Pokazuje rezultate 1 do 50 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    mama koja je glasna i sin koji nabija loptu, sigurno nisu idealni susjedi. ali, danas, kad su ljudi u takvim teškim situacijama, ozbiljno ugroženi, očajni, ubijaju sebe i druge, pucaju...ne znam, pune su crne kronike...što bi tek njihovi susjedi rekli, koji bi to bio krug pakla?
    Pa za ovakve (koji pucaju i ubijaju) susjedi uvijek poslije kažu da su bili tihi, mirni i pristojni i da ne mogu vjerovati da su baš oni tako nešto napravili

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa za ovakve (koji pucaju i ubijaju) susjedi uvijek poslije kažu da su bili tihi, mirni i pristojni i da ne mogu vjerovati da su baš oni tako nešto napravili
    da, to je i meni čudno. ispada da su ovi koji galame, vrište, psuju i ne pozdravljaju susjede zapravo najmanje "opasni". pitam se često nije li to zavaravanje - čuli smo i mogli naslutiti probleme, ali smo ignorirali - zašto? zato što su nas na stubištu pristojno pozdravili? koliko sam puta bila u iskušenju i sama se lomila oko toga da zovem policiju ili ne, a za to vrijeme bi to netko prije mene već "odradio", vremenom sam i prestala razmišljati o tome da reagiram .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bluebella, a što si ti ženi rekla kad se ona ispričavala radi buke? Jesi li joj rekla da su stvarno glasni i da vam smetaju?

Mislim, ako je sama svjesna problema, moguće se onda radi o osobi sa kojom se može razgovarati - jer ljudi u ovakvim situacijama često ne priznaju problem.

Možda da pokušate sa ozbiljnim razgovorom, recimo izdvojite 2-3 stvari koje vam smetaju pa ih zamolite da to pokušaju smanjiti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •