-
čudni iscjedak
Bok svima ! Nova sam ovdje pa se ne snalazim baš. Ispričavam se ako već ima otvorena ovakva tema.
Ovako, kod zadnje menstruacije sam imala odnos predzadnji i zadnji dan i oba puta do kraja unutra. To ne bi trebali biti plodni dani. E sad, već drugi put ovaj mjesec imam iscjedak onako bjelaksto - proziran sa nešto malo krvi. Prvi put je bio za vrijeme plodnih dana i sada opet kada mi nisu plodni dani. Prije mi se to nije događalo. Da li je netko možda imao isto tako ili? Trebam li se brinuti?
-
Ovulacija može biti i za vrijeme menstruacije. Pokušaj napravit test prvo, a onda odi na briseve.
-
-
-
-
Pricekaj jos par dana, ako ne dobijes onda napravi test. Inace, ja sam prvi put ostala trudna zadnji dan men..
-
Koliko dana ti je inače ciklus? Imaš li i inače pojačanu sluz za vrijeme plodnih dana?
-
-

Bit ce sve ok!
-
Iscjedak za vrijeme plodnih dana je normalan..samo je ta krvca upitna..al ne mora znacit..mozda vidis nevidljivo..sluz je sve gusca pa nestane..i to je znak plodnih dana
-
Normalna je i sukrvica tokom plodnih dana...kao i tokom implantacije embrija i daljnjeg gniježđenja.
Test možeš napraviti več 14 dana od očekivane ovulacije. Sretno!
-
ja sam jednom prokrvarila u sred ciklusa (na piluli!!! - a redovno sma ju pila) i dosla kod dr. ona kaze O... prvo kakva crna O na pilulama?!?!?! a drugo kaze ona meni: navikni se eto u tim godinama da bude i krvi sa O... onda sam imala 23... ajme godina!
tak da eto vald je SVE moguce
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 24.11.2014. at 11:48
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma