Pokazuje rezultate 1 do 50 od 502

Tema: susjedi iz pakla

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Svakako bi stavila neku živu ili neku drugu ogradu na tvom mjestu da se i vizualno odvojim od susjede.
    Ja bi stavila ogradu da meni nesto smeta ali stvarno mislis da bi ja trebala staviti ogradu jer njoj smeta?
    Koliko god se podrazumjeva da treba biti obziran i drzati se kucnog reda, mislim da suzivot u bilo kakvom obliku podrazumjeva i određenu razinu tolerancije. Svi bi mogli beskrajno prigovarati u protivnom, uvijek bi se naslo nesto. Bar koja iglica, kao kod Vrijeskinog susjeda

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi stavila ogradu da meni nesto smeta ali stvarno mislis da bi ja trebala staviti ogradu jer njoj smeta?
    Koliko god se podrazumjeva da treba biti obziran i drzati se kucnog reda, mislim da suzivot u bilo kakvom obliku podrazumjeva i određenu razinu tolerancije. Svi bi mogli beskrajno prigovarati u protivnom, uvijek bi se naslo nesto. Bar koja iglica, kao kod Vrijeskinog susjeda
    vertexinom susjedu smetaju iglice, moja susetka je bolja - njoj crvene latice pelargonija smetaju

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    vertexinom susjedu smetaju iglice, moja susetka je bolja - njoj crvene latice pelargonija smetaju
    Ups, sorry, ne znam kako sam vas zamijenila.
    Pa zapravo i ja svaki dan metem latice crvenih pelargonija (ne svojih ) jer se bojim da će mi ostati boja na pločicama. Ali ne pada mi napamet prigovarati niti mislim da bi ih vlasnik trebao maknuti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •