Pokazuje rezultate 351 do 400 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ne shvaćam zašto se ne može ništa raditi pored djece koja skaču po trampolinu.
    Pa da je jedno deset metara, možda bi se i moglo. Ali ja 10 m postižem tek kad ostavim vrt, prođem terasu, uđem u sobu, zatvorim staklenu stijenu i sjednem na kauč. Buka ne nestane, ponešto se smanji, ali kako je to prizemlje i sve je staklo, djeci sam potpuno u vidnom polju. Privatnost nikakva. Mir nikakav.

Navikli smo već da nikad ne možemo biti opušteni jer su oni jednostavno uvijek tamo, uvijek skaču, uvijek nabijaju. Poslije podne, praznik, vikend - kad god sam doma - škripanje, cviljenje, udaranje - i ponovno, u krug.

Na jedan, dva metra, kolika je udaljenost između stola i trampolina u vrtu, ne, nije moguće popiti kavu i razgovarati - jer se međusobno uopće ne čujemo od škripanja i udaranja. Plus, nezgodno je kad te djeca čuju svaku riječ koju izgovoriš (povičeš) jer su, ponavljam, jedan do dva metra udaljeni od tebe.

Minimum pristojnosti bi bio da barem bude kompromisa - jednom meni, drugi put tebi. Koliko dugo su šutjeli ti ljudi prije nego su prvi put zamolili da se smanji pritisak? Kladim se dugo. Ja sam šutjela godinama.

Zato - ako sjede vani s knjigom ili kavom, možda reći klincima da odu koji put na igralište?
    Posljednje uređivanje od chris blue : 31.10.2022. at 16:01

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •