-
Pitaj ju hoće moje susjede iznad glave pa da vidi kako joj je zapravo divno?
To što su i cure rekla, može joj smetat, ali na to se nema šta žaliti. Tvoje dvorište i normalno vrijeme.
U nas situacija na rubu ludila. Ne dam MM-u da ide gore jer ne vidim smisla ako nakon 3 puta nisu poduzeli ništa, ali stvarno je često neizdrživo. Do te mjere da smo počeli izlaziti van iz stana.
Bubanje, lupanje, urlanje i psovanje roditelja, bacanje, vrištanje i traje satima. Onda tata kad ih ne može slušati pojača tv tako da ga se čuje do susjedne zgrade. Ako vidite ljude da gradom hodaju ovako
, to smo mi.
Uvijek razmišljam o susjedima. Ako je 14.05 nema šanse da usisavam, ako je prošlo 22 i baš se moram otuširati, obavim to u 3 minute. J. oduvijek opominjemo da ne nabija kad hoda. Pazimo da tv nije glasan, cijev od klime usmjerili smo na balkon, a ne da kapa na cestu i tako to. Fasciniraju me ljudi koji žive kao da su potpuno sami i ne razmišljaju o drugima. Ako znaš da imaš malu djecu koju ne možeš smiriti pa onda tražiš bar stan u prizemlju da ne skaču od jutra do mraka nekom po glavi. Moram priznat da sad već polako imam veće traume od maminog urlanja nego od njihovog nabijanja...vrlo su blizu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma