Za vježbe, ali da nije Zuska, ako ima. Da je neka cijela, konkretna rutina. Ja si sve nešto sama slažem, ali vidim da idem linijom manjeg otpora i radim što mi ide.
Za vježbe, ali da nije Zuska, ako ima. Da je neka cijela, konkretna rutina. Ja si sve nešto sama slažem, ali vidim da idem linijom manjeg otpora i radim što mi ide.
balarosa, najbolje bi ti bilo ovog Pavela što danči radi, simple & sinister
Ja sam oduševljena sa S&S. Doduše, svaki dan se radi isto pa je tu malo problem monotonije ali snaga mi rasteeeeeeee toliko nevjerojatno da i na monotoniju zaboravim![]()
Dobro razumijem da su to samo swingovi i turkish get up?
Prvo je zagrijavanje: 3 runde: 5x praying squat + 5 bridges (3 sec zadrške) + 5/5 halo
Trening:
1. cilj je 100 1 arm swing u 5 min - fora je da sam sebi dižeš težinu čim ovo možeš odradit
2. 5/5 TGU
Ne izgleda teško. Ali.. Ima dana i dana, nekad smo jači, nekad slabiji. Tome se prilagođavamo. Nema smisla radit sa težinom koja nam ne stvara problem jer 100 swing i 10TGU sa 8kg (ovo govorim za svoju formu) neću ni osjetiti.
Ovaj program se može kombinirati sa svime što se radi, pomoći će u poboljšanje svih drugih aktivnosti. A opet, za početnike je i ovaj program sam dovoljno.
mene noge rasturaju nakon jutrašnjeg treninga...
anci, jesi radila ovaj beginner cardio?
razmišljam da ga napravim danas popodne takvog kakav je, bez modificiranja na teže
betty ivana ga je radila cini mi se, potrazi njen post.
ja sam napravila kbell 4, mrzim one triceps lunges, i cardio shred 12. jako su mi umorne noge.
valjda će se do sutra oporaviti.
inače, MM me odlučio iznenaditi i u pon me vodi u Beč...tako da propuštam cugu nažalost..
danci što cemo s lješnjacima? postoji mogućnost da se ulovimo negdje u gradu?
betty mi svejedno moramo na pivu. baš me briga.
svejedno. Pavel kaže da je 1 rep svaki put kad girja dođe u najviši položaj. Nevažno jednoručni/dvoručni/L/R/koliko rep u kom.
2 stvari su tu važne: da ne pređeš na veću težinu dokle ne možeš s trenutnom napraviti 100 1 arm swing unutar 5 min (nevažno u kakvoj sekvenci) i smisao je raditi na smom maximumu.
I da zaključim, ja bi trebala za swing kupit 20kg ali to ne smin ni izustit![]()
ajme koliko ste se raspisale
svaka cast trkacicama....meni je koma kad moram do busa potrcat
ali ko zna nikad nisam mislila ni da cu se doma uhvatit vjezbanja pa evo me "vec" na LEVL3 30DS...
jucer odraden 1danbolji mi je od LEVL2
jos 9 dana i gotov 30DS
sad si polako razmisljam sta poslije
e,da vidim da se pricalo i o utezima...ja sam jos na 1kg...i cisto mi je dovoljno...nekak mi se teze cine preteskim![]()
Sasa, super za Bec!!! Zavidim, zavidim! Tamo smo mm (moj tadasnji decko) i ja skoro pa zivjeli jednu godinu. On radio, ja uzivala apsolventsku godinu
Mene sve boli i od cardio 11 i od jos ne znam cega
Osjetim i noge i lopatice na ledjima (nemam pojma od cega to).
Betty jesi odradila begginer cardio? Ima dosta jump.ropa, ja sam bez njega radila ali sam zato prave sklekove.
Betty
Nisam jos radila beginer cardio, ne znam hocu li stici.
Danas sam bas umorna i promrzla, a upravo se vracam s puta. Puna cobanca i naravno- palacinki sa sirom i orasima![]()
Zaboravljam da je tu radni narod, kako sam na porodiljnom skroz sam vremenski dezorijentirana. Mogu mislit kakva je situacija, samo ti bjezi
Anci palacinke, mljac samo nisam cula za tu kombinaciju, volim zapecene sa sirom i sa orasima ali zasebno.
Takve su bileali dvije sam pojela. Valjda nisam jasno rekla :D
Odradila w9 zadnji put!
Ginger kako tvoj zub? Jesi isla kod dr.?
Anci, u Kauflandu mlijeko od badema, zapravo svi alpro napitci na akciji 16 kn. Trenutno su mi hit chia sjemenke s badem.mlijekom.![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 12.03.2015. at 19:12
Pyramid, odoh kuhat za sutra,
sasa, jel mogu ja biti jedan dan ti. pa da odvjezbam nesto, otrcim i uzivam u njami rucku. evo bec cu ti ostavit![]()
Sasa zapravo ne postoji.
Ona je virtualni spoj naših podsvjesnih želja.
![]()
sasa, super za bec!
bettyznam kako je to dobro, bila sam jednom u takvoj situaciji
pa su mi nakon par dana rekli da ne trebam ni dolaziti - bila sam doma mjesec dana na punoj placi
ivana s, thnx, zub lose, idem tek sutra...ne pitaj, najstarija mi jos uvijek kuri...
Anci, svidja mi se tvoj rucak
LooooL Cubana, ali prijavljujem da sam danas bas umorna sva, noge su mi teske cijeli dan i cijelo sam predvecerje poluzivcana jer mi se ne da ni ustat i sklonit sudje u perilici, a moram jos veceras i malo raditi za posao..
Ja sam imala najdulji otkazni rok ikad svojedobno i to mi je bio najgori period na poslu ikad. Ginger zao mi je zbog zubobolje!
Cubana
Ja sam poslije posla upalila djeci crtic i...prespavala cijeli crticdugometrazni
zadnji put sam popodne spavala na porodiljnom.
Netko drugi mozda ne bi mogao zaspat veceras, al ne i ja, jedva cekam da legnem![]()
A sto se otkaznog roka tice, imam ja posla, samo mi se ne da raditnadala sam se da ce me poslat doma a sad me strah da ni godisnji necu iskoristit. Nema veze, platit ce mi ga.
na predzadnjem poslu ja sam dala otkaz, sporazumni i kad se pojavilo pitanje otkaznog roka, kaze meni pravnik, ajde dodjite nam na jedan dan da se ko ljudi pozdravimo, covjeka vidjela prvi put, jer sam bila na porodiljnom kad je on stigao
,a ja sam dala otkaz pred kraj porodiljnog. i tako ja odradila jedan dan nakon godinu dana. da se pozdravim
Ginger zao mi je za zub, betty ti se lijepo pozdravljaj do kraja otkaznog roka, nadam se da nije dugi.
skuhala nesretni slanutak. ovaj pyramid mi se cak i svidja. nisam imala pojma sta me ceka. sutra speed 3, u gammi nema duplica petkom?
sto je super, jer mi dolazi mama, nije bila cca dvije godine, tako se slozilo, pa da ne ispadne da se ne zelim druziti s njom, vec skakutati sat vremena, pol sata ce valjda biti OK?
Looool, betty! Nekad treba i tako. Mozda si trudna
Ja sam krepana i sva otupljena, a sutra sam opet na putu. Krecemo u 6 ispred firme, divota
Ne znam hocu li vjezbati
No nadam se lijepom vremenu i lijepom danu, barem u ovom dijelu dana kad nismo u autu.
Ivana, hvala za info za bademovo! U zgb, doduse, nikad nisam ni bila u kauflandu, ne znam ni gdje je.
Spajka, naravno da ce pola sata biti ok! Mama je mama!
Super za bezbolni otkazni, a Ginger veliki hug za zlocesti zub.
A kad bi vjezbala anci, u 4 ujutro? Ma daaaj.
Trudna sigurno nisam :mirena: ovo je cista lijenost i dokolica
Obožavam sve postove u kojima Anči spominje mamu. Njenu zamišljam kao toplu i jaču Slavonku, s fertunom, koja uvijek ima nešto fino i toplo sto svi vole taman skuhano, dok je kuhala usput je i pjevala.
Pusti ti to Betty, samo je apstinencija 100%, pazi sto radiš da ne bi na našem dejtu vodu pila!
cure
Betty, ja sam isto danas popodne spavala, još sinoć sam bila prekrepana i jedva odvježbala polovičan cardio, a nisam htjela radit pauzu večeras, tako da sam odkunjala sat ipo vremena sa malom poslije ručka. I navečer odradila w5, idem se sad otuširat pa uvalit malome u krevet da mu nešto čitam
i ja obožavam ancine postove s mamom, odma mi fali moja mama <3
Cure
Mama je topla, ali mrsava. I kad kuha, nosi fertun. Stalno kuha. Ne pjeva :D
Tang, bome, svaka ti cast!
Posljednje uređivanje od Anci : 12.03.2015. at 21:47
jutros beginner cardio i cardio crush #12
hebate što su mi teško oni everest climbersi![]()
bettybravo bravo! divim vam se svima koji vjezbate ujutro, totalno mi zeljela biti taj tip ali ne ide
ginger jel bolje danas?
spajka pola sata je ok.
jucer me je bura sprijecila u trcanju, danas grupni.
ja sam jutros u 4h radila tortu djetetu za rođendan i nisam vježbala....
večeras nam stiže cijela četa pa kako stvari stoje, izgleda da će danas biti rest day...a ako sutra išta mislim odradit, morat ću se u zoru dignuti...
odo popit još jednu kavu.
sretan rođendan djetetu! i svaka ti čast da u 4 ujutro radiš tortu (koju?)
mi smo starijem djetetu sinoć pronašli 4 gnjide u kosi![]()
ne moram ni govoriti kakve sam noćne more imala
Joj, betty, ne zelim se prisjecati usi
Ajme, sto smo sve prosli!
Odlican trening, bravo! Idem vidjeti sad koji je to crush 11. Vjerojatno body, ne cardio?
Danci, sretan rodjendan djetetu i respekt za budjenje. Prava si
Ja sam na nogama samo od 5 i ne, nisam vjezbala. Sad se vec lijepo priblizavamo destinaciji i uzivam u suncu koje grije auto :baba:
Imam upalu svega, danas me osim onih lopatica i nogu, bole i trbusni misici i tricepsi (ovo od afterglowa). Prvu vjezbu sam radila s girjom i bas se osjeti.
A danas drzim prezentaciju![]()
Betty iš iš uši!!!!!! Držim fige ko kuća!!!
Radila sam kinder bueno tortu
Anci super za sunce i bit ćeš ti super na prezentaciji!!!! Nema sumnje!!!!!
I curke bravo za trening i upale!!!!
anci, krivo sam napisala, cardio shred 12, ona tabata
šta nisi ti to već radila ovih dana?
Ja sam onaj 11 neki dan kad radis sumo squats s girjom.
onda napravi i 12, taj je tabata
meni je jutros bio baš težak
Danči, sretan rođendan djetetu! I svaka ti čast za ustajanje, ja sam stvarno nemajka, to mi ne bi palo na pamet
i ja sam ove godine mome radila kinder bueno tortu za rođendan, ali ovaj tvoj recept mi se čini bolji, zabilježit ću za idući.
u biti me baš uhvatila želja za pravljenjem i jedenjem kolača, mislila sam jučer radit vulkan tortu, ali nisam stigla. za vikend će sigurno past![]()