-
evo i moj slucaj....
ja sam imala muke po kaslju od 3ćeg do 8og mjeseca...
poceo bi ko suhi iritacijski (ne mos stat) po noci pa nakon cca 7dn predje u produktivni...ali osjecala bi da je slajm preduboko da ga mogu izbacit...
popila sam 3 kure razlicitih antb i kasalj bi se stalno vracao...
imala sam i temp (koja je zanimljivo skocila nakon uzimanja Sumameda), crp bio malo povisen,spustio se nakon antb,
radila 2x briseve nosa i grla - nista,analiza sputuma(iskasljaja)- nista, analiza stolice - nista (dr mislila da nije neki parazit),
RTG pluca - nista....spirometrija - OK, privatno posla vadit krv i testirat se na prasinu,grinje i macju dlaku - negativno
dr kaze da joj je izgledalo kao pocetak astme...nakon zadnje kure antb mi se od pocetka rujna nije vracao no ja jos uvijek ponekad ujutro mogu hraknuti "malog zelenog" iz grla...
receno mi je bilo da kad se organizam oporavi da idemo u daljnju analizu jer mi je iz krvi bilo vidljivo da sam alergicar (ja znam da sam na rakove i kontaktno na nikal), uradila i prick test u medjuvremenu na inhalacijske alergene i pokazao reakciju samo na drijenak s kojim uopce nisam u kontaktu ni blizu...
sad cu opet ic vadit krv da gledaju neke enzime....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma