-
Bluebella, i meni bi ta buka strašno smetala, nabijanje lopte i deračina po cijele dane. Žao mi je tog djeteta i da ona kao majka ne može imati nikakvu kontrolu na djetetom i neku normalniju komunikaciju.
Ja bih uredno kad su klinci nabijali ispod balkona od zid/fasadu zgrade a beba mi spavala zamolila da se prebace 20 metara s druge strane gdje se nalazilo košarkaško igralište.
Djeca bi uglavnom bez problema tamo prešla, neki pojedinci su se znali svađat al uglavnom djeca poslušaju pogotovo ako ih se lijepo zamoli.
"Zlato jel se možeš molim te igrat s loptom tamo na igralištu jer mi beba spava? hvala ti puno." 99% će ih poslušat.
A ako baš u stanu nabija košarkašku loptu (što mi fakat nije normalno a i vani je ljepše na svježem zraku) ja bih pozvonila na vrata i zamolila dijete za tišinu jer beba spava, a uostalom može izaći i van na igralište i tamo se igrat. To sam i napravila jednom, ostaviola bebu u krevetu da spava i pozvonila u stan na kat iznad jer je bilo nesnošljivo ko da mi čekić lupa po glavi. uh,...kad se sjetim...
A za deračinu rješenje nemam, ja bih kod nas probala preko predstavnika stanara (naš je izvrstan), da kaže mami da se susjedi žale na buku,a ako bi jako prekardašili i nema drugog rješenja onda bih anonimno pozvala policiju, nema veze što neće moći ništa konkretno napravit, al neka dođu.
Možda se mama malo zamisli nad svojim ponašanjem.
Evenutalno možda bih s tom susjedom stan iznad zajednički otišla do majke i s njom u miru popričala. Možda ima koristi i od razgovora s maminim dečkom...možda razuman čovjek (jedini koji ne viče) koji je može urazumit. Meni je žao tog konstansntog iživljavanja nad djetetom, motra postojaati neki drugi način za postavljanje granica i odgoj od stalnog deranja:jutarnjeg, popodnevnog i večernjeg.
i ja se deračim da budem iskrena, al ovako nešto kao što je bluebella opisala svakodnevno svakih par sati mi nije normalno, kakav život ima to dijete i kakve poruke dobiva.
-
Sva sreca sto zivimo u svojoj kuci hehehe
Ja imam jako jak glas.bas sam neki dan rekla da mi nebi mogli u zgradi ziviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma