Citiraj ninochka prvotno napisa Vidi poruku
krivo smo se skužile. u tom dijelu se slažem. i ja pušim pa oni ne smiju. ali im ne govorim da je to zdravo
ponekad pijem, oni ne smiju, jer to nieje za djecu
štikle - opasne i neprimjerene djeci

isto tako ne možeš govoriti budi prirodan, kad to ni tebi nije prihvatljivo... kužiš? pramen nije štetan, znači ako je stvar poruke - neuspjela je
ninochka, ja znam jedan primjer kolegice s posla čija je kćerka bila darkerica ili tako nešto, pa je zbrijala pola glave a druga polovica je bila u raznim kričavim rozo- ljubičastim tonovima.

I baš mi se kolegica žalila da joj nastavnici imaju predrasude prema kćeri zbog "takvog" neobičnog izgleda i tad nekad su počele i njene lošije ocjene (počela je nosit uz to i one bodljikave trake oko vrata, kao što nkead imaju psi). Mislim navela sam ekstrem al kažem da ima fakat i ljudi koji procjenjuju ljude samo temeljem njihovog vanjskog izgleda. Nažalost.

Ja se volim sređivat, i nemam ništa protiv da me kćer slijedi al sve u svoje vrijeme. I ja sam počela s farbanjem i laganijom šminkom u srednjoj, ništa joj neće biti ako malo pričeka. Dapače, meni je nekad to odgađanje želje baš bilo fora i još više sa muživala kad bih dobila to što sam htjela.

Ne, ne bi joj dala farbanje i pramenove s 10 god, ove privremene boje, pjene, krrede, to mi je druog (i to bi dobila samo za posebne prigode maškare, roćkasi i sl.)