Stranica 104 od 126 PrviPrvi ... 45494102103104105106114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,151 do 5,200 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

marta

pridružujem se malo plavo sa zbunjozom oko kratkih vježbi
    gledala sam malo tati i njenu stranicu, vidim da ona preporuča warm up prije svakog vježbanja, koji traje oko 10 minuta, je li vi to radite svaki put prije petominutnih vježbi? i poslije strech?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

5 min je uvijek bolje nego ništa
    Ali da, 5 min je malo. Ovo dođe super kao burn out nakon treninga, ili kad je stvarno frka s vremenom, ili ih jednostavno napraviš 3

Tati je značajno teža od Zuzke i treninzi su joj fokusirani na snazi i po meni puno je temeljitija.
    Zagrijavanje ako napravim 2min je super dok prokleto istezanje ne volim ali se silim (čitaj ako je stiska s vremenom, to ispadne).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tang, ja sam gledala malo zusku i te njene 5 min, cak sam i vjezbala jedan krug 2.5.

i meni to izgleda ovako kako danci kaze burnout. a radila sam nakon t25. ali ona zbilja ima zagrijavanje koje sam ja preskaka, jer sam bila zagrijana, a njeno rastezanje traje dulje od onog u t25. pa kad se zbroji to ti dodje kao 20-tak min treninga u kojem imam 5 min jakog tempa.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

5 min je premalo sigurno. Ja se ne zagrijavam prije svojih treninga, ali se dobro istezem. Meni je tati uzasno dosadna, ali mi nije teza od zuzi, mozda sam pogodila takve treninge. No, meni od svega sto sam radila, nitko ne digne HR tako brzo i jako kao zuzka i nigdje se tako ne znojim. Meni je i ovih 15 km lakse od dva zuzkina jaca treninga za redom.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja 5 min ubacim ili nakon treninga ili poslijepodne dva oetominutna ako sam ujutro vjezbala standardni. Nekad i tri.

Nije dosta nikako.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I naklon sasi za maestralnu brzinu trcanja! Ne znam jel da se vise divim duzini dionice ili brzini.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ok, preko godine sam s vama i jos uvijek tuka...burnout??

ja cu danas vjv pauzu, nisam sigurna hocu li navecer moci cardio
    mozda ubacim ovaj 5 minutni
    bolje ista nego nista

i moze meni netko poslati plan za trcanje?
    bas sam si razmisljala -ljetujemo i satoru, a sram me vjezbati neki wo da me svi gledaju
    trcati bih mozda i mogla...puno ih trci...

sasa, ti si vjetar, majkemi
    moj naklon

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e, tang, kak ti je 8.?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    e, tang, kak ti je 8.?
    osmica mi je, ko i sve parne vježbe, čist ok ono, ima mjesta za napredak, ali nije me nešto šokirala, osim u zagrijavanju oni neki surferski skokovi koje sam odmah pretvorila u nešto jednostavnije, a sličnog efekta

večeras je na redu sedmica, ako ostanem budna nakon što beba zaspe, jer sam sva koma :petak:

e, da, i na kraju sam ostala razočarana kad sam skužila da je torture tube ime za onaj cabel, ja sam mislila da je to neka vježba

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang

Danas necu stic na grupni na zalost al vodim ih na kavu i kolace iza treninga

Dobila od mame adidas tajice sarene i sad mi se cini da su mi noge ogromne u njima

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    call me Forest. 15 km jutros, pace 4.15,sve skupa 63 min. jako sam zadovoljna.
    padam u nesvjest. :naklon do poda:
    moj vrh je holjevka 10km u 62min. ti rasturas totalno. a jos si i jako mlada

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam nekako uspila preskocit cijelu stranu
    I jos mi nije bilo jasno di je to sasa napisala
    Dakle, sasa, svaka ti cast :nakon do poda:!!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    padam u nesvjest. :naklon do poda:
    moj vrh je holjevka 10km u 62min. ti rasturas totalno. a jos si i jako mlada
    ja sam još uvijek u šoku kako ona trči! nevjerojatna je
    meni je sitno iznad sat rekord! i to sam se ubila da budem iskrena. neki dan sam trčala 68 min 10 km.

evo tko želi novi 5 min WO: https://zuzkalight.com/workouts/5-minute-workout-29/

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

odradila rip in week 3, danas prvi dan
    krepana sam, gornji dio bedara i ruke mi otpadaju, jedva tipkam

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala na dobrodošlici..Evo me…prijavljujem 1 h orbitreka i 1 SD30 level 1 odmah nakon toga. To mi je prvi put da radim ove vježbe (bučice od 1,5 kg ) ..ostavila sam mjerač pulsa od orbitreka i na meni najtežim vježbama kao sklekovi (ne mogu to nikako) puls dodje nakon samo jednog na maximum i stroj pišti kao blesav i moram stati .. i to mi se dogodilo i na cardiu par puta..da li je to zato što još nemam kondicije ili nisam trebala u nastavku nakon orbitreka, ali sam mislila..taman sam se dobro zagrijala? Koliko dana sada izvodim SD30 level 1? Kako je to kod vas izgledalo u počecima? Uglavnom- skroz sam mokra, odoh pod tuš..
    I recite mi istinu- uspjevate li drugi dan onda hendlati djecu, posao i ostalo?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela bravo

Alga ma uspijemo sve
    Doduse, moja dica su stvarno velika vec
    pa se sama hendlaju. Meni kod najtezih upala bude tesko
    jedini muza "hendlat"

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mb

sasa

alga ma hedlas sve, nekako

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

alga, meni tih sat vremena orbitreka zvuči puno za početak, pa još i odvježbat poslije
    svaka čast!
    shred radiš level 1 deset dana s tim da 7. dan imaš odmor
    znači 6 dana level 1, pa 1 dan odmor, pa još 4 dana level 1
    onda kreneš na level 2, 2 dana, pa odmor, pa još 4 dana level 2, pa odmor, pa još 4 dana level 2,
    onda krećeš na level 3 - 2 dana, pa odmor, pa 6 dana level 3 pa odmor i za kraj 2 dana level 3
    tako sam ja to shvatila i to sve ako uspiješ i stigneš tako
    ali, na žalost uvijek uleti neplanirani rest day, pa je najbolje isprintat si tablicu i križat dane : okp:
    Posljednje uređivanje od rahela : 10.04.2015. at 19:59

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni sat vremena orbitreka zvuci previse uz vjezbu. Mislim da mozes nastaviti raditi jillian. Pogotovo u komadu mi se cini prezahtjevno i mislim da ti je teze nakon orbitreka pravilno izvoditi 30 DS. Napravi prvo jill pa ako ti ostane snage, dodaj nesto kratko.
    Ovo mi se nekako cini kontraproduktivno :/ i brzo ce te demotivirati.

To je samo moje misljenje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam trcala. Necu se zbog sase sramiti i napisat cu svoju brzinu
    5 km, pace 6:30.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Meni sat vremena orbitreka zvuci previse uz vjezbu. Mislim da mozes nastaviti raditi jillian. Pogotovo u komadu mi se cini prezahtjevno i mislim da ti je teze nakon orbitreka pravilno izvoditi 30 DS. Napravi prvo jill pa ako ti ostane snage, dodaj nesto kratko.
    Ovo mi se nekako cini kontraproduktivno :/ i brzo ce te demotivirati.

To je samo moje misljenje
    hvala na savjetu zato pitam, nemam iskustva sa Jilian i slično. ma na orbitreku vježbam već dugo vremena po sat vremena, to mi je nekako lagano, jer su mi noge u dobroj kondiciji, i puno hodam, i mišići valjda pamte trčanje iz davnih dana. Ali ruke/sklekovi i ostalo – nula bodova..zato sam mislila sada krenuti malo sa ovim vježbama, pa ćemo vidjeti. možda kada bi se natjerala orbitrek odraditi u jutro prije nego se svi dignu, ali to bi značilo od 5 - 6h… i recimo na večer vježbati, ali to mi je sve jako ambiciozno, ne znam..
    zato škicam kako vi to radite. mislite da je onda dosta samo Jilian? i Rahela, hvala na programu, već je isprintan..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Anci tvoj pace bi bio moj kad bi mi tornado puhao u ledja, dakle nemas se cega sramiti

alga a da krenes s body revolution? meni je to super program i ima dosta vjezbi za taj gornji dio tijela.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.04.2015. at 20:19

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

crtica: slučajno sam sad vidjela koliko imam postova!
    da me netko pitao, rekla bih da imam oko 5000, a ne skoro 9.500

samo to
    idem naći nešto za žensko gledanje, friday night :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

anci sasvim dobar ti je pace

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Prekjučer sam pitala za tenisice, jučer sam ih kupila, a danas otišla trčat. Vikki će se svidjet lokacija - šetnica Sv. Ante.
    Našla sam raspored treninga škole trčanja i odradila prvi trening.
    Ajme, divno Osim što je prekrasan okoliš i pogled na more i grad, staza je odlična, ima i lagane uzbrdice i baš dobrih uspona za dobivanje kondicije (koje još nisam svladala, nadam se da ću ovo ljeto). I dobro da radiš po programu, svaki je početnički dobar, a kad stekneš neku bazu već možeš prilagoditi sebi.
    Nemam ideju za petu i žulj, to mi se dogodilo samo s jednim tenisicama, i to prvima za trčanje, srećom su se brzo raspale.

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Marta, dogodine na pariški maraton: http://www.sibenik.in/ostali_sportov...izu/38688.html
    Nisam znala da postoji i škola, super! Bosniće sam srela u Murteru i na noćnom maratonu na nasipu, on je izuzetno brz za svoje godine!

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    call me Forest. 15 km jutros, pace 4.15,sve skupa 63 min. jako sam zadovoljna.
    Wow! Bez teksta sam. Nitko koga znam od žena, i koje dulje treniraju, ne trči tako brzo

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na dobrodošlici..Evo me…prijavljujem 1 h orbitreka i 1 SD30 level 1 odmah nakon toga. To mi je prvi put da radim ove vježbe (bučice od 1,5 kg ) ..ostavila sam mjerač pulsa od orbitreka i na meni najtežim vježbama kao sklekovi (ne mogu to nikako) puls dodje nakon samo jednog na maximum i stroj pišti kao blesav i moram stati .. i to mi se dogodilo i na cardiu par puta..da li je to zato što još nemam kondicije ili nisam trebala u nastavku nakon orbitreka, ali sam mislila..taman sam se dobro zagrijala?
    Alga, dobro došla! I meni se to čini malo puno, ja bih rasporedila jedan dan snagu, a jedan cardio, tj. orbitrek. Koliki ti je puls kad dođe do maksimuma i kako je mjeren, imaš traku oko prsa?

Anci, pejs ti je odličan! Nije kod trčanja bit svaki put dati maksimum. Ja sve što trčim iznad 8-9 km trčim tim pejsom, jer tu treniraš izdržljivost, a na brzini radim na skroz kratkim dionicama.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas je ovo nekako bio moj maksimum
    Jutros KB, popodne ovo lagano trcanje koje me bas relaksira. Zrak, muzika u usima, bez naprezanja. Bas mi je bilo dobro.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku

. Koliki ti je puls kad dođe do maksimuma i kako je mjeren, imaš traku oko prsa?
    .
    Da, imam traku oko prsa, i puls je na maksimumu oko 190-200
    Spajalica, tražila sam na netu body revolution, ali sam našla samo reklamu za to, ali ne i vježbe..ima li negdje neki link ili se negdje kupuje taj DVD?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Je, to je visoko. Vjerojatno nisi u formi još ili si umorna. No nije problem kad se digne nakratko, ne treba se predugo zadržavati na tako visokom pulsu.

Što se tiče ovih petminutnih treninga, ja se obavezno zagrijavam (barem 3-4 minute) i istežem na kraju, a tim petminutnim, jer mi je to stvarno malo, dodam još kakvu vježbu, plankove, leđnjake i sl.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sasa wow!!
    alga dobrodošla! svaka cast, ali nakon SAT vremena orbitreka, još I 30 ds je previse
    vikki kako si?

jučer sam onaj kratki Ancin sa Zuzi i ništa vise
    danas ripped in 30
    eventualno navečer trčanje, do 3 km najviše
    polako povećavam dionicu

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sasa, braaaavoo! Super, super, super.

Alga, dobrodosla. I sad redom
    Guslanje po orbitreku sat vremena je genijalno beskorisnih sat vremena
    Ako vec imas tih sat vremena na raspolaganju, onda ih pametnije utrosi. Npr, odradi 2x Jillian. To ce ti biti daleko korisnije, a ostat ce ti i pola sata za napraviti frizuru :anci:
    A ako bas jaaaako zelis taj orbitrek, onda zamijeni redoslijed pa Jillian odradi prvu, pa tek onda orbitrek. I jos ga dodatno pametnije iskoristi na nacin da ga 20sec vozis najbrze sto mozes, pa 40 sec sporo. I tako nekih pola sata.

a zapravo, ako si pocetnik/povratnik, onda ti je ovih pola sata jillian sasvim ok za pocetak. Rezultati ce doci s vremenom, a okretanje orbitrekaih nece (znacajno) ubrzati.

Nisam se bas javljala, malo mi je bila guzva, jucer je bio rest, prekjucer ujutro zuzka, neki novi, a popodne su se zvijezde slozile tako da sam imala vremena i volje za insanity pure cardio. Tri dana prije toga sam si sama slagala treninge koje nisam odmah zapisala i sada sam ih zaboravila :tuka: :doraizribicenemo:

Mislim da cu sad obuci tenke na noge lagane i opet neki insanity. A onda idemo na viksu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zhang uzivajte

anci super ti je pace

alga poslusaj cure

betty jesi bolje danas?

jucer bio rest, danas neman pojma. nadam se da cu ugurat trcanje negdi... al kad i di neman pojma

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Guslanje po orbitreku sat vremena je genijalno beskorisnih sat vremena
    ok. prihvaćam mišljenje, ali želim znati zašto kažeš da je to tako, jer to još nisam čula, da orbi ne donosi ništa- ono- ni dobro ni loše- ništa? Ja sam od onih koja mora uvijek znati pozadinu svih teorija, po mogućnosti znansteno dokazanu, i ako je utemeljeno, razmislit ću o frizuri kako je prije rahela rekla po tom pitanju - okp
    ma ne, zato vas i pitam, da vidim što bi bilo najbolje.
    Posljednje uređivanje od alga : 11.04.2015. at 08:43

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, danci
    Sto mislite o ovom modelu?

https://buy.garmin.com/en-US/US/into...prod83280.html

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nisam zhang, ali voznja orbitreka ne ukljucuje sve misice. Ne djeluje na core i tako to. Vec ce zhang to detaljno. Ali ako ustrajes na tih sat vremena orbitreca onda si uzmi jos i petominutni wo od zuske. Razbucat ce te cijelu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Alga, pogledaj na netu HIIT i Low intensity cardio, a ja cu ugrubo. LI cardio trosi kalorije samo dok traje aktivnost, HIIT ima EPOC, sto znaci da trosi kalorije i naoon aktivnosti, moze i do 48h (ako dobro pamtim)
    LI cardio je isto dobra aktivnost, ali najbolje u kombinaciji sa vjezbama snage.
    I da se razumijemo, Jillian sa 1kg utega ne spadaju pod ovu snagu o kojoj ovdje govorim

Buduci da je to sve skupa jedna mala znanost, pouzdaj se za pocetak u gotove programe. Vecina njih je prilicno dobro osmisljena.
    Ja, da sada pocinjem, krenula bih sa Body revolution od Jillan. Drugi izbor bi mi bio njezin Ripped in 30.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danci, uzicaj na dotrscini, ja sam tamo jahala, divno je.
    Posljednje uređivanje od zhang : 11.04.2015. at 10:17

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I da, ugurala sam Pure cardio, opet.
    To mi je nobrainer koji me dobro izmori.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zhang super mi je pure cardio i ja ga volim!

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    I da se razumijemo, Jillian sa 1kg utega ne spadaju pod ovu snagu o kojoj ovdje govorim
    .
    znam ...
    koje je po vama neka ok težina za početak? ali za ono- početni početak? nemojte me demoralizirati da ste sve odmah krenule bum pa 8 kg, ja zapravo jedva dignem i taj 1,5 (a nosila dam djecu puno godina, pa i dvoje odjednom )
    pitanje je: da li je bolje krenuti sa malo- jer toliko mogu pa uspjeti odraditi trening do kraja, ili krenuti sa više, pa ne raditi sve?

ok, pročitala teoriju- kužim. počinjem dakle sa body revolution- ajde nemojte zamjeriti, sada mi još recite i to koliko dana koji level, teško je to sve pohvatati na početku- a ja sam stvarno početnik. da utvrdimo gradivo: za početak je onda dovoljno samo BR? jer, sve što sam sad čitala (hvala zhang) o HIIT zvuči primamljivo- ali to je možda već sadržano u ovom programu?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Alga, BR ti ima svoj raspored, napisat ce ti ginger ili tang, one ga vjezbaju.
    Orbitrek ne mora biti beskoristan, napravi ovako kako ti je zhang rekla, intervalni trening na njemu, traje upola krace od sat vremena jednolicnog treninga a rezultati su puno bolji.

Mene je sinoc satralo, visoka temp, kasalj, nos, obda mi je sin zakurio pa sam ga stavila spavat sa sobom :gheto: pa je onda on u 3 ujutro krenuo povracati srecom nije po krevetu. Onda je jutros i kcer zakurila muz me paranoicno salje doktoru a meni se nekako cini da je viroza i da ce proci do ponedeljka ujutro da mogu na posao

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

betty

ja uopće neću djecu i boleštine spominjat da se ne ureknem

odradila maloprije rip in - i dalje krepavam

alga, ja radim ripped in 30 (4 tjedna, svaki tjedan različite vježbe, s tim da je 7. dan odmor)
    sad sam na 3. tjednu, danas mi je drugi dan
    vježbam sa bučicama od 1kg i u prvom tjednu mi je bilo ok. u drugom lagane, al sad u trećem tjednu su drugačije vježbe i ne bih mogla sa težima (možda pred kraj tjedna, s velikim možda)

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~~
    sinoc cvx, cardio s utegom
    nadobudno pocela s 3 kg, na pola switchala na 1,5
    dobar, umori
    jutros mi ukocen vrat na jednoj strani, sad ne znam je li od vjezbe ili spavanja
    probat cu svakako danas the warrior ako vrat dozvoli

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Puni krug oko Jaruna za 43 min.
    povremeno me ometao vjetar al bas sam zadovoljna

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

alga, samo ti počni sa 1 - 1.5kg u početku, i to je normalno da ti je jako teško. moji lagani utezi su od 1.4 kg, i bili su mi teški u početku, sad su mi lagani ali još neke vježbe s njima radim.
    body revolution ti ima ovakav raspored
    prva dva tjedna radiš: workout 1, workout 2, cardio 1 - to sve dva puta, 7. dan pauza
    sljedeća dva tjedna: w3, w4, c1, w3, w4, c1, pauza - pa puta dva
    pa onda w5, w6, cardio 2 (postoji i tablica za lakše se snać, ja sam je našla među vježbama)
    za body rev. ti treba i elastična traka sa drškama, ali prva dva tjedna imaš samo jednu vježbu s njom pa možeš počet i ako je nemaš

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam pocela sa 0,5kg i jillian.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Summer, CVX je meni bio bas tezak trening. Warrior je koliko se sjecam, bez utega.

Mi se vracamo sa Sljemena, iscrpljena sam skroz. I velebitsko me skroz uspavalo

Tezine- ja sam pocela s 1.5, pa kupila 2.5.

A danas sam se pocastila s 2x 5 kg!!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

alga kad se navuces kao mi pa budes
    kupovala samo utege i sportsku opremu nemoj
    reci da te nismo upozorile

Meni fali jos koja majica kratkih rukava za trcanje
    sad kad je ugrijalo
    Danas ipak necu trcat jer bi morala po suncu a
    stvarno je vruce pa mi se neda. Mogla
    bi nesto od zuzke, idem vidit sta

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja planiram uskoro oper u outlet po nove majice za trcanje. Sad sam nedavno kupila tri: jedna zimska i dvije kratkih rukava. Sad jos malo pa ce mi trebati bez rukava.

Ja sam nakon sljemena zaspala kao top doma, nisam se ni tusirala
    Ali sad jesam. Kuham kavu. Divan dan

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kad ne znam sta da vjezbam ja napravim
    zwow 57 i ubijem se

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno