Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 151 to 175 of 175

Thread: Bojanje kose 10-godišnjakinji?

Quote Originally Posted by ivarica View Post
    ja sam cula da je to policajcima uvjet i onda vidjela policajca s velikom tetovazom
    Možda se on zaposlio prije tog pravila..

Tashunica's Avatar

ja sam cula da je to policajcima uvjet i onda vidjela policajca s velikom tetovazom
    bitno da nije vidljiva.

Quote Originally Posted by Tashunica View Post
    bitno da nije vidljiva.
    kako nije vidljiva kad mu je ona vidila..

Tashunica's Avatar

Quote Originally Posted by bubica27 View Post
    kako nije vidljiva kad mu je ona vidila..
    možda na plaži

Osoblje foruma ivarica's Avatar

tako je,
    vidjela, a nismo intimni bili

Tashunica's Avatar

ja kažem kako bi trebalo biti,
    a kako svugdje ima izuzetaka, ima valjda i u policiji.
    Last edited by Tashunica; 19.11.2014 at 13:37.

Quote Originally Posted by Tashunica View Post
    možda na plaži
    Možda je to bila samo naljepnica

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by orange80 View Post
    ne, neću se iznenaditi (?!)
    kad već tjeramo mak na konac:
    nisam rekla da uočljive, šarene frizure obavezno nose samo umjetnici, a oni koji rade u banci svi nose bob.

ali (možda na tvoje iznenađenje):
    niti ja mogu sa irokezom doći na svoj posao (mislim mogu, ali snosila bih negativne posljedice),
    niti može moje dijete doći sa irokezom ili pramenom u školu, jer je već našpotana od učiteljice zbog cvjetića na noktima
    (stavila joj rođakinja, a mi zaboravili prije škole skinuti).

s druge strane poznato je da "arhići nose crno", što, tjerajući mak na konac - nije istina, niti vrijedi za sve,
    ali zašto bi bilo loše, politički nekorektno ili "procjenjivanje" u negativnom smislu pomisliti ili reći da je osoba obučena
    minimalistički, nenametljivo u detalju "pomaknuto" - sigurno arhić ili dizajner.
    nemoj reći da to nikada nisi pomislila?
    bome ivarice ne slažem se s tobom, u ovom dijelu se slažem s orange80.
    Muž mi je arhić, veliki dio ekipe s kojom se družimo i mogu u 95% slučajeva pogodit kad vidim neku osobu da je po struci arhić pa sad vjerovala ti ili ne.

itekako ih dosta voli crnu i minimalistički stil (što naravno ne znači da su takvi svi al veeeeliki dio).

Uostalom dovoljno je otići na predavanja Orisa i s neke povišene pozicije pogledat kako su u prosjeku obučeni, ne možeš fulat

Zuska's Avatar

sličica s omota žvake?

jelena.O's Avatar

Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    kad vidim neku osobu da je po struci arhić

itekako ih dosta voli crnu i minimalistički stil (što naravno ne znači da su takvi svi al veeeeliki dio).
    usto u tvojoj zgradi ima isto arhitektica koja više voli dječački stil poput mene a šareno, ili je to radi toga kaj je živjela u mojem kvartu?

Quote Originally Posted by Zuska View Post
    sličica s omota žvake?
    Pa da..ipak je bilo ljeto pa si i on može dati oduška.

cvijeta73's Avatar

orange, tesko mi je s tobom razgovarati ovako jer je ocito (meni) da si podlozna stereotipizaciji na temelju izgleda, i sad bi ti najradije da sam i ja takva
    ?

a jesam se na ovo nasmijala..
    inače, ja sam isto podložna toj stereotipizaciji na temelju izgleda. u srednjoj sam pak bila grozna i mislila sam da su svi šminkeri glupi. i nisam htjela s njima ni razgovarati, valjda me bilo strah da je prelazno
    a sad se svjesno brenzam. al opet, hebaj ga, kad vidim lika sa zlatnom lančugom, nije da nemam neke asocijacije.

sasa's Avatar

a mislim da svi imamo određene predrasude, ok osim ivarice, ali razlika je u tome da li si svjestan da su to predrasude ili ne. davno je bila ona neka tema o oblačenju gdje je ifi pisala neke strašne postove i svađali smo se o tome da li dati liječniku s dredovima specku ili ne. dok god ti zlatni lanac neb bio prepreka za zaposljavanje nekog ili davanje ocjene sukladno znanju ne vidim u čemu je problem...

Tanči's Avatar

Zato je mene uvijek oduševilo kad sam došla u Austriju i tamo vidjela svo šarenilo boja, što kože, što svega ostaloga.
    I Ikea mi se zbog toga još više sviđa.
    A nevjerojatno mi je da se mnogi kod nas zalažu za istospolne zajednice, a procjenjuju ljude po vanjštini.

Ginger's Avatar

Ajme sta nastade od ove teme

Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    bome ivarice ne slažem se s tobom, u ovom dijelu se slažem s orange80.
    Muž mi je arhić, veliki dio ekipe s kojom se družimo i mogu u 95% slučajeva pogodit kad vidim neku osobu da je po struci arhić pa sad vjerovala ti ili ne.

Eto, ja sam većinom minimalistički u crnom, a ne znam povući prostoručno ni dva paralelna pravca .

Šalu na stranu... ovo što je netko napisao-da bi djecu trebalo učiti da njeguju prirodni izgled je krajnje licemjerno u onom trenu u kojem ujutro na lice stavim tekući puder. Dalje da ne spominjem. Radje kod kćeri radim na tome da njeguje prirodni i zdrav način razmišljanja.
    Što se tetovaže tiče-želi je već dvije godine. Dobit će je u onom trenutku kad će sama (htjeti) potpisati za nju. Dakle-ako će je htjeti s 18 dat ću joj novac, ali potpisivati neću. A ako to zaista odluči napraviti onda ću joj omogućiti da to napravi u najboljem salonu, u potpuno higijenskim uvjetima, a ne da mi se vrati s tetovažom s maturalca kao mnogi njeni prijatelji pa sad roditelji plaćaju popravke tih ružnih slika nastalih u polupijanom stanju.

Quote Originally Posted by Ginger View Post
    Ajme sta nastade od ove teme
    Sad mi zao sto nisam pitala za piercing

Tanči's Avatar

Quote Originally Posted by MikiMama View Post
    Sad mi zao sto nisam pitala za piercing
    Polako, stigneš.
    U sljedećoj dobnoj skupini

crnka84's Avatar

Ja sam kupila negdje prije tu maskaru u DM-u, Alnaturinu ( za sebe ) u nekoj roza boji, i to za nekih smješnih 5 kn, bila kraj kase na sniženju. A kao dijete sam imala hrpu tih maskara u svim bojama, farbanje mi je dozvoljeno u srednjoj, i tad sam bila u svim nijansama, od platinasto sive, do crne, zelene, ljubičaste, roza itd. Sad imam 30 i već 7 godina se ne farbam, prošlo me Ja bi te jednokratne boje dopustila, možda čak i koji pramen prave farbe. Ne znam, nemam curicu, već dva malca, od kojih stariji obavezno žica da mu nalakiram nokte kad sebi lakiram :D

*mamica*'s Avatar

Quote Originally Posted by MikiMama View Post
    - bi li vi dozvolili 10-godišnajkinji bojanje ponekog pramena s nekom polutrajnom bojom? (Kojom?)
    Ne bih - jednostavno zato što mi se ne sviđa i neprirodno mi je i neprimjereno na djetetu takvo nešto vidjeti. Nemam nikakav poseban, dubok, filozofski razlog za to, naprosto je to kod mene tako.

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by Tanči View Post
    Zato je mene uvijek oduševilo kad sam došla u Austriju i tamo vidjela svo šarenilo boja, što kože, što svega ostaloga.
    I Ikea mi se zbog toga još više sviđa.
    A nevjerojatno mi je da se mnogi kod nas zalažu za istospolne zajednice, a procjenjuju ljude po vanjštini.
    Bome ti Tanči ne fali hrabrosti

ninochka's Avatar

Quote Originally Posted by *mamica* View Post
    Ne bih - jednostavno zato što mi se ne sviđa i neprirodno mi je i neprimjereno na djetetu takvo nešto vidjeti. Nemam nikakav poseban, dubok, filozofski razlog za to, naprosto je to kod mene tako.
    ovo mi je najprihvaljivi razlog, iako je moje mišljenje potpuno suprotno. :D tako moja neće nikad obući leopard/tigar uzorak na sebe. jer mi je to pregadno. life is a bitch. tako je kako je

flopica's Avatar

ja ne bi dozvolila svom djetetu farbanje ni pramenove s 10 godina
    osim neke ljetne, isperive...
    razlog je taj da mi je to ružno na djetetu, nije mi fora, nije mi kul, nije mi kreativno, samo mi je ružno
    jer je dijete, a ne tinejdžer ni pubertetlija
    i da, razliku pravim između djeteta od 10 godina i onog u srednjoj školi
    za tetovažu potpisujem mim

flopica's Avatar

u oblačenju variram od šarenila boja i uzoraka, dp minimalistički crne
    jer se oblačim po nekom osjećaju iznutra
    NIAm umjetnik ( barem ne priznati i poznati )
    arhitekt još manje
    možda bi psihić imao što reći na tu temu...

khaa's Avatar

Nisam čitala sve, ali odgovor na prvi post: dozvolila bih. Mi smo prošlo ljeto dozvolili kokoticu plave boje. Boja je bila trajna, samo smo pazili da je nanesemo tako da ne dodiruje tjeme. Došli smo se pokazati u vrtić prije mora (izazvao je ovacije oduševljenja, i od teta i od djece) i ošišali kosu za prvi dan škole. Ono što me zapanjilo je da su nas većinom starije gospođe i stričeki na cesti gledali sa izrazitim simpatijama i komentirali kako je super frizura, a neke mlade mame su me znale jako kritički i ružno odmjeriti - naime, i ja imam električno plavi pramen, ali cijelu školsku godinu

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234