Pitaj ju hoće moje susjede iznad glave pa da vidi kako joj je zapravo divno? To što su i cure rekla, može joj smetat, ali na to se nema šta žaliti. Tvoje dvorište i normalno vrijeme.

U nas situacija na rubu ludila. Ne dam MM-u da ide gore jer ne vidim smisla ako nakon 3 puta nisu poduzeli ništa, ali stvarno je često neizdrživo. Do te mjere da smo počeli izlaziti van iz stana.
Bubanje, lupanje, urlanje i psovanje roditelja, bacanje, vrištanje i traje satima. Onda tata kad ih ne može slušati pojača tv tako da ga se čuje do susjedne zgrade. Ako vidite ljude da gradom hodaju ovako , to smo mi.
Uvijek razmišljam o susjedima. Ako je 14.05 nema šanse da usisavam, ako je prošlo 22 i baš se moram otuširati, obavim to u 3 minute. J. oduvijek opominjemo da ne nabija kad hoda. Pazimo da tv nije glasan, cijev od klime usmjerili smo na balkon, a ne da kapa na cestu i tako to. Fasciniraju me ljudi koji žive kao da su potpuno sami i ne razmišljaju o drugima. Ako znaš da imaš malu djecu koju ne možeš smiriti pa onda tražiš bar stan u prizemlju da ne skaču od jutra do mraka nekom po glavi. Moram priznat da sad već polako imam veće traume od maminog urlanja nego od njihovog nabijanja...vrlo su blizu.