skulirana, interesantno je kako mene koljeno NIKAD, ali nikad nije zaboljelo pri vježbanju doma. Ni pri skakanju, ni dok sam radila insanity... ali onih prokletih tjedan dana trčanja mi ga sj....o.
Mislim da nisam mazohist. Možda ponekad. Ali meni su neke stvari čista uživancija, tipa ovo SLjeme, ili bic. Naravno da nije lako, ali meni je to lijek za psihu....
1000 swingova nije tako strašno, iako je zvučna brojka. I ne kvakam, stvarno nije. Tijelo ne odustaje, nego glava. Ako je u glavi složeno, nisu uopće problem. Mislim, ne radim ih sa 16kg....
Sjećate se IWRS-a? On je 1000 reps![]()

. Ali meni su neke stvari čista uživancija, tipa ovo SLjeme, ili bic. Naravno da nije lako, ali meni je to lijek za psihu....

ali mozda to zvuci previse. I je puno, to je istina. Danci mi se cini da ima dosta iskustva i znanja u vjezbanju i raznim treninzima, prehrani... da ne nabrajam. Ja vjerujem da je njoj to izazov. Kao sto je meni bilo istrcati 10 km i meni je to bilo tesko i zahtjevno, ali sam pomakla svoje granice i istrcala. A 10 km ti, brat bratu, uzme preko sat vremena!
Ako netko želi, rado ću podijeliti korisnički račun a bar netko vježba 

ili čak bananama! ili čvarcima

i nije mi bilo teško, jela sam roštilj s kajmakom i šopsku