vikki odvaljujem na poticaj sasi da se uključi
danas krećem sa 6w6p, konačnoooo
baš se veselim
Ginger joj, to uvijek tako bude kad čovjek nešto planira..
što se mene tiče, pa izgleda da jest alergija u pitanju...
Jucer worrior1 lower body. Vjezba koja me uvijek dotuce su jumping lounges.
Danas bih trebala combat 60, al ne vjerujem da cu ugurati svih 60 min. No, kako je to zapravo cardio mogu prekinuti na pola i zavrsiti istezanjem.
Bolesnima želim da vec jednom dodje ljeto i oporavak.
ja sam jutros radila squat i push up challenge, ali umjesto običnih čučnjeva sam odlučila probat sa girjom u rukama, dva puta po dvanaest. dok sam radila nisam ništa osjetila, samo se srce uzlupalo, a sad me gluteusi bole, šta je to tako učinkovito? ako da, to je divno, jer meni idu na živce one vježbe tipa napravi 200 ovoga :adhd:
netko je pisao da je radio onu prvu vježbu from russia with tough love, draga netko, šta ti je poslužilo kao klupica?
Spajalice, pa gdje vadiš ove lude klipove :D
Anči, da trening je bio 94 minute, sad stižem kad sam lady of leisure LOL, prije sam lomila treninge, dizala se u nemoguća doba i sve što i vi radite da bi uspjele odvježbati.
Saša, tvoj brzina - nevjerojatno!
Danas sam radila https://www.fitnessblender.com/video...vanced-options
i možda još kakvo istezanje ili yoga predvečer, ako stignem.
da da, tako učinkovito
ok, s vremenom ćeš povećavati broj ponavljanja za isti efekt jer se mišić navikne...... ili ćeš preći na težu girju
ja radim na podu
Vikki, dobro da je sve dobro prošlo s letećim utegom....nadam se da se koljeno brzo sredi
Noćas nisam mogla spavati, popila brufen i digla se jutros potpuno mokra. Otuširala se i sad se osjećam puunooo bolje![]()
Tang, zašto 2x12 squats?
danas ih treba biti 70
ili si smanjila broj zbog girje?
Posljednje uređivanje od rahela : 25.04.2015. at 09:41
Tang, bravo, tako se to radi!
Nekad dobro dodje max napor u kracem vremenu!
sad me mami da ipak nabavim girju :povodljiva:![]()
ajme vikki
ginger ~~~ za bolesne
sasa stvarno odi na utrku. cisto da budes najbolja. a i nama bi svima dobro dosle tenisice
danas sam trcala s klubom po maksimiru. odlicno je. puno bolje od nasipa ili jaruna ali ne mogu zanemarit cinjenicu da mi treba sat i pol za put :/
Danci vibram da je gotovo
chris, ja bih odapela na trening koji toliko traje
Mi smo danas bili u zg na setnjii mogli ste vidjeti moje dvije ljepotice na tv
Najstarija je ostala s bakom, jer kuri
Vidjela sam nasu vikki![]()
Osli ujutro, vratili se popodne i ja onda odradila wo10
I koma mi je
Jedini parni koji mi je tezi od prethodnog neparnog
Plus, boli me grlo i zastopan mi je nos, a i noc je bila gadna
Ginger ~~~~~ nadam se da ce cura brzo ozdravit!
Upravo otrcala 8 km, pace 6:38.
Vruce je, moram kratke gace nabavit
(Ovo je smijesno jer kratke gace ni na plazu ne nosim)
Ginger joj, nadams eda te neće ćopiti sad neka booleština...
nisam gledala tv, na kojem programu je bilo?
večeras 6 km
odlučila sam da 6w6p ostavim za onaj tamo tjedan
ovaj samo trčanje...
malena beba, blagoooo ti se
kod mene hladno, grijanje radi...
Grijanje? Ne mogu vjerovati!
Flopi, 6 km! Ma bravo!!!
Mb, super za trcanje!
Ja sam isto trcala, tempo laganiji, 6 km.
Sad gledam Voice s curama.
e da, ne mogu ni ja
I ja gledam Voice s curama
I tamanim domaću kobasu
nisa, znala da trčanje tako otvara apetit![]()
Flopi tako je hladno? Mi nismo palili grijanje sigurno 10 ak dana a vec danima smo u kratkim rukavima.
Jao Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da te se ostavi!!!! I ogromni hug za noć![]()
da nam se naspavaš noćas!!
Flopi bravissimissimo!!!!!
I Anči uživa u trčanju..... super ste mi cure!!!!!
MB zavidin za toplini i kratkim rukavima! Ja sam ova 2 dana držala grijanje na 25C
Ja sam fizički recimo ok a grlo boli za krepat. Valjda će sutra antibiotici konačno poboljšat situaciju i na tom polju...
Danci, hoce, bit ce sigurno bolje.
Mi nismo grijanje vec neko vrijeme uopce palili. Ne mogu se uopce sjetiti kad.
Ja sam se bezveze najela nakon trcanja i sad mi je slabo.
Pecena jaja, skuta, gmo paradajz. Poslije malo kruha i pekmeza i mlijeko. Grejp
Mislim da je to to![]()
Moje vjezbanje danas se svelo na susrete s vjezbacicama, s Ginger nazalost nakratko, ali sam se bar sa zhang napricala.
Anci, dobar postrun jelovnik :D tako i moj izgleda kad mi se nakon trcanja sve sto pojedem cini nedovoljnim.
Danci, hug, koma je to s grloboljom ove zime, ja vec mjesecima par dana ok, a onda opet grlo.
Flopi, nadam se da je tebi bolje s grlom. Trcanje trosi dosta kalorija pa organizam trazi. Zato mi je nsjbolje trcati navecer, brzo idem u krevet, a i ne mogu bas svasta pojesti prije spavanja.
Anci ja sam identični jelovnik imala plus kobasica, jako sam puno pojela, ma ne mogu gladna u krevet
po noći se probudim I moram nešto uzeti....
danas opet trčanje ali planiram pojačati tempo, na istu km
Danci mene je grlo ubijalo sigurno 10 dana, popila antibiotic, ništa pomoglo nije
onda sam uzela Claritin
I u dva dana se smirilo
mada, nije to još sasvim u redu
sinoć mi je na mahove znalo biti teško kod disanja jer mi se slijeva iz sinusa
možda je I kod tebe alergija?
Flopi, mislin da nije jer sam počela izbacivati one zelene ljigavcine tako da je ovo više gnojna angina.....
Ali imam Claretine (mm alergičar) pa ako vidin da antibiotici ne pomažu, lako šljuknem koji...
Anci i Flopi, ja van tako jeden u dane kad idem s bike-om, posebno neke duže ture. Gladna sam ko vuk. I što Vikki kaže, bilo bi bolje navečer, bar ne bi cijeli dan jela, ali kad ja zoru obožavan
Ajme jutro je prekrasno a ja ne mogu na bike![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.04.2015. at 07:48
Mi se spremamo na sljeme, jos obavljam ducan. Veselim se!
Malo sam pospana jer sam gledala film sinoc pa ostala duze budna. Ali zato cu nakon Sljemena zaleci :D
I hug, curke, za grlobolje!
Flopi, super da ti je super trcanje! Volim kad se netko pridruzi![]()
danci ozdravi brzo ~~~~~~~~~~
flopi super za trcanje![]()
ja sam sinoc samo smoothie popila, naravno da sam se probudila gladna![]()
cure, bravo za trcanje!
uzivajte danas!
ja cu izgleda prisilni odmor, bolesna sam (i najstarije i srednje dijete)
a trebao je biti cardio3 po rasporedu
flopi, meni nikad ne otkloni u cjelosti simptome alergije
samo ih ublazi na podnosljivo za zivjeti
prvi put me strefilo u 32.godini, u trudnoci, nismo ni skuzili da je to do sljedece godine
Gingertako mi je žao..... ~~~~~~~~~~~~~
Anci zavidin na Sljemenu!!!!!!
Mm upravo krenuo bike-om na Sljeme. Koliko god da sam vesela da ide, ljubomorna sam ko pas na kvadrat![]()
Hvala Danci
Razumijem te i suosjecam
I imam pitanjce, zapravo dva
Prvo vezano za ruke - desna mi je dosta jaca od lijeve
Sto da radim? Lijevu radim s tezim utezima? Preskocim nekad desnu, ili?
I drugo je vezano za trbuh - moj dobro izgleda dok se ne najedem, a kako ja jedem puno, onda mi onako "ispadne"
U cemu je problem? Je li to zbog dijastaze ili su mi trbusni misici jos slabi? Sto tu napraviti?
Za prvo: radiš sa obje ruke istu težinu i to onu s kojoj jedva odradiš vježbu u cijelosti sa lijevom rukom. Tako će ti lijeva ruka napredovati a desna stagnirati. Time će se polako izbalansirati situacija, makar ako si dešnjak, uvijek će ti desna biti jača. Zato desnu ne smiješ dodatno potencirati jer bi disbalance bio još veći.
Za drugo: iskreno, ovo se i meni događa pa bi i ja voljela znati odgovor. A nemam dijastazu. Nisam je nikad imala.
A recimo danas mi je trbuh baš flat (obzirom koliko sam jela, nije ni čudo, valjda nema ničega u crijevima).
Meni je zapravo najlogičnije to da smo pošteno napunile probavni trak![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.04.2015. at 11:38
bolesni ozdravite sto brze :hug
Jučer C1, danas W1, popodne još planiram s MMom brzu šetnju (6-7km).
A zapravo bi najrađe da smo išli na Sljeme, no znam da bi curka bila protiv jer danas želi rest day
To mi je jedna od stvari koja mi je bila super dok je bila mala išla bi ondje gdje smo mi htjeli i barem jedan dan vikenda smo bili u brdima.
ajme koliko bolesnih, svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Ginger zao mi je, ja sam dosla u grad tek u podne. jer su i deci odlucili s nama ici. bilo nam je super, dok nisu stigli prosvjednici, tad smo zicarom zbrisali na gornji grad. balerina se bas prestrasila.
sinoc sam malo vozila bic, do groblja, cisto za progibat.
sutra idem na frizuru, a kasnije s frendovima van. pa sad se mucim da li da sad odvjezbam iako mi je danas rest day ili sutra ujutro.
mislim da cu sutra ujutro sam tad cu morati u prizemlju vjezbati, jer cu inace probuditi i svoju i Nerinu kucu.
Spajka, sutra ujutro!
Ja sam nakon sljemena zaspala kao top! Koja uzivancija.
Idem sad praviti gibanicu, obecala curama. Nisam se jos ni otusirala nakon sljemena![]()
I kod nas bolest, i to mrva prvi put ima temperaturu. Nocas pocelo tako da nisam uopce spavala.
Jucer tbc, danas jos nisam nista, i ne znam sto je po rasporedu...valjda cu uspjeti kasnije ugurati.
Anci, kakvu gibanicu spremas?
Danci, Ginger, drzite se!
Posljednje uređivanje od ivana s : 26.04.2015. at 18:13
Ivana, ovo: http://www.coolinarika.com/recept/gu...meta_refresh=1
Hug bolesnima :hug:
Ja sam jučer i danas outdoor funkcionalni trening. Malo sam nosila drva, malo cement, malo stihala, malo zidala... Mrtva sam. Sutra u nove kucne pobjede.
Ja se nadam za pola sata bacit workout 7 i u njega ugurat challenge![]()
Cubana
Danci, pa to ti nije lchf
Hvala za savjete
Znaci i prekaljenim vjezbacicama se dogadja to s trbuhom
ivana, vibre i tebi
spajka, steta bas, mi smo ti bili u tkalci na kavi u to vrijeme, do pol dva-dva
ja crknuta i ako ovako ostane, ni sutra nista od vjezbanja![]()
isuse i bože što sam ja pojela ovaj vikend!ali bilo je prefino.
uglavnom, jučer samo jrc3, danas samo power yoga. to je to.
Mene je jucer mama pitala sto mi je sa trbuhom. Obucenu. A samo sam se bila najela
Jutros sam otrcala, 2km, i tabatu jednu uz to.
Sutra cu neku snagu, bas sam se zazelila, ali nece biti neki dugacki, 20ak min.
meni je sad bila inesica sa svojom girjom od 12 kg. rekla mi je da ne radim bas dobro. napravim ono sto je Pavel rekao u 11 min OK, ali ramena dozvolim da mi se spuste i da ledja znam izviti natrag. pa sad moram jako jako razmisaljati kako mi ledja stoje i rade dok svingam. sve u svemu zabavno je bilo.
Spajka super kad ti neko moze reci di grijesis
Ja imam problem s trbuhom ko i druge cure, cim malo pojedem eto ga
Danas zwow #3, improved. Isuse, kapalo je s mene!
Kad bi bar bila, ovako, šljiviga, zariban tu i tamo
Evo prošli vikend sam na Puntijarki pojela jednu štrudlu sa sirom (šifra Ancioklagija) i nije me ni izbacila iz ketoze![]()
Ok, to je bilo samo zbog velikog napora, ali meni svejedno, bila je tako mljac
Cubana, bootcamp samo takav!!!!!
Zhang
Spajka, u početku treba jako razmišljat o formi, onda se ustali.
Super što te Inesica ispravila i sad točno znaš na što moraš pazit.