Da li netko ima? Kakav je osjecaj? Koliko ste zadovoljni?
Razmisljamo o zimskim gleznjacama za muza.
Da li netko ima? Kakav je osjecaj? Koliko ste zadovoljni?
Razmisljamo o zimskim gleznjacama za muza.
Nemam para za MBT pa sam probala Walkmaxx i Skechers Shape Ups. Meni osobno više paše Skechers, jer mi se čini da walkmaxx ima malkice manje zaobljen džon i ima viši rist, a to mi malo udara o gležanj.
Inače, imam tenisice i sandale za po kući, i da nema njih ne znam kako bih sa svojim problematičnim stopalima (loš rezultat operacije halux valgusa na jednoj nozi, petni trn na drugoj) izdržala bilo kakvo dulje stajanje ili hodanje. Mene su spasile, a komentari koje čujem od ljudi koji su probali takvu obuću su da su ili oduševljeni ili im nikako ne pašu, sredine nema. Ja sam pitala svoju fizijatricu da li bi mi ona obzirom na moju vrstu tegoba preporučila takvu obuću, i ona se nije htjela izjasniti ni za ni protiv, samo mi je rekla da nemam medicinskih kontraindikacija.
Nemam osobno iskustvo, no takve cipele ima moj kolega, kupio ih nakon što je operirao kičmu. kaže da se preporodio.
ja imam skechers shape up, jako sam zadovoljna
Ja imam i Sketchers i MBT, i Sketchers su mi bolje, mekše, nekako ugodnije.
Probala sam Wallmax u dućanu i koma su mi na nozi.
Uh, uh.
Ja ću biti partibrejkerica.
Moj frend, ugledni i poznati kirurg- ortoped tvrdi da su te cipele- zlo.
Zlo za kralježnicu, zlo za koljena.
I nikako ih ne preporučuje.
A meni je muka kad gledam bakice i dedeke kako balansiraju na tome.
Imam osjećaj da će svaki čas pasti.
meni su MBT zakon - ali sam potrošila već dvoje i sada čekam skupiti lovu za nove.
tanči, to je rekao i mojoj kolegici, a meni su te cipele mrak i žao mi je što ih trenutno nemam - s njima sam se preporodila ali i vratila stopalo na svoju veličinu nakon trudnoće. ove kopije nisam niti probala, pa i ne znam što bih rekla
inače, različiti doktori različito pričaju - oni su i protiv rhinohorna - a nama je on zakon.
ja sam imala MBT. nabbavila sam ih kad je mo imala godinu dana i mene su prestala boliti leđa. da li zato što je ona progodala pa sam je prestala stalno nanašati, ili se sve vratilo na mjesto, ili je zbog cipela ne znam.
ali obožavala sam ihi nikad mi u njima nije bilo hladno nogama. ja sam inače ful zimogrozna. vjerujem da je dijelm stvar u debelom džonu koji služi kao izolator, a dijelom u tome što se mišići stopala stalno kreću.
Probajte Nike air max tenisice.
To je nešto najudobnije i najugodnije što sam ikad obula.
ma daj tanči - a ja za njih mislim kako sam bacila lovu. nemam ih ja nego djeca, pa sam obukla kćerine i pitam sama sebe u čemu je fora.
Koliko ljudi toliko čudi - ja sam duboko nesretna jer momentalno nemam love za MBT, a imam godina da mi je zdravlje jako važno
MM je bio nezadovoljan MBT cipelama. Em što mu ljuljanje nije pasalo, em što su se brzo poderale - što baš ne očekuješ kad daš toliko novaca za cipele (ili se on trudio poderati ih).
Ja sam dobila walkmax papuce za po doma
Meni je to bezveze, uopce ne kuzim u cemu je fora
meni su wallkmax crocsice zakon, nebi ih dala ni za što, nosim ih stalno po kući i ljeti i zimi, kičma mi se preporodila.
kupio mi muž za prošli Božić i papuče al one su bezveze, nemaju mi nikakav efekt, ko obične šlape su.
Mama mi ima tenisice i njoj su fenomenalne.... ( i ništ se ne ljuljam u njima)
Dakle, bas treba probati, nekima je super nekima lose. Probati ćemo. Muž ima problema sa venama i oticanjem nogu pa smo razmišljali o tim cipelama kao eventualnom olakšanju.
Moja mama radi u walkmaxx tenisicama i kaze da su joj predobre. Cijeli dan je na nogama i ima problema sa stopalima i kicmom. Samo u njima moze biti na poslu, jedino kaj se dosta brzo raspadnu. Ona je vec tri para promijenila. Sad govori da bi probala takav model nekog drugog proizvođača, mozda Skechers...
Moja mama ima walkmaxx tenisice, kupila ih je nakon operacije kralježnice i veli da se preporodila od kad hoda u njima.