Evo mojih sličica iz prvog tromjesečja..
Evo mojih sličica iz prvog tromjesečja..
preeeekrasna beba!!!
![]()
Marin je pravi momak, a crno-bijela slika na kojoj ste sve troje je prekrasna!
Jako lijepa beba, slatke fotke i mama i tata, sve![]()
vodenjak, imaš preeeekrasnog sina, ali ti to već znaš
Jooooj, kako je sladak!![]()
Marin je glavni ! Padat će Šibenčanke ko pokošene..Na mamu i tatu koji je zaljubljen (imamo i mi ovakvu sliku i svaki put me raznježi)
Btw, ove slike di spava, a igra sunca i sjene po nemu su mi famozne..i naravno..crno-bijele..eh..nenadmašno
jao, jao, jao, jao.....predivan je!!!!!!!!!! na tren mi je isti ti, a na tren isti M.!!!!
nesto me MM odgovara od puta, a ja sam totalno nabrijana da i nas dvije dodjemo dole pa da vas vidimo uzivo!
(a ti pak super izgledas!!!)
![]()
Presladak je![]()
Hvala, to je naša mala princeza (svi misle da je žensko pa smo se ja i moja mama uživile, a mm ludi na spomen princezice).
MajaMajica, zašto Šibenik? Mi smo u Trogiru![]()
Leonisa, on ti je iz tjedna u tjedan, na smjene, malo na mene, malo na mm. Ovaj tjedan trenutno liči na mene :smajliskakućeodsreće: Što se tiče puta, bilo bi mi drago da vas vidim, ali i ako ne dođete sad vidjet ćemo se za mjesec-dva. Inače i ja jedva čekam da vas vidim pogotovo Leu.
lapsus, ali nije daleko ni split ni šibenik, padat će sve oneVodenjak prvotno napisa
![]()
MajaMajica i mi smo uvjereni, stalno neke curice skakuću oko kolica.
E leonisa, ono o super izgledu, mo'š mislit. 20 kg viška, a na pojedinim slikama se vidi kako sam ostala i bez kose, sve rupe. Sredit ćemo i to (nadam se) jednog dana![]()
Medenjak mali, koja slatka facica.![]()
Prekrasno dijete. Pravi decko!![]()
Bas je sladak!![]()
BTW mi smo u lipnju u Trogiru. Mozda se negdje sretnemo u setnji.
Ako nas sretnete negdje slobodno nas zaustavite. Sad znate kako izgledamo...Vanchy prvotno napisa
Joj, famozan je!!! Pogotovo di se smije, mali zavodnik!!
Prelijepi naš mali zimski![]()
He-he, mislim da sam Vas vidjela danas. Nisam 100% sigurna, ali da sam bar bila pješak zaustavila bi se, ovako sam vozila auto u gužvi preko Čiovskog mosta, a skužila sam (mislim da ti je muž) muškarca koji gura kolica (što je rijetkost u Trogiru) pa mi je to privuklo pažnju. Inače mm i još 2-3 muškarca guraju kolica, sve ostalo su mame u pogonu. Nadam se da ću Vas sresti dok ste tu...Vodenjak prvotno napisa
Cureod znatiželjnog Marina!
Samo da napomenem da se Marin ponudio za mojeg budućeg zeta ...ruby prvotno napisa
![]()
Dora šalje veeeeeliku pusu...
ne znan jesan li ti ikad rekla da je marin prekrasan-e pa prekrasan je. a vidin da je i brak vec na vidiku![]()
M&M su preslatki!!
btw, juce je bila tvoja sestricna kod nas pa sam joj pokazala album, rastopila se. potvrdila je ono sto veli MM- da je isti tvoj stari![]()
od Lee i mene!
meni je isto divan gdje se smije!!
slatkis jedan!![]()
E da čula sam se nekidan s njom i baš mi je spominjala da će ići do vas. Ovaj tjedan sliči na MM, to on iz tjedna u tjedan. Idući tjedan je na redu moj starileonisa prvotno napisa
E jedva čekam da vas vidim...
Dora,![]()
Prekrasan dječak neka je živ i zdrav! A i njegovi roditelji!
divan je!
a o kojih ti to 20kg pricas? odlicno izgledas!
preprepresladak.............