Evo, komadi novo odbrojavanje!
Žužy obećala sam ti počasno, tebi je treća sreća k'o i meni
Sve čekalice s liste posipam baby dust-om ************************************************** ********
Evo, komadi novo odbrojavanje!
Žužy obećala sam ti počasno, tebi je treća sreća k'o i meni
Sve čekalice s liste posipam baby dust-om ************************************************** ********
Pozdrav curke! Upravo sam pisala na test i pojavila se blijeda ctrica! Odmah sam nazvala svoju trudnu best frendicu i ona je skupa sa mnom u sedmom nebu. Nadam se da je ovaj embric pravi priljepak i da se nece dati samo tako iz maminog stomaka. Muz je toliko sretan da je muckao test i skinuo kapicu sa njega i onda se poprskao sa pisakom slucajno, pa se durio na mene, ko da sam ga ja zapisala....
Dosla od dokt.
Trudna 6tt a po uzv 5tt.
Vidi se gestacijska i unutra zumanjcana.
Za 2tjedna kontrola.i dobila sam duphaston piti ujutro i navecer.zbog prosle biokemijske.
Da, je, i ja imam još uvijek kao lagane menstrualne grčeve
Ym, pišni jednog sutra rano ujutro![]()
Skorom zaboravih! Cestitam vam na novom odbrojavanju.
Zuzi, cekam izvjesce sa UZV jesu li dvojceki!
Cure, neka vas sve dragi Bog blagoslovi i vasu djecicu i tok vase trudnoce. Izdurajte je do kraja i rodite debele i vesele bebe!
Curke cestitam na novom odbrojavanju! Nadam se da cete imat jos vise uspjeha na ovom.
Yummy drzim ti fige i molim za tebe. Za sad cu vas pozdravit dok mi srce malo ne zaraste...
Mozsa necu moci izdrzat bez vaa ipak ste mi sve jako drage. Ali za sad mi je dosta svega.
Yummy cekat cu tvoje odbrojavanje sa nestrpljenjem.
Nemam snage prolazit ovo opet...dok ne obavim sve pretrage ispocetka ne zelim...a dr je tak i tak rekao da 3 mj moram pauzirat.
Posljednje uređivanje od nivesa : 23.10.2014. at 23:21
Cure čestitam na novom odbrojavanju tj. bebicama![]()
Ej jel znate mozda koliko dodu LH trakice za ovulaciju u ljekarni?
Dok ove moje s ebaya dodu vec cu bit i trudna![]()
Jutroooo.,
Danas mi je 6+1.
Drzite fige da je ok.narucena sam u 17i20.
Cure čestitam na novom odbrojavanju.. Samo tako dalje.
ZadarMamica sretno na pregledu.. Ocito ce i one cure iz idućeg odbrojavanja imati scoj pregled i vidjet srceko prije mene... Uh.. Ak me sad u pon napokon dr ne pregleda mislim da cu osjedit..
A joj! Bas mi je zao. MOzda jos nije sve izgubljeno. Ja sam u prvoj trudnoci bas u pocetku dosta krvarila i morala sam mirovati,a eto, sad imam curku visoku, pametnu, veselu...
Yummy, pa jel moguće![]()
wiwi wiiiii
Zadarmamica, sretno!
Ja imam proljev (da oprostite). Ne znam jel viroza ili neki simptom. Ima li netko nešto slično?
jeee čestitam na novom odbrojavanju. meni je neka čudna M ovaj put. em je kasnila em je slaba/ne boli. Koja je šansa da je lažna? ima li netko takvih iskustava
Nakon Patrika...al sam pogubila te papire...vise ni ne sjecam kaj je pisalo. Sad sam nedavno radila svakakve pretrage i sve je bilo zadovoljavajuce..
nemam iskustva da ti dam neki pametan savjet, a voljela biali sigurno mora biti neki razlog zasto
stork & zadarmamica,čestitam na vašem odbrojavanju!
stork,fala na počasnom odbr.,al možda da ipak nisi...nije u skladu sa pravilima bez obzira kaj stalno visim tu. A i da ova trudnoča nije iz postupka,čekala bi srćeko,baš kao i vi. No dobro...
Za sad imamo GV 4mm,u četvrtak ponovno uzv.
Yummy_mummy ,
nivesa, grlim jako!
Zuzy cekam stalno da se javis....
a eto s***a se dogadaju....pokusavam si nekako sve to poslozit u glavi ali mi ne ide. Stalno se vrtim u krug...najgore mi je ono glupo pitanje koje mi zvoni u glavi- Zasto bas ja??? Iako sam svjesna kolike zene su to prosle...neke na kraju imaju djecu neke ne... ja bi barem jedno malo cudo...ali mozda mi jednostavno nije sudeno..ne znam kad sve ovo prode da li cu uopce i pokusavat. iskreno totalan mi je kaos u glavi.
Iskreno ti zelim da ovo bude dobitna za tebe!! i da ce sve bit ok..onak skolski i dosadno.
Znam draga,sve znam..
Samo ne odustaj,nađi snage i hodaj dalje.Jednom bude,mora biti.
Ne znam...nek vrjeme odradi svoje...za sad si mislim da je dosta. Dosta mi je nadanja i truda. negativnih testova,pisanja u case i lh trakica surfanja za svim mogucim simptomima i pomagalima..
cekanja...i straha nakon konacnog plusa... Pametovanja sa svih strana od ljudi koji nemaju pojma kaj mi tu prolazimo...
i umjesto srece sto si t bojis se svakog pokreta i svakog pisanja i svega,a trebao bi pucat od srece...umjesto da se veselis tom plusicu skrivas od svih da si t....