Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
Čitam ja itekako pažljivo, na ovoj temi nije o tome pisala, barem ne u mjeri da se to doživljava kao značajno.
Druge forumske teme ne želim ovdje komentirati.
Sorry ali to što MI na forumu ne bismo to doživjele kao nešto "značajno", ne znači da nije ta njena susjeda

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
Jesu. Rekoh ranije, nije o tome pisala u tolikoj mjeri da se doživljava kao značajno, na ovoj temi naglasak joj je bio na nečem drugom.
Ali slažem se, "značajnost" je u ovom slučaju rastezljiv pojam pa ga možemo različito tumačiti. A spominjanje djece i susjeda u tom kontekstu idealna je prilika za dijeljenje pokoje lekcije o odgoju djece, što je naročito zgodno nama koji imamo sad već odraslu djecu koja nikad nisu radila probleme
Ovome se uvijek čudim, kako ljudi koji imaju odraslu djecu jako brzo zaborave kako je s manjom djecom (pišem zaista općenito, ne o Tanči).

Riri,držite se!

Ja moram iskreno priznat i dalje da mi takvo okruženje koje žuta opisuje ne bi bilo drago da je oko mog stana.
A ono opsadno stanje kod mitovski, nezamislivo, da žena svaki dan ima grč kad mora u vlastiti stan, strava i sramota!