Page 45 of 126 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 2,201 to 2,250 of 6282

Thread: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Anci's Avatar

i da, your body is your only weight
    ima cijelo čudo užasno teških BW vježbi tako da ovaj ex-con možda i pravo zbori

betty blue's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    i da, your body is your only weight
    ima cijelo čudo užasno teških BW vježbi tako da ovaj ex-con možda i pravo zbori
    ajmo ih pogledati:

http://ashotofadrenaline.net/hardest...s-of-all-time/

summer's Avatar

maruska, hvala!
    nadala sam se da skola pocinje malo kasnije, mozda za koji tjedan, sad ni ja ne mogu
    mozda neka buduca, sjeti se postati ako bude

bolesnima ~~~~~~~~~~~~~~
    veceras zadnji trening u tjednu, pa sutra malo na snijeg za vikend
    radujem se

Ginger's Avatar

spajka drz se!

Anci, hebate, pa ti vjezbas i ujutro i navecer
    I jos citas i gledas filmove i serije
    Pa kako??!!

Moja najmanja i dalje tulumari nocu, ne znam vise kako gledam, a samim time mi je teze i vjezbati
    Luda sam vec

Idem vidjeti kaj je to Anci linkala

sasa's Avatar

Ja sam jutros kbell advanced 2. Popodne cu jos ovaj mali koji ce staviti. Meni curka kuri i sva je jadna i cendrava pa se pridruzujem neispavanima. Spajka nadam se da nije gripa. U zwow 4 je sve savrseno ok osim tih burpija. Ja sam radila prekjucer ponovo i taj dio bas ostanem bez zraka.

Ginger's Avatar

Ok, pogledala ovaj prvi do pol
    Meni to komplicirano
    A i ona se tak uspuse da si mislim kak bih ja crkla cak i da uspijem poloviti...

Anci's Avatar

Ginger, nisu to dugacki treninzi!
    Ujutro vjezbam oko 20 minuta dok kuham rucak :D, a navecer/poslijepodne dodam jos 15 minuta necega, ili girju ili cardio. Pase mi tako
    Citam nesto manje nego inace jer budem brzo pospana no uglavnom ujutro dok popijem kavu nekih 20 minuta prije treninga ili par stranica navecer. Serije gledam kad djeca odu spavati, nakon 21:30.

Jednu na dan. Film vikendom.
    Sva sam ispunjena. Spremamo zajedno i usput :D

Nera's Avatar

Susjeda, trebaš kakvu pomoć? Dućan? Odvoz dice?... A jučer si tak živahno skakutala i nabijala mi grižnju savjesti dok sam mezila...
    Svaka čast Anči!
    Ja zbog bolova u vratu i kičmi intenzivno razmišljam da vam se pridružim. Krećem u nabavu tenisica! Molim vas za savjet - kakve odabrati za kućno vježbanje?
    Za sad sam počela raditi proljetne planove za obiteljske šetnje: veljača - Trakošćan, ožujak - Plitvice, travanj - Kamačnik, Medvednica i Samoborsko za bliže ture. Svakako bi voljela i do Risnjaka na koji dan. To mi je već par let u planu. Ove godine mi ne gine!

Ginger's Avatar

Anci svaka cast!

Moja kcer je bila milostiva pa sam upravo odradila wo1
    Ovaj put se i rucak krcka

Sad idem nesto pojesti pa cu nesto i pospremiti (ako stignem)

Ginger's Avatar

Nera ja kupila prve na snizenju
    Nisam vise sigurna za sto su, mozda cak i za trcanje

Ja imam traume od Risnjska
    Isli smo kad su cure bile 2 i 4 godine, nesto mladje
    Dosli do vrha, po hladnoci i vjetru, a ja sam cijelo vrijeme gledala da ne bi iskocila kakva zvjerka
    Bas sam bila u strahu...

malena beba's Avatar

Anci je prava zena, majka, kraljica

Nera pridruzi nam se
    Neman pojma sta triba gledat kod tenisica, javit ce se sigurno neko s linkom
    mislim da je cak bilo takvih linkova na staroj temi?

Osoblje foruma spajalica's Avatar

Anci zeni me.
    Imam muscul fiber, ali nije os Speed2.
    Nera hvala, TC ce klince pokupiti. Ja sam ih odvezla. Odustala od lopatanja a jos nije sila za istim. Voznja do skole mi je bila nesto najgore sto sam dozivjela zadnje vrijeme.
    Al ajd bar nisam na cesti po ovo kijametu.

Ginger's Avatar

Quote Originally Posted by spajalica View Post
    Anci zeni me

Anci, a kad se budis?

spajka, bolje si?

Meni se svidja ovo vjezbanje po danu
    Al sve me booliii

Anci's Avatar

Najcesce oko 5:45.

Anci's Avatar

Nera, mi smo isto ljubitelji brdskog zavicaja :D
    Cesto smo medvednici i oko samobora. Djeca se vise uopce ne bune, sad i uzivaju

Bodulica's Avatar

upadam ko padobranac.
    iako sam izbjegavala ovaj topic u širokom luku i još uvijek mi se čini da pričate nekim egzotičnim, meni nepoznatim riječnikom, imam jedno pitanje.
    naime, dovela sam se u stanje tako loše kondicije da sam počela izbjegavati i odlazak kod kumova jer žive na 7. katu bez lifta. do tamo se penjem ko da se uspinjem na himalaju i dobro sam zapamtila sva prezimena na pločicama stanova kraj kojih zastanem da dođem do daha .

već od prije sam zaključila da ovo kućno vježbanje koje vi provodte nije za mene jer se ne mogu sama natjerati na neku suvislu aktivnost, osim ovih uobičajenih kućanskih poslova. probala nešto malo par puta, nakupovala masu sprava i ništa od toga :/
    e sad, od prije tjedan dana mm i ja smo se upisali u teretanu. mogu reći da sam iznimno vrijedna kad sam tamo jer imam jaku motivaciju da popravim kondiciju, a i skinem par kila viška. naravno, sve u svojim mogućnostima. koristim uglavnom pokretnu traku, biciklu, simulator veslanja i još neke takve sprave za kardio vježbe. radim koliko mogu i za sada tako šljaka.
    "problem" se stvorio jer se mm i ja razilazimo u nekim stavovima. naime, ja sam čitala da nije dobro raditi vježbe svaki dan jer mišićima treba vrijeme odmora, a mm misli da je to samo moj način da eskiviram. ali zbilja nije. ići ću svaki dan ako treba, ali na ovom vražjem googlu nalazim na oprečna mišljenja. neki pišu o svakodnevnom vježbanju, drugi smatraju da je to kontraproduktivno i ima više štete nego koristi i stvarno nisam više pametna.

zato pitam vas, prekaljene vježbačice za mišljenje koliko puta je u tjednu potrebno vježbati da bi dobila neke rezultate jer me strah da se brzo ne preforsiram, a s druge strane mi je žao preskakati treninge ukoliko bi to bilo bolje za mene.

znači, cilj mi je u prvom redu kondicija, kilaža mi nije toliko problematična i to uglavnom držim pod kontrolom s prehranom.
    mm ima dosta više kila za skinuti i on je sad zagrizao ko lud jer je inače takav u životu. sve ili ništa. ali mu se događa da brzo "pregori" pa mi se čini da ni to nije pametan način. uglavnom, to bi bilo to.

želim vam svima dobrog zdravlja i kvalitetnog vježbanja. kvantiteta je ta koja me zanima

zasad skulirana's Avatar

mozes ti i dalje ici u teretanu svaki dan ali rotirati skupine misica tako da se npr. ruke i ramena odmaraju a idući dan radiš noge itd...tako rade body-builderi....
    koliko vremena provodis u teretani? neki će reći da je dosta 3x tjedno ako bas aktivno vjezbas po uru i po-dvije....

no,mi koji doma vjezbamo po 15-20-25 min definitivno bi trebali 5-6x tjedno jer opet 8-10h dnevno sjedis....

edit:sad vidim da ugl spominjes da radis cardio....moras malo ubacit i vjezbi snage,previse cardia ti je kontraproduktivno,previse vremena gubis, jer bi npr imala boljih rezultata da radis dio treninga cardio (za zagrijavanje na pocetku) a onda ipak malo s utezima...pretpostavljam da svaka teretana ima ljude na raspolaganju za davanje savjeta,eventualno slozit neki trening/vjezbe sukladno godinama i mogućnostima...
    Last edited by zasad skulirana; 05.02.2015 at 17:56.

zhang's Avatar

U pocetnoj fazi mozes raditi svaki dan. Nisu to tezine koje organizam ne bi mogao othendlati.
    I ubaci sprave i utege. Neces se nabildati, ne brini
    Istovremeno, citaj, proucavaj, informiraj se pa ces i sama vec naci sto ti najbolje pase. I od vjezbi i od prehrane.

tangerina's Avatar

ja ću samo reći: 7. kat bez lifta? to nije znak slabe kondicije
    ali neka si ti počela vježbat a ova tema je mene dobrano iznenadila kad sam jednom u nju poćirila, svašta se tu nađe

betty blue's Avatar

Potpisujem cure, intenzivni dugotrajni treninzi nisu za svaki dan, kratki i intenzivni jesu. Ne moraju vjezbe snage biti samo utezi, postoji gomila bodyweigt vjezbi snage, za pocetak cucnjevi i plank, sklekovi i slicno.
    A ja nikako da se naviknem da su neke vjezbe s girjom ustvari cisti cardio, npr snatch i swing, cim vidis nesto tesko mislis da je snaga, a ono nije...

Enivej, ja sam sad napravila jos i JRC 4 (to je onaj s vjezbama iz benchmarka) i podsjetila se na uzas koji nam ubrzo slijedi

Imam osjecaj da su mi bedra od celika koliko zateze.

tangerina's Avatar

a kako pravi sportaši treniraju svaki dan po dva sata, kako njima nije loše za mišiće?

Bodulica's Avatar

hvala na savjetima.

mi uglavnom idemo kasnije navečer u teretanu i trener kojem sam se obratila prvi put mi je samo pokazao sprave i kako se koriste i mene samu pustio da izaberem što ću od toga raditi. neki posebni savjet mi nije dao, a dalje sam sama tražila po netu. pretpostavljam da bi za osobnog trenera možda trebalo nadoplatiti, a samo članarina je 250 kn mjesčno pa i nije baš mala financijska stavka. no probati ću se još raspitati. ovo je kao najveća i najpopularnija teretana u gradu, a čujem da je uglavnom svugdje isti princip. dođeš i snalaziš se. recimo, ovaj lik me je za početak stavio na onaj orbitrek jer je kao najlakši za početnike, a meni je užas na njemu. doslovno krepajem.

radim u stvari i jednu vježbu s utezima. namjestim na 15 kg i dižem ih pomoću nekih ručki, a na spravi su istaknuti crvenom bojom trbušnjaci. valjda je onda za to

znači, pored kardia ubaciti još malo više utega. probati ću pa javim kako mi ide.

Anci's Avatar

I ja mislim da 20-minutno vjezbanje svaki dan nije previse ako uzmemo u obzir koliko sjedimo na poslu, na putu do posla, pa na kaucu i sl.

Ne boj se vjezbi snage, da se nabildati lako, bio bi nabildan svatko :D

betty blue's Avatar

Quote Originally Posted by tangerina View Post
    a kako pravi sportaši treniraju svaki dan po dva sata, kako njima nije loše za mišiće?
    Pitaj janicu kostelic jel moze ispravit koljeno
    Sta ja znam, ja mislim da je lose. Ali oni imaju strucni tim uz sebe, masere, nutricioniste i slicno. No, svejedno, mislim da to nije najzdravija stvar na svijetu.
    Last edited by betty blue; 05.02.2015 at 18:44.

zhang's Avatar

a nije to bas za usporedbu, njima je zivot podredjen treningu, imaju suplementaciju koja im pomaze oporavak itd, itd.
    ali ovaj pocetni level nije niti priblizno tom intenzitetu i oterecenju, tako da, bodulica, slobodno ozezi

betty blue's Avatar

Bodulice, nemoj utege, radije cucnjeve radi
    ja ne volim teretane sa spravama jer one samo "bildaju" misice. Tj izolira ti misic i pumpa ga, umjesto da taj misic koristis skupa s ostatkom misica, tj ostatkom tijela, kao sto to u zivotu inace i jeste

Bodulica's Avatar

istekao mi edit.

da odgovorim skuliranoj, u teretani radim oko sat vremena aktivno. naravno, svojim tempom.

i da, postoje zgrade sa 7 katova bez lifta. datum izgradnje, početak 70ih. mojom srećom ili nesrećom ja živim na prizemlju pa ni s te strane nema neke koristi za kondiciju. a i moja zgrada ima lift.

malena beba's Avatar

Bodulice samo ti pocni vjezbat pa ces vidit sta ti pase

Danas 5,5 km, pace 7.
    Aj neka mi druge trkacice kazu koliki im je pace jel bi tribala malo ubrzat?
    Gledala sam i po krugovima, 2.i 3.km sam bila ispod 6,5 al nazad me usteklo u vratu pa sam prehodala 1 km sigurno :/
    Mozda bi tribala usporit da pace bude otprilike isti cilu kilometrazu ili?
    Kad se samo sitim da mi je do prije mjesec dana trcanje bilo bezveze

E da, off topic ali ovo vam moram ispricat: dok sam cekala da cimavici pocne foklor jedna mama me pitala koji sam ja razred
    Cimavica je umrla od smija

tangerina's Avatar

Nisu svi sportasi Janicinog kalibra, konkretno znam za npr odbojkasice koje se natjecu u b ili a ligi, treniraju svaki dan po dva sata plus vikendom utakmice, ne uzimaju nikakve posebne suplemente.. i tako veci dio godine. ako je to lose za misice, trebalo bi se nekako odrazit na njih valjda

sasa's Avatar

ja sam jos napravila ovaj novi mini 2x, fora su vjezbe.

tangerina's Avatar

Malena beba to me uopce ne cudi

ivana s's Avatar

Malena beba di ces bolji kompliment!
    Ja mislim da svakodnevno vjezbanje,mislim na ovo rekreativno ne moze nista skodit. Jedino ako se bas hoce gradit misic intenzivno ali onda kako je skulirana vec rekla radis drugu skupinu misica i gotovo.
    Odradila w6 danas, odlican mi je. Laksi definitivno od petice, unatoc running manu ( samo jedna serija). Ima dosta trbusnjaka u zadnjem krugu, ali meni se bas svidjaju vjezbe.

malena beba's Avatar

Tangerina prava se javila

Pa kompliment je, svakako! Moran priznat da odavno to nisam cula, znali su me pitat prije dok je bila manja jeli mi sestra ali vec joj je 12!

Anci's Avatar

Quote Originally Posted by Anci View Post
    kakav ti je bio?

moram si ovdje zabilježiti dva treninga koja ću navečer kad se vratim sa solfeđa inače ih neću više znati naći. a možda ih i danci napravi

5 Minute Hot Body Workout! #15

https://www.youtube.com/watch?v=N5MV...ature=youtu.be i

5 Minute Competition Workout #3 - You can do it!

https://www.youtube.com/watch?v=PUyi...ature=youtu.be
    Da se quotam- napravila ova dva minija i dodala i no 19
    https://zuzkalight.com/workouts/5-minute-workout-19/
    Onaj s donkey kick

Mokra, mokra.
    Vise nisam ni gladna

malena beba's Avatar

Anci bome svaka cast!

Anci's Avatar

Malena beba to me uopce ne cudi
    Jelda? Ni mene. Malena beba izgleda kao djevojcica
    Ona i njena curka kao sisterice

Moj pace je bio isto toliki kad sam pocela trcati i jos dugo poslije.
    Kasnije kad sam vise trcala, ubrzala sam se i standardno sam trcala oko 6:30.
    Utrku me muz tjerao pa sam trcala brze.

Ja mislim da ti je ovo sasvim ok cardio aktivnost. Mozes pokusati malko brze, no nemoj se forsirati, treba tu vremena, a ti si tek pocela.
    Mm se natjece sam sa sobom i forsirao je tu brzinu i nakon dva trcanja nije dugo mogao u tenisice
    Polako

Ginger's Avatar

Bodulice welcome!

tang, samo se sjeti koliko dugo traje karijera bilo kojeg profi sportasa i eto....

Pitanje za BR ekipu i one koje nesto znaju o tome
    Ima tamo dosta raznih trbusnjaka, a kako ja imam dijastazu, do sad sam ih izbjegavala i za to vrijeme radila neke vjezbe za dijastazu
    Kaj mislite, da probam sad trbusnjake kak ide po wo ili i dalje picim ovako?

malena beba's Avatar

Anci tnx! Zapravo me zanima jel bolje sporije a otrcat duze ili brze pa dio prehodat? Jesam li sad razumljivija
    Ajme sta ocajno objasnjavam!

Ginger ne znam nista o dijastazi :/

vikki's Avatar

MB, s obzirom da si tek počela, nemoj ubrzavati, možeš se samo ozlijediti ili pretrenirati. Bolje je najprije skupiti kilometražu u nogama, a onda ubrzavati, ne trebaju ti intervali zasad. Šaljem ti ime na pp, pa mi pošalji friend request

Što se tiče učestalosti treniranja, to ovisi o mnogo faktora, što želiš postići, masu ili definiciju, mršaviti ili izgraditi mišiće, osjećati se dobro zato što vježbaš... Npr. kako želim zadržati čvrsto i okruglo dupe, kada ga radim, radim svaki drugi dan jer mišiću treba vremena ne samo da se obnove popucala vlakna nego i da raste. Znači, jedan dan noge i dupe, drugi dan gornji dio i core. ovisi, naravno, i o tome trčim li uz to i koliko. Ako jako osjetim upalu mišića na dupetu, ne radim ga sljedeći dan nego uživam u činjenici da raste i učvršćuje se :D

Bodulice, dobro došla! Super za teretanu i za muževo društvo. I u teretani možeš iskombinirati vježbe kako ti paše. Za kondiciju bih ja uzela klasičan trening: 15 minuta kardija na traci, biciklu ili steperu za zagrijavanje, zatim vježbe snage i obavezno istezanje na kraju. Što se snage tiče, i tu možeš birati prema ciljevima: ako želiš ojačati mišiće, radiš manji broj ponavljanja s većim težinama, želiš li više kondiciju, radiš veći broj ponavljanja manjim težinama. Pretpostavljam da postoji i kakav trener tamo, konzultiraj ga.

Anci, sinoć je bilo cmoljavo i malo hladno (samo na početku), ali ja se tako dobro osjećam od tog trčanja da mi je danas cijeli dan pjesma nakon dugo vremena, čak i muskulfiber imam što nisam imala od trčanja ne pamtim otkad.

Spajka, brzo ozdravi! Sasa, neka se malena brzo oporavi!
    Ja sam svog ovaj mjesec ostavila doma da se i ja oporavim i psihički i fizički.
    Večeras sam mislila zwow 46, ali ništa od toga, tek sam sad večerala i prepun mi je želudac. Možda nešto kratko prije spavanja, malo planka i iskoraka.

Anci's Avatar

Vikki, znala sam da ces ti super napisati
    Ja to ukratko :D jer se tako mm-u dogodilo. Osjetio je nalet adrenalina i pozurio. Bome, nije mogao trcati neko vrijeme. Ja sam to polako...

Anci's Avatar

I tebe prati taj zwow 46
    Ja imam otvoren tab s tim linkom vec dva dana.
    Danas sam pregladnila i nakon vjezbe sam bila ok, a onda... Kao vuk! Pojela sam sto inace ne jedem cesto. Ali blizi mi se ciklus i vjezbala sam, nisam rucala standardan rucak
    I naporna mi je ta glazbena i nasmrzavala sam se. Imam srecu da se starije dijete navuklo na gospodare prstenova pa smo skupa citale u predvorju skole cekajuci joj sestru. Nije nam se ni pricalo

vikki's Avatar

I ja se smrzavam prvi put ove zime (i prvi put sam jutros stavila kapu na glavu, opet sam se skroz kratko ošišala). Valjda mi je dosadila zima.
    Ma baš bih htjela taj 46, dovoljno je lagan, a sve pogađa i sigurno bi sutra nešto boljelo. Nije mi suđen.

ivana s's Avatar

Ginger, jel ti to dijastaza od ovog zadnjeg poroda ili imaš otprije? Kad sam počela vježbat, prije mjesec dana, imala sam jedno 1-2 cm razmaka ali sad je sve došlo na mjesto. Radila sam sve vježbe kako su išle. Ako je nešto veća možda da ipak radiš te vježbe za dijastazu umjesto trbušnjaka.
    ~~~~~~~~~ za sve bolesne i nespavače. Moja je skroz podivljala sa spavanjem zadnjih 3-4 dana, već vidim da nam ni noćas neće biti bolje

Anci's Avatar

Vikki, evo nesto za tebe
    http://www.lovingfit.com/exercises-w...egs-challenge/

Meni su njene vjezbe super, samo mi bude naporno sve pregledavati da vidim princip, jel imtervalni na sekunde ili na reps... Ali vjezbe izgledaju mrak

vikki's Avatar

Super, hvala ti Primit ću se toga dok ne bude opet za trčanje.
    Malo stignem pregledavati jer ispred malenog ne smijem paliti komp (fascinacija ekranima, skrivamo ih od njega), a navečer dok nađem što bih htjela već mi prođe vrijeme i za vježbanje, i prijavak, i pospremanje itd.

vikki's Avatar

I na ponavljanja i na vrijeme, kako koja vjezba

betty blue's Avatar

Jutros power yoga 13. Nije mi se dalo nista sa skakutanjem pa odabrala jogu kad ono tamo jump lungesi, knee upsi i slicna veselja za moja napacena bedra.
    Anci htjela sam onaj tvoj abs afterglow al nemam stability ball, bar ne napuhanu

malena beba's Avatar

Vikki tnx na objasnjenjima
    Probam te nac, neman pojma kako to funkcionira :seljo:

Anci's Avatar

Betty, nemam ni ja loptu pa tu vjezbu radim na podu. Ne odustaje se zbog jedne vjezbe :baba:

Jutros KB #2 advanced.

malena beba's Avatar

vikki poslala sam ti zahtjev

Page 45 of 126 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast