Pokazuje rezultate 1 do 50 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kad je dolazila za djecu zapravo mi je bilo drago kaj mi neko odvraća pažnju jer sam se onda njoj ispuhala blebećući kak me djeca nerviraju. Stajala je dok sam u ruci držala golo vrišteće dijete koje se ne želi kupati. Mislim, kaj da radim, ... izgalamim se i nekad upali. Bilo bi bolje kad bih tiho objašnjavala, ali za to trebaju konjski živci.

Kad dođe iza 11 nemam pravo glasno govoriti na terasi, u redu. Bila sam nešto promrmoljila za fitnes, al da, nije to sad neki argument. Meni nije išlo u glavu da bi nekog smetalo dok mi to nije izrečeno na oštriji način. Jbg

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Kad je dolazila za djecu zapravo mi je bilo drago kaj mi neko odvraća pažnju jer sam se onda njoj ispuhala blebećući kak me djeca nerviraju. Stajala je dok sam u ruci držala golo vrišteće dijete koje se ne želi kupati. Mislim, kaj da radim, ... izgalamim se i nekad upali. Bilo bi bolje kad bih tiho objašnjavala, ali za to trebaju konjski živci.

Kad dođe iza 11 nemam pravo glasno govoriti na terasi, u redu. Bila sam nešto promrmoljila za fitnes, al da, nije to sad neki argument. Meni nije išlo u glavu da bi nekog smetalo dok mi to nije izrečeno na oštriji način. Jbg
    Ovo je post s ovog topika pa molim da čitate s razumijevanjem i ne pišete kako Žutoj susedi nisu prigovarali za djecu, kad jesu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je post s ovog topika pa molim da čitate s razumijevanjem i ne pišete kako Žutoj susedi nisu prigovarali za djecu, kad jesu.
    Jesu. Rekoh ranije, nije o tome pisala u tolikoj mjeri da se doživljava kao značajno, na ovoj temi naglasak joj je bio na nečem drugom.
    Ali slažem se, "značajnost" je u ovom slučaju rastezljiv pojam pa ga možemo različito tumačiti. A spominjanje djece i susjeda u tom kontekstu idealna je prilika za dijeljenje pokoje lekcije o odgoju djece, što je naročito zgodno nama koji imamo sad već odraslu djecu koja nikad nisu radila probleme

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam ja itekako pažljivo, na ovoj temi nije o tome pisala, barem ne u mjeri da se to doživljava kao značajno.
    Druge forumske teme ne želim ovdje komentirati.
    Sorry ali to što MI na forumu ne bismo to doživjele kao nešto "značajno", ne znači da nije ta njena susjeda

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Jesu. Rekoh ranije, nije o tome pisala u tolikoj mjeri da se doživljava kao značajno, na ovoj temi naglasak joj je bio na nečem drugom.
    Ali slažem se, "značajnost" je u ovom slučaju rastezljiv pojam pa ga možemo različito tumačiti. A spominjanje djece i susjeda u tom kontekstu idealna je prilika za dijeljenje pokoje lekcije o odgoju djece, što je naročito zgodno nama koji imamo sad već odraslu djecu koja nikad nisu radila probleme
    Ovome se uvijek čudim, kako ljudi koji imaju odraslu djecu jako brzo zaborave kako je s manjom djecom (pišem zaista općenito, ne o Tanči).

Riri,držite se!

Ja moram iskreno priznat i dalje da mi takvo okruženje koje žuta opisuje ne bi bilo drago da je oko mog stana.
    A ono opsadno stanje kod mitovski, nezamislivo, da žena svaki dan ima grč kad mora u vlastiti stan, strava i sramota!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •