Pokazuje rezultate 1 do 50 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    ima li nekoga iznad njih? ljudima je tesko skuziti kako se jako cuje kad npr. struzes stolcima po podu bez tepiha, ili kad urlas, pa susjedi slusaju svaku rijec i sve ono sto izgovore kad se svadjaju ...
    struganje stolicama i hodanje u klompama po parketu

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa bas sam ovo htjela ovo napisati... postoji kucni red koji se mora postovati. Ako nije tako, policija, socijalna... sto god. Ja ne bih previse tolerirala, a pogotovo ne 7 mjeseci.
    Koliko godina ima taj decko? Smije li on biti sam doma? Ide li u skolu (kazes da je lupanje po cijele dane)?
    ljetos je po cijele dane bio doma, sad ide u školu pa odahnem kad ga nema. malac ima 9god.
    po cijele dane je vikendom ili tipa ako je su mama i sin u različitim smjenama

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja mislim da bi majci trebalo ukazati na to da s s malim može i treba na drugi način a ne dernjavom( ovo ja usput i sebe podsjećam), ali onako više prijateljski s razumijevanjem, pa će se možda s vremenom uspjeti bar donekle kontrolirati. Kao što netko reće, dobro da nisu bezobrazni, već pokazuju naznake spremnosti na suradnju, no mami očigledno treba pomoć u tome.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da bi majci trebalo ukazati na to da s s malim može i treba na drugi način a ne dernjavom( ovo ja usput i sebe podsjećam), ali onako više prijateljski s razumijevanjem, pa će se možda s vremenom uspjeti bar donekle kontrolirati. Kao što netko reće, dobro da nisu bezobrazni, već pokazuju naznake spremnosti na suradnju, no mami očigledno treba pomoć u tome.
    Da, samo kada ga zagrli, poljubi i pogladi po glavi, obrazu, se ne čuje. A tko zna koliko puta to dnevno nrapvi, osim dernjave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •