jesam, ali mi se nije dalo sve pisati, pod trcanjem sam mislila na dane koje trcis.
tako to valjda izgleda kad radis par stvari odjednom.
jesam, ali mi se nije dalo sve pisati, pod trcanjem sam mislila na dane koje trcis.
tako to valjda izgleda kad radis par stvari odjednom.
Dry-fit je pozeljan, pogotovo kad je hladno, da se mokri pamuk ne lijepi za tijelo.
Tenisice ne moraju biti preskupe, ali je vazno da budu za trcanje, zbog ublazavanja doskoka, stabilnosti stopala itd. Kod tenisica vrijedi da je skuplje i bolje, no nema smisla iskesirati se dok ne znate hoce li vam se uopce svidjeti trcanje.
Dobar grudnjak ako imate veci broj, ja sam znala trcati i s grudnjakom od badica, kad sam trcala prije plivanja, bilo mi je ok.
Ne obuci se pretoplo jer se brzo zagrijete, kad izadjete iz kuce mora vam biti malo hladno.
Obavezno zagrijavanje i istezanje.
Izbjegavati asfalt i beton, bolje mekse podloge.
Ne trcati svaki dan, najbolje svaki drugi, lako za misice i upalu, ali moraju se zglobovi odmoriti.
Poanta je da ne treba uzimati preskupu opremu dok ne vidite da cete ostati u trcanju. Vazne su tenisice i dobra volja, potrebe za ostalim ce se vec pokazati kako budete duze i brze trcali.
ja sam novi cardioshred. dobar je!
i još body crush 1.
mislim da me šeta neka crijevna viroza, jer mi je od subote zlo, za što sam nepravedno optužila raviole.
Koliko trkacica, bas super
Ja o trcanju isto ko i Cubana
Kod mene i danas pauza, jos boli
Nadam se da ce sutra biti bolje
Jučer prisilan odmor, došli gosti i nisam stigla vježbati..
Danas odradila, sve je lakše i lakše![]()
danas odmor, umorna sam od vozikanja a kisa je pa ne mogu na trcanje.
ja cu samo rec da sam o trcanju mislila ko cubana ali kad sam probala predomislila sam se![]()
mogu i ja ali autom, obucu cu se kao da sam vjezbala istipati za obraze i mogu i ja caj popiti.
Rip Circuir. dugo mi ovako nije bilo tesko, em imam zgaravicu, em zvoni telefon non stop, stalno neko dolazi. a ja troma. uglavnom iza mene je ali da sam imala i boljih dana jesaam.
W9, tesko ali izvedivo, bas kako si rekla Cubana. Cini mi se da je tezi bio prijelaz na sedmicu.
Bravo, cure, za velike prelaske :D
Ja se drzim BW i bome, i tu se mozes fino umoriti.
Body crush 1 i tabata (moja) od 16 intervala 25/5: air sqauts i high knees. Ipak ja vjezbam zuzi, a trening bez high knees ocito nije trening :D
Posljednje uređivanje od Anci : 02.03.2015. at 20:09
Prijavljujem masazu i totalni preporod
Tako da je moguce da cu sutra vjezbati
Joj, sto me plasite s ti wo7 i 9
Ja se prepala vec petice!
dapače!!!!! Dakle Zhang i Spajka imamo deal
Anci, nego kako nego BW mogu biti teški! Eeeee da, bez high knees ko da niš nisi ni napravila (a ja ih mrzim)
Super Ginger!!!!!
Zhang, ja sam večeras S&S pa 3 runde onog tvog kbell workouta koji si ponovila za Anci. Dodala još 10 RDL i 20 sumo squat na kraju. Radila sam sve sa 16kg osim snatch, to sam s 12kg. Swing objeručni, previše mi je 15 jednoručnih. Potpuno razumijem zašto ti je donio upale...... na kraju još nekih 60 bridges sa SB. Kad je već bal....
A sad bi pojela pol frižidera koliko sam gladna![]()
Ja sam i gladna i zivcana i umorna.
A caj cekam radoscu.
Danci, da, to sa hranom je i meni problem. Nekada imam osjecaj da jedem vise od muskog dijela populacije
Curke, bravo za sve napretke, i nove levele
Ginger, bravo za masazu. Probaj otici jednom tjedno dok malo ne dodjes k sebi (ako mozes toliko iskoristiti neciju dobru volju).
Znaci, kavica uskoro? Jeeeej!!
Hocemo ovaj vikend?
Sutra mi dolaze novi utezi pa moram smisliti trening. Bas se veselim![]()
E da, danci, kaj je s&s? Valjda mi je promaknulo.
Imas link negdje?
Posljednje uređivanje od zhang : 02.03.2015. at 21:38 Razlog: jer moj mobitel ima svoju volju..
Ja danas ništa.
Dala sam krv pa sam probala C3, međutim ima dosta planka, a kao ruka bi trebala biti malo pošteđena. Pa sam odustala nakon prvog seta.
Onda sam zaključila da kad ti uzmu pol litre krvi treba to nadoknaditi.
A MM se danas bacio u kuhare i domačice, pa je čak i kolača bilo.
Nisam danci, ali...kad ona vec spava :D
To je onaj pavelov program simple and sinister, pricale smo o njemu na kavi :D a valjda te buni kratica.
http://www.strongfirst.com/kettlebel...-and-sinister/
Posljednje uređivanje od Anci : 02.03.2015. at 22:02
Ajme bila sam mortus jos me i glsva boljela, dovuklavsam se do fitness centra ko prebijena macka u 21h.i dobro da jesam jer se sad odlicno osjecam.
uh tusiranje i krevetac.
Apsu kako ide bez slatkog? Meni do jucer bez ijednog iskusenja a juce s mamom bila na picu u onoj slasticarni Orange u Ilici uh mislila sam da cu se bacit medju te torte
Al nisam naravno. Jedino me cudi da sad nakon 10ak dana imam povremeno potrebu za slatkim a dosad nisam imala.ja ocekivala suprotno da je najgori pocetak a poslije lakse kad ono kontra.
al idem dalje...mantram mogu ja to....
Anci, thx. Jel to treba kupiti knjigu ili ima negdje online program?
Kad odvjezbas (budna si od 5, vidim), check your inbox![]()
Moj prijavak- body crush 9 upper body. Birala sam neki bez pistola i dead liftova i opet mi iskoci ovaj :D s milijun MC-ova. A cijeli trening je na rukama, odlican je za upper body, bas se osjeti!
Cubana bravo za davanje i naravno da moras nadoknadit
Ginger super za masazu!!
Lili mozes ti to!
Vridna anci
Danas je lip dan za trcanje![]()
Ajme Anci ti to rasturas ranim jutrom svaka cast!
Super, jedva cekam da osjetim malo boli
Usput prijavljujem 2 kg manje!!! Konacno se priblizavam svojoj standardnoj tezini.
Ivana
Zhang, Spajka, u petak mi je bic naručen za veliki servis pa ne znam kad će biti gotov. Ako bude u subotu, može nedjelja. Ali to vam javim čim imam info
Jutros S&S sve sa 12kg. Nakon onog jučer, ovo je bilo jedino izvedivo![]()
Anci, jesi rana!
Mozes vjezbati prije bilo kakvog jela?
Mislim, ja ne mogu kad se najedem, al mi je tesko kad sam gladna, nemam snage
ivana bravo!
Danci, pih, samo 12?
Moj vrat je skoro ko nov, al da ne zeznem opet, necu wo4 danas
Ubacit cu neko laganini istezanje, a sutra nastaviti po programu
mb, ti si se navukla na trcanje, a?
Cubana, bravo za davanje krvi, al di ces u plank nakon toga?
ja sam otrčala 12.4 km, pace 4.51.
baš sam zadovoljna!
sad ću malo po malo dizati dužinu..
ajme, ajme!!! bravo, ovo je pregenijalno, i duljina i brzina! talentirana nasa sasa
ti se lagano spremaš za polumaraton?
ja bih tako voljela to probati, a vremenski mi to uzima puno vremena :/
morala bih opet pogeldati one schedule priprema za polumaraton da vidim jel to meni izvedivo i koliko puta tjedno su neke zahtjevnije dionice koje iziskuju više vremena. ovo svoje vježbanje ja ubacim malo ujutro, malo popodne. ujutro djeca spavaju, poslijepodne se zabave svojom igrom, zadaćom, sviranjem.
nekakvo značajnije trčanje od sat, sat i pol mi se sad čini teško
moje curke nisu male da im treba briga oko hranjenja, zabavljanja i sl. no žao mi bude propuštati vrijeme s njima jer mi fali kad s njima ne pričam, ne zezamo se nešto, ne gledamo modern family :D
ne znam. jadam se samo :D
ja ću samo reći: Sasa ti si čudo!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
sasa nema se sta dodati, brojke govore sve![]()
![]()
anci dužine su jednom tjedno. ali koliko sam ja vidjela to samo par tjedana prije polumaratona trebaš dići iznad 10, pa gurati do 16. dotlen je ok da se održavaš, recimo oko 8 km, a to jednom tjedno možeš..
Sasa wow wow![]()
ja o takvoj brzini i duzini mogu samo sanjat
Mislila sam na betty danas, di je ona?
Kako je ono njeno proslo? Mislim da je vec tribala znat rezultate?
Betty javi se!!
ja sam uvjerena dauz taj sarm i stil nema kako drugacije.
ajde betty javi.
nego imam pitanje, koje me muci od kad vjezbam. kako vi disete na supermanu? meni je to koma jer ne mogu normalno disati. nego plitko. mozda je do toga jer nisam u ispravnom polozaju?
na rocketmanu sam OK. ali jer razlicito drzanje tijela, sta ne?
odoh na core cardio. i danas mi je tesko, nekako su mi noge drvene. ne znam zasto.
mozda sam sita ovih vjezbi i zelim nove, ali ajde jos koji dan i onda idem na novo.
Spajka nemam pojma koje su to vjezbe pa nisam od pomoci
Danas 6 km, skroz sam zadovoljna kako forma raste![]()
Pod uticajem ovog topika, postajem sve cudnija. Vodim muza veceras da mi kupi poklon za 8. mart, jer bez toga vise ne mogu nikako. Do sad sam "narucivala" depilatore, rotirajuce cetke za uvijanje kose, ponekad neki parfem, a veceras ga vodim u sportsku radnju po fitnes rukavice sa ojacanjem za zglobove i par tegova od 2kg. Kazem, poludila skroz.
ja sam upravo spomenula da za rodjendan zelim fitness band i najavila da nije bas jeftina jer izlazi na trziste ovo proljece.
ja ću se baš za rođendan počastit novim poslom, s boljom plaćom i s više godišnjeg![]()