bože danci ti si stroj. ja sam izbačena iz tjelesnog balansa koliki mi je želudac trenutno. kakva jedna strudla...sad sam ovako prejedena radila menu za iduci tjedan. vrlo je lagan![]()
bože danci ti si stroj. ja sam izbačena iz tjelesnog balansa koliki mi je želudac trenutno. kakva jedna strudla...sad sam ovako prejedena radila menu za iduci tjedan. vrlo je lagan![]()
Zhang, jesi sigurna, to sam i ja bila rekla kad su me na poslu pitali prije mjesec dana
Hug bolesnima, ne vidim kraj boleštinama. Trebala sam trčati večeras, ali mali tako kašlje od sinoć (ima i neku malu temperaturicu) i svaki čas se budi da se ne usudim izaći.
Zato sam napravila jedan trening za koljena: http://www.runnersworld.com/workouts...g-in-the-knees plus plank i sklekovi iz izazova.
Spajka, super mi je ona guma i baš je dobra vježba lateral band walks, kao samo hodaš, a ful rade i kvadovi i gluteusi.
Sasa, aj sta se sramis, pricaj sto si jela!
Ja ovaj vikend samo trcanje jucer i danas puntijarka.
Hladi mi se nova sezona broadchurcha, bjezim :D
da bar.... u zadnje vrime sam stvarno lchf-keto po špagi. Ovo je bila mala iznimka. Ali bome mislim da ću je ponovit i slijedeći put kad idem gore
I pazite vi našu Anci, kae ona samo trčanje i Puntijarka
Ja sam odlučila ovaj tjedan laganini da se ovo čudovište od boleštine ne vrati...
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.04.2015. at 22:04
Baš si me bocnula
Od kad sam napisala sve si mislim što bi i kako bi se trebala držati tog laganini i di je ta granica, jer ju ja uredno ne prepoznam.......imam sitnih problema s time![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.04.2015. at 22:10
nema ti druge nego doći kod mene na tečaj![]()
Danas ipak speed i zuzin kbell #1.
Morali bi mi organizirat neku radnu kavu pa da napredne girjasice pokazu i provjere kako mi pocetnice to radimo![]()
Anci.. Krenulo je jucer ujutro kad sam za dorucak napravila mala peciva od tapioka brasna s parmezanom i jela ih s burratom i maslinovim uljem. Pojela sam ih puno. Rucali smo na nekom eko imanju juhu, peceno pile i mlince. I malo predivnog domaceg kruha. I sladoled. Onda sam isla s MM na Let 3 pa sam se po povratku kuci vratila ovim pecivima od jutra, dezinhibirana. Onda jutros jogurt, jagode, naranca i malo tamne cokse, pa rostilj. Radila sam tri i vise nego uzbudljive salate, i marinirala meso i mozzarelu. Nakon svega toga Ottolenghijeva cokoladna torta uz sladoled i jagode. Jedva disem jos uvijek. Ottolenghija volim i mrzim. Idem spavati da to konacno probavim.
Wow, saša, ovaj meni zvuči primamljivo.
ja ću danas ovo: https://www.fitnessblender.com/video...r-body-burnout
Danči, dobra odluka, ali i mene bi zanimalo kakav trening radiš pod laganije?
sasa ti si bar jela delicije, ja samo beka s*anja, da prostis
od danas i ja pazim, nema ovo smisla
Danci, i mene zivo zanima tvoj laganini
komrad DC, blago tebi da imas nekoga da te provjeri
tog je mene strah, da ne radim krivo i zeznem se
ja bih danas vjezbala, a jos nisam bas svoja
plus, sve tri su mi doma (jedna bolesna, druga polubolesna)
i nered je
posljedicno sam zivcana
vjezbati ili ne?![]()
vježbati! nešto lagano, možda razvući leđa jogom ili tako nešto....
pola sata samo za tebe
vjezbati naravno! bolje ces se osjecati poslije!
ja sam kao stala zadnjih dana na loptu malo s hranom, al vidit cemo dokle ce me to drzat![]()
Ginger, prvo hug!
Radi kako god zelis. Nekad vjezbanje pomogne i zaista se osjecas bolje. A nekad pomogne i ne raditi nista. Samo ako ne vjezbas, ne misli na to uopce.
Pitanje je koliko se ti stignes odmorit i posvetiti sebi makar na pola sata ako si sama s troje djece :/
Ja sam jutros onaj KB od subote. Ok je, nista posebno.
Dobri su mi dive bomberi, dugo ih nisam radila![]()
dakle ranojutarnje vjezbanje nije za mene. odvjezbala sam ja, ali nisam zadovoljna. prvo osjecaj da cu sve probuditi, pa da li na plocicama ili na parketu, pa na parketu mi se klize, a na plocicama ne.....................
vise mi je mozak radio nego tijelo.
no dobro, max out na 9:38 i vjezbala sam do 20 min. dalje nisam mogla ili imala volje ne znam.
no sad imam problem da sam nabrijana, a moram sjediti. mislim da cu ici do veseraja, poste i svega sto se nudi unutar mog posla.
zbog vjezbanja sam krenula 10tak min kasnije iz kuce, stigla na posao pola sata poslije.
eto nije to za mene
sto se tice girje i ispravnosti vjezbanja, ja sam potonula kao titanik. kako nas je inesica ubila s onim sklelkovima, da se ne rade s rasirenim rukama, vec sa rukama uz tijelo, pa tad koliko se sjecam pol nas nije moglo napraviti niti jedan sklek, tako je i mene s ovom girjom. naravno da je OK i da mi je zeljela dobro, ali sta je tu je. moj mozak previse analizira. morala bi se nekako opustiti, ali ne i ramena spustiti.
no vidjet cemo s vremenom sta ce biti.
i ja sam jučer napravila taj novi kb i još onu zadnju novu yogu, mislim da je br. 18, onu sa handstandom (koji nisam napravila od osnovne škole, ne mogu vjerovati da ga još uvijek mogu napraviti! ) koja mi je odlična, baš sam se super osjećala poslije
spajka, ne daj se obeshrabriti! i probaj vježbe s girjom raditi ispred ogledala ako možeš, pa tako provjeravaj formu
sasa, daj recepte za te uzbudljive salate! ona s pečenim lukom je prefenomenalna!
i ako želite gledati lijepo žensko tijeložicajte anci da vam pošalje slike
pusa svima bubanima!
anci je predivnaostale pohvale cu zadrzat za sebe
<3
sasa, i ja bi recepte za te salate! aj pisi!
joj ja sam jučer radila onu salatu s pečenim lukom, meni je isto bila super, a moj muž nije htio ni probat
naravno da sam mu pribotunala: cvijetin muž je svo vrijeme govorio mmmmmm, a ne ko ti![]()
Tangerina
Ja radim ispred ogledala ali opet nisam sigurna. Spajka, pa sad bar znas kako i na sto pazit, brzo ces ti to savladat.
Anci, sad i ja zelim fotke da se mogu divit![]()
Tang
anci, pa daj da vidimo to tijelo koje betty toliko hvali! Zadnji put sam vidjela samo frizuru!
mene sve boli od ovih čučnjeva iz izazova, jedva odradim dnevnu dozu.
jutros w2 i 5 km biciklom do posla
sasa, je na bi imala ništa protiv ovog tvog jelovnika :mljac
Ja moram isto probati sve sasine salate! Slike sam poslala, hvala na komplimentima!
Glave ne rezem pa pazite na fotke :D
Jučer dok sam vježbala, skužila sam da imam jedan do dva prsta razdvojene trbušne mišiće (dijastazu). Radim ja trbušnjake i skužim da ne mogu uvući trbuh prema kralježnici nego on nekontrolirano leti van. Nije strašno, prste mogu uvući među mišiće samo nešto malo iznad pupka. Sada kad rade po programu trbušnjake, ja se okrećem u plank.
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 27.04.2015. at 09:53
Anci je fakat sami mišići :respect:
a na fotkama za posao prezgodna!
sad vidim da više nema tvoj link Anci, ajd pošalji mi ponovo
anči, daj i meni pošalji da te upoznam barem virtualno zasad.![]()
s obzirom da sam gladna nakon dorucka i da mi keksi stoje ispred nosa, molim fotke da im se oduprem
i ja hoću anci
i sasine uzbudljive salate, briga me za muža, više ostaje meni![]()
angie, sad mi je lakše kad čujem da ipak i ti crkaješ na čučnjevima, prvi dan si rekla da ih nisi ni osjetila![]()
Prvi dan ih je bilo duplo manje, a očito su ipak ostavili posljedice
sad ih već dijelim na serije, ne znam što će biti za još 7 dana![]()
uuuuuu čučnjevi..... ja sam dogurala do 2x30 .... prvi dan sam na 25-tom skoro razbila trticu, popustle su mi noge. Šta napravi godina dana mirovanja...![]()
Anci, slike nisi stavila na Fotki? Daj pošalji, nisam te dugo vidila
Spajka, ići će to na bolje, 100%!!!!
Tang, tako bi i moj reko za salate, a ja lipo smazala
Ginger, sad ćeš dobit jednu neočekivanu.... ajd ti lipo odmori danas. Troje dice bolesne doma, a i ti si više bolesna nego zdrava, a to da još i ne spavaš da ne spominjem! Zašto ti to sve tako govorin.... uštirkala sam se jutros od frizure do peta, idem dokici na kontrolu pa na delo. A dokica: dite drago, biž nazad u krevet, nije ovo nimalo dobro! I eto mene doma, bo do kraja tjedna. Lagano vježbanje?! Nekako mi se čini da će ispasti ona najlaganija verzija - spavanje i gledanje filmovaObzirom je ovo 3x ovako u 2 miseca, nema zafrkance, to se mora iskorijenit..... i sad sam u bedu
ako ne smin vježbat, ne znam što sa sobon cili dan dok njih nema
![]()
Danči, da šta ćeš sad, da ti ovako napamet nabrojim 5-6 serija?
ginger, ja isto kažem odmori, ali bez grižnje savjesti, kako je anci rekla, nemoj ni mislit na to
može, ja ionako pratin 2 serije, a jedna je trenutno na stanci
![]()
Anci daj slike na sunce
treba mi motivacija koja jede palačinke i izgleda mrak![]()
a koje pratiš? kakve voliš?
ima super kriminalističkih serija u zadnje vrime: Happy Valley, Top of the Lake, True detective
od dramskih: Mad Men (taman ide zadnja sezona), House of Cards (pazi, ona non stop trči, ne znam kako ćeš to podnijet), Olive Kitteridge (divna miniserija), The leftovers, i nekima ovdje omiljena The good wife
vidim da dosta ljudi sad gleda serije na tom nekom Popcornu, nisam probala kako to funkcionira
Ma nemam neke preference. Svašta mi se svidi. Sad pratim Grimm i Suits. Super mi je bio Chuck, Supernatural (prvih nekoliko sezona), Hellix prva sezona, Revenge (sad je postao Santa Barbara), Mentalist, Person of interest (i to mi je dosadilo), House of cards sam pogleala 1. sezonu. True detective mi nije sjeo. Ostale mi nisu poznate pa ću bacit oko. Hvala ti![]()
Uh, Danci, stvarno je krajnje vrijeme da to izliječiš do kraja. U krevet i ne mrdaj, kakvo vježbanje, fino gledaj serije i uživaj. Znam da je teško ali fakat moraš
Kad vi stignete gledat sve te serije? Ja ne gledam apsolutno ništa. Sinoć sam pogledala film i to cijeli, Tokio Drift, super mi je pa sam ga zato i odgledala svim silama trudeći se da ne zaspem. Inače pogledam možda 1xmjesečno film. Navečer čitam pola sata u krevetu obavezno, za relaksaciju prije spavanja i to je sve od mene.
Pogledaj si Shameless, tamo sigurno nitko ne vježba, čak naprotiv.
Vidi se da Lili nema vremena za vježbanje, inače ne bi ni vi toliko offtopičarile![]()
Vidjela našu ljepoticu Anci i da ju još jednom ishvalim!!!!!
Posebno mi se na zadnjoj slici sviđa kako se kvadriceps ocrtava, a trbuh.......ah...... i ja bi takav!!!!!
![]()
to nije offtopic, nekad treba gledat serije danas da bi mogla vježbat sutra
na pitanje kad stignem, ne pitaj draga ivana s
doduše dosta toga gore nabrojanog pogledala sam kad sam bila na porodiljnom i morala dosta mirovati
ali gledam ja ohoho i bez toga, a onda pati svašta
ovo je za mene vrlo neobičan period kad tjedno gledam serije samo par sati
Uuu, Danči, pogledaj si Penny Dreadful. Ja tako lijepi, literarni, viktorijanski engleski već dugo nisam čula (ak te ne smeta povremeno krvi do koljena, i eksplicitne scene seksa i nasilja)
Danci odmori!
Ja u zadnje vrime niti gledam serije niti citam. Zato jedva cekam lito i citanje na plazi
ola zene
anci me odusevila zadnjim slikama <3
sama vitkost i misic
ja sam za vikend ljencarila (osim izazova) jer je perioda u djiru i moji grcevi koji ubiju svaku volju za duzim vjezbanjem
ali veceras nastavljam, mozda i duplicem da uhvatim obecani si ritam
i prehrana, za vikend sam opet poludila...
I ja sam za vikend ljenčarila , čitala knjige i spavala popodne
čista egzotika
jedino sam sinoć otrčala 6 km
ovaj tjedan ću samo trčatiGinger lijepo ti skuhaj svoje juhe toj dječici I zalegni s njima
Danci I tebi vibre za što brži oporavak, poslušaj cure i guštaj s daljinskim!
Anci, ti znaš što ti je činiti![]()