onog u predrađaoni kad su me uvjeravali da se porađam Zudenigo mi je nakon njih došao kao Isus tak da mi je teško usporediti je li inače grub ili ne.
Tamo je bila i jedna sestra koja je bila super, starija, ugodno popunjena gospođa, sijeda s prirodnom sivkasnom dugom kosom, sa šiškicama i dugom pletenicom. Ona mi je bila stvarno simpa, nažalost ne znam kako se zove.
Izražavam se kako se izražavam, nakon svega ne mislim uopće birati riječi? Zašto? Očito me se ne shvaća ozbiljno. Na svaki moj argument se može naći neki maloumni naivni kreten koji svaku pi može oboriti kako god hoće budući da na otpisnom pismu ne piše ništa osim vremena provedenom na hospitalizaciji i da je to bilo radi krvarenja - postupak, dnevnik nekakav, pokšaj dijagnoze, koliko su mi puta što tamo radili - ma niš' ne piše... Sve se lako može svesti na moju riječ protiv njihove jer smo i beba i ja živi i ok, i srećom se još nismo porodili (još jednom velika hvala Vasilju na tome...) Nakon sveg sam još uvijek poluluda, bijesna k'o ris, i hoću da netko odgovara za to sve! Osjećam da dolje još zarastam, ujutro sam si smrdila na krv, na ulošku ima mrvu stare krvi od brisa valjda, i komadića čepa (počeo mi je ispadati nakon prvog vaginalnog "pregleda").
ZNA LI ITKO MOŽE LI SE DOĆI U HZZO-u do podatka što je sve za određenog pacijenta naplaćeno i što je njima tamo uopće i poslano na naplatu? Nešto kao lista, račun, s vremenima, artiklima/vrstama usluge i količinom, datumima..?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma