Sasa sretan put i uzivaj!
Danas friday fight iz max 30 i trbusnjaci iz insanitya
Svidja mi se max30, nije lagan![]()
Sasa sretan put i uzivaj!
Danas friday fight iz max 30 i trbusnjaci iz insanitya
Svidja mi se max30, nije lagan![]()
ma to ti je zato sto si se prejela. nema goreg niti težeg nego vježbati na pun želudac. meni su najgori bili ti side to side push up burpiji, ostalo je podnosljivo!
Joj, ovo i mene muči, jedina sam u kući koja jede baš sve, a i ne volim bacati hranu. Isto čekam da se sve pojede pa da počne clean eating.
Večeras svašta, konačno sam obrisala prašinu s kettlebella i odradila KB jedinicu za početnike. Lagan je trening, ali mi Zuzi prebrzo radi dead liftove.
Nakon toga tri varijacije leđnjaka i plankova, tri serije.
Pa power yoga 2 (one skokove ne mogu napraviti, smiješna sam, da sam znala da ih ima radila bih nešto drugo).
Gledala sam body crusheve, pa nema ni jedan u kojemu mogu izvesti sve vježbeNajviše me muči koreografija, kod spajanja vježbi dok ja to popratim i popamtim, sva se smotam i onda ih ne radim kako treba. Pa mi nema smisla. Trebala bih najprije uvježbati koreografiju da se mogu onda bacit na trening
Kkao vi to rješavate?
Mimah, dobro došlaZuzi je super, ne daj da te isprepadaju vježbe. Ne obaziri se na njezina vremena, zapamti vježbe, učini pauzu po potrebi, pa i preskoči ono što ne možeš. Njezini treninzi jesu intenzivni, ali su zbog toga i vrlo učinkoviti, i za početnike i za napredne (za početnike čak više, čini mi se).
Sasa, sretan put i dobro se provedi!
Vikki, ja ih probam prije starta pa bude lakse.
Ni ja nisam u pocetku voljela te kombinacije, no s vremenom smo se zblizili :D
Ako ti je prebrza, stavi pauzu kad ona napravi sva ponavljanja i sama dovrsi pa je poslije odpauziraj.
Meni su najtezi neki twisted sklekovi i rotacije pa se znam zbuniti gdje ide koja noga. Ali, napravim dva, tri pa ide.
Posljednje uređivanje od Anci : 02.01.2015. at 22:09
Da, trebala bih probati. Ovako gledajući ne čini mi se teško, a uvijek bude na kraju.
meni je to kod zuzke isto izgledalo komplicirano dok nisam počela raditi
nekako se navikneš na te combose, nema ih sad milijun, koristi gotovo uvijek iste
a ja mislim da je ta koordinacija tijela jednako važna kao i snaga ili izdržljivost recimo
i mislim da bismo mi koje smo malo zakržljale u tom polju trebale baš to raditi
inače, jučer nisam odradila drugo vježbanje, došla sam s posla doma u 6 (a ne radi se o prometnoj gužvi) i evo me opet na poslu
nadam se popodne malo posvetit sebi
ali, da dokažem svoju predanost ovoj grupi, samo ću reći da sam noćas sanjala da mogu pune duboke sklekove do poda, štancala sam ih ko od šaleosjećaj je bio divan
![]()
Mimah, dobro nam došla
ja danas na grupni, ne vjerujem da ću stići išta doma, kao što nisam ni dosad
ovih dana sam stvarno samo trpala u sebe, a bila lijena za napraviti ma čak i deset trbušnjaka, najveći napor mi je bio penjati se doma na treći kat. Užas!
vikki ja kao anci probam prije nego krenem vjezbat.
mimah dobrodosla![]()
bettytako sam i ja znala zuzku sanjat
Ja tjedan dana nisam nista radila. Imala sam smrtni slucaj u uzoj obitelji. Pa dok je sve proslo. Danas vjerojatno jos nista. A sutra cu strech. Od pon cu keep on track.
Vikki zao mi je, nadam se da si vec dosla k sebi.
Mimah dobro nam dosla.
Betty zao mi je zbog posla u tom obimu u ove dane.
Sto se dogadja s cugom?
Danas jrc koji je na rasporedu. 12 rundi cardio vjezbi u trajanju od 50 sec. Onak, malo crknes, ali ne skroz. Nema utega, samo skaces :D
Radila sam ga i ranije.
spajka
pogledala sam ovaj danasnji, ako stignem napravim njega i onaj zwow 4 od nekidan
Ja sam jos napravila cash 3, to je onaj intervalni od 9 minuta. Ima i on jump rope. Sad mi je dosta skakanja i bacam se na oslica ala bakalar i brancina sa salatom.
Pavlove vise nema pa sam mirna![]()
ahaha pa jesi rekla da nije tezak![]()
bemu sve izgleda lako kad samo gledas
aj reci koji je tezi, taj cu![]()
Ja sam se referirala na zwow 4 prvenstveno. Napravi radije taj. Pa ako sacuvas snagu, onda i jrc![]()
Aha ok onda budem taj zwow4. Malo me muci sta moram onu jednu vjezbu modificirat jer nemam ktb al ajd
Ma ta vjezba i nije toliko znacajna za ukupan trening![]()
fakat, taj swing dođe ko odmor
spajka, moja sućut
ja sam još uvijek na poslu![]()
ok, napravila sam dvije runde zwow 4 i zapocela 3. (dosla taman do burpees) pa me svekar prekinio i nisan stigla zavrsit :mad:
svidja mi se, nije lagano, bome sam se umorila ali to i volim kod njezinih workouta.
stisnila sam pauzu par puta da dodjem do zraka i morala sam napravit one JR koje je preskocila u drugoj rundi![]()
Mb, bravo! Meni je taj trening tezak bas zbog ovih comp.burpija. Ali da, super je!
Majko mila, vilenjak intenzivno proživljava majčin godišnji - 10 dana ne želi van iz kuće, a majka mu nije kućni tip. I luda sam.
Toliko o mojim planiranim šetnjama, trčanju, izletima, kupanju na bazenu i slično.
Ovih dana mi je radionica hula-hopa. Jedva čekam da se malo zabavim. Swingat ću i sklekovati još koji dan pa se bacam opet na trčanje.
Baš ste radišne! Bravo!![]()
Spajka moja sućut
Vikki draga nadam se da si mi dobro
Sasa sretan put i lijepo se provedi!
Betty, pošteno si me nasmijala
MB, koji je tvoj sveukupni dojam za I max 30?
Palči,hula-hop zvuči super zabavno!!!!!
Ja sam se jučer konačno pokrenula, odradila Total Sinergystics, danas Agility X + AB Ripper X. Ići ću P90X3 redom dok ne spalim...vidjet ćemo koliko će trajat.
U svo ovo vrijeme od ukočenja sam odvozila samo 2 offroad rute, koliko su leđa i vrijeme dopustili. Lijepo se zabavila po istarskim putinama![]()
Nisam nikada do sada toliko odmarala odjednom u preko 4 godine vježbanja. Leđa su ok pa mislim da je vrijeme za povratak u kolotečinu.
Spajka
Betty, slažem se, koordinacija mi je najveći problem i zato sam te vježbe uglavnom izbjegavala umjesto da ih pokušam savladati.
Večeras sam JRC 3 (prepisala od Anci), odličan!!! Bio mi je tako dobar da sam ponovila i odradila dvije runde u 24 minute i par sekundi. Uzela sam pulsmetar baš da vidim koliko je intenzivan cardio i stvarno je, u 24 min potrošeno 250 kalorija, prosječan puls 155, maksimalni 179. Jedino mi u drugoj rundi high knees nisu više bili toliko high, al dobro. I muči me neravnoteža kod jumping lungea s kickovima.
Danči, dobro sam, dobra vijest je da me ne bole leđa od jučerašnjeg kettlebella, valjda sam konačno radila kako treba. Pripazi i ti na svoja, polako kreni. Ja sam lijena, a trebala bih kad sam s djetetom na podu radiit vježbe za išijas.
Također, još me bole gluteusi od pistolsa na staru godinu, živjela Zuzi!
Danci svidja mi se max 30. Odradili tek 3 treninga al bolji mi je od focusa (tezi) a insanity mi je malo dosadio pa mi je ovo super promjena!
Posljednje uređivanje od malena beba : 03.01.2015. at 22:32
Nema utega, skace dosta. Od ova tri sta smo radili najmanje skace u tabata power
Hoću Vikki, pazit ću leđa, zato sam se i odlučila ovako uzet program i radit po njemu neko vrijeme.
Max 30 je novi Insanity max 30![]()
ola, cure
prijavljujem se na red, nekako imam osjećaj kad se ovdje prijavim da je vjerojatnije da ću ustrajat
muž je prestao pušit od Nove Godine, pa da ne ispadnem šonjo, ja počela vježbat
zasad joga, u principu vježbe iz one Jillianine joge, samo mojim ritmom, dok mala isto vježba svoje na puzzlama![]()
Zaboravih napisat: i Tony je izdao novi program P90, zapravo remake prastarog P90 s kojim sam ja počela vježbati i kojeg bih preporučila svakom početniku.
Remake je moderniji, vježbe zabavnije, program ima 2 razine intenziteta (A i B) ali u svakom dijelu su i modifikacije za 3 razine kondicije. Dijeli se na cardio, snagu i ABS-e.
Uglavnom, odličan za svakog početnika i onoga koji u životu vježbao nije. Međutim, s adekvatnim težinama, može biti odličan i za one iskusnije![]()
Pomislila sam da je povezano s insanitijem. Nisam ga nikad probala, bilo bi mi previse uz trcanje. Ali privlacno zvuci.
Tangerina, dobro dosla! Super ideja za provesti vrijeme na podu s bebom i vjezbati![]()
tangerinadobro dosla!
zanimljiv je max30, vjezbe se brzo izmjenjuju i nekako bas brzo prodje tih pola sata! jedino mi fale utezi malo al to cu kuci nadoknadit![]()
Tangerina, dobrodošla!
On topic:
Dobila sam od muža i djece bučice za rođendan
I sad ih svi natežu a ja ne stignem na red![]()
angiekoliku su teske?
sretan ti rodjendan![]()
Muzevi su nam opasni ove godine
Sve neka vjezbalacka oprema
Super
Ja sam jutros napravila body crush 9 upper body. Vec sam ga radila i rekoh, da malo odmorim od jump ropea i girje.
Tu je za one koje rade zuzi, napravite ga danas pored yoge :D
https://zuzkalight.com/workouts/bodycrush-9-upper-body/
Anci bas cu pogledat poslin pa mozda i napravim iako mi je vcrs grupni.
maza me izludjuje jutros, opet ima fazu odbijanja flastera na oku pa se svadjamo cilo jutro grrr
Angie, sretan rodjendan!
Tang :mah-mah: dobrodosla i ostani jos dugo s nama
Anci, tu devetku sam neki dan radila, dobra je, osjetila sam ruke
Ja sam upravo napravila kb beginers #2 i cardio shred #9
Krepana sam! Mislim da cu dupe danima osjecat, gomila swingova je tu bila
Odlicno, betty! Ovaj kb jest pocetnicki, ali ako radis prave sklekove i ti radis, pretpostavljam, s 12-icom i onda je tezak.
A ovaj cardio shred je odlican, odlican! Santana![]()
Angie sretan ti od srca.
Ja se razvukla jutros. Bas mi je dobro doslo.
Redom:
Spajka, saucesce
sasa, uzivaj na putu
tangerina, dobrodosla
Angie, sretan
danci, vidim oprezno, super
Anci, ja santanu radim na medicinki, to ti je skroz nova dimenzijajedna ruka na lopti, onda sklek, pa ta ruka ostaje na lopti, a druga ide u zrak. Ova je vjezba ubitacna za core.
ja dva dana nakon ng nisam trenirala, jucer sam i danas odradila malo kraci trening. Lose sam jela par dana, napokon se vracamo u normalan ritam...
Posljednje uređivanje od zhang : 04.01.2015. at 15:31
Zhang, na medicinki? To su onda neki uneven push ups? Prepostavljam da se moze i na girji tako?
Sasa, jesi nosila girju na put?![]()
Ja sam sad tako fin rucak spremila, i sasa bi bila ponosna. Gulas s vrganjima i njoki od bundeve, za mene lchf verzija njoka. Sita, a nemam kamenje u zelucu.
Sutra cu za goste tiramisu i one kiflice od skute by sasa, jos kad bi netko dobar zaljepio link na recept :trep-trep:
Da, na medicinki. Mogla bi i girja posluziti, ali je stabilnija od medicinke pa bi bilo malo lakse. Za pocetak je to super za izvjezbati pa onda predjes na medicinku.
Betty, super rucak! Ja sam radila njoke od batata nedavno, odlicni su bili.
Evo link na sasine snovidjenje kiflice http://smittenkitchen.com/blog/2010/...heese-cookies/
bome se vježbački topic promijenio otkad sam zadnji put bila, tu se recepti dijele i to još za kolače
a ja, kad mi trebaju sasini recepti, išla na "što danas kuhate", ko bi rekao da ih tu skrivate![]()
Posljednje uređivanje od tangerina : 04.01.2015. at 17:05