Hvala ti, probat ću to ubaciti, baš mi se sviđa.
Može još link/info za pyramid što spajalica spominje? Je li to kao Jackie?
Hvala ti, probat ću to ubaciti, baš mi se sviđa.
Može još link/info za pyramid što spajalica spominje? Je li to kao Jackie?
joj uši!!!! ahhhh, pa šta ćeš ti betty sa svojom grivom???
danci sretan rockas klincu!
ja sam jutros JRC5 i tri 5minutna.
za početak se nadam da ih neću dobiti, čini mi se da su i njemu tek krenule, možda ih potamanimo na vrijeme
a ako ih baš dobijem, čitam da ih pegla može ubiti, pa ću da se peglam
joj ja sam ih imala ko dijete, i jako sam istraumatizirana tih ušima, mama me nije htjela šišat pa su me trijebili po cijele dane, njih troje odjednom
a S. je plavuša, ako ih i dobije ne znam kako ću ih vidjeti na toj boji kose
lolam na tvoja tri petominutna4 workouta su ustvari odradila jutros...
to ti je okp, ganjam da napravim sve što stavi u rasporedu, opraštam si yogu (mada mislim jednu danas kasnije napravit) i ne radim ove početničke.
a kad trčim i još nedajbože (lool) imam rest day ko ovu nedjelju onda moram ovako kombinirati. moje oboje djece su bijelokosi, uši su mi noćna mora, nas su posipavali pitroidom, još smo dobro i ispali!
Molim da do dejta ne ostaneš trudna, riješiš nametnike i ne peglaš se tu večer.
malo plavo, bravo! još malo pa gotovo, jesi razmišljala šta ćeš onda?
pa bas sam jucer spomenula da ne znam sta bi poslije
ripped in 30 mi nekako nije sjeo na prvu...
mozda da mu dam sansu pa odgulim tih 30 dana
ili da krenem sa body revolution...on traje 12 tjedana, jel da?
ima tko mozda kakvu preporuku?
svi prijedlozi su dobrodosli![]()
nakon odrađenog 30DS body revolution će ti vjerojatno biti prelagan ovih prvih par faza, možeš kroz njih ubrzati pa radit teže
Focus T25 ti traje isto 25 minuta, i kako sam čula malo je teži, možda bi ti on bio dobar (ja ga imam u pripremi za kad završim BR, a za to sam si dala krajnji rok 8.7.)
Prijeđite na T25, preporodit ćete se. Puno efikasniji program.
Velika porcija cevapa plus somun. Kaze mfp 900 cal. Obzirom na doručak, ja sam za danas gotova sa hranjenjem![]()
Sasa i betty :loool:
Samo cu vas pozdraviti s kave uz more, svira TBF i skinula sam jaknu![]()
Ja planiram T25 pocet za cca 2 tjedna.
Spajalice ajde malo opisi kakav je raspored, znam samo da su tri faze, jel po 4 tj.svaka? Kakav je tjedni raspored i jel svaki tjedan isti?
Anci uzivaj!!!! Jedva cekam proljetne praznike i more![]()
Tang, pa sad je lijepo, a jutros nisam ni ja skidala jaknu.
Split danas![]()
kopisrat cu s prvog posta jer iskreno malo sam u cajtnotu
a sad ima i program koji se zove Focus T25, trajanje je 25 min, ali ima jednu malu kvaku, jedan dan vjezba se 50. program je podjeljen u alfa fazu i beta fazu, a ima sad i gammu.
gamma najkrace traje 4 tjedana, a i petak nema duplic.
pyramid je iz gamme, i meni se svidio jer sam ja prvi tjedan.
Anci more, gustaj.
Betty mrzim usi evo is ad se ceskam.
Danchi za ranoranilacku tortu i sretan sretan.
ja sam doruckovala, rucala cokoladu s rizom, bojim se da danas vise necu nista jesti. koza. eto sto sam.
dok ja natipkam spajalica vec dala i link
hvala![]()
malo plavo, ja sam ti kad sam počela vježbati odradila 30day shred, pa ripped in 30 i onda sam išla na body rev. preskočila sam prva 4 tjedna i odmah krenula na wo5 i 6 i cardio 2. možeš probati sa wo 3 i 4 i cardio 1, da se malo ufuraš.
T25 je program od shauna, on mi je sav preskakutav pa to nisam radila, koliko sam ja upratila on je super za topljenje masti. ja mislim da je body rev stvarno super program koji ako se radi kontinuirano i odšljaka do kraja dovodi u super formu, ja sam nakon njega imala 6 pack i prešla sam na zuzku.
body revolution ubrzaš tako da kreneš redom po vježbama i ako ti je workout lagan onda ga napraviš samo taj jedan put i ideš dalje
i tako redom po rasporedu (w1,w2, c1, w3, w4, c1....) sve dok ne dođeš do nekog tjedan koji ti više nije lagan
i dalje radiš po rasporedu
ja sam radila redom:
30 day shred
ripped in 30
body revolution
kad sam došla do body revolutiona vježbe od prva 4 tjedna su mi bile prelagane pa sam ih zgurala u jedan tjedan i dalje nastavila po rasporedu
nakon body revolutiona sam radila focus t25 i završila sam samo prvu fazu (onda sam krenula na crossfit pa na zuzku)
i mogu ti reći da je meni nakon BR focus i dalje bio baš jako težak program
još uvijek pamtim onaj predinfarktni osjećaj na cardiu
meni je jillian ok a i skinula sam si njezin ripped in i body revolution pa cu onda ipak jos ostat uz nju
cure a kakav vam je bio ripped in
jednom sam si pustila prvu vjezbu i nekak mi nije sjelo
ali si mislim da ga mozda izguram prije BR...
ipak program krace traje![]()
malo sam gledala program BR i mislim krenut kako je
1 tjedan odradit pa ako mi je lagan preskocit na 3 tjedan pa ako mi je i taj lagan na 5 tjedan
makar nemam osjecaj da sam bas u nekoj formi da bi mi bili puno prelagani
meni je BR super, samo iskreno meni je C1 bio jako jako tezak. kad moras vrtiti rukama oko ramena i nogice dizati, to mi je najgora vjezba. i nisam mogla most napraviti. ne znam ni da li ga sad mogu.
ima ima, tamo negdje u w11 ili w12
jedan moj kolega je zabrijao na hard core bodyweight vježbe i po njemu se možeš smatrati snažnim kad možeš napraviti različite varijacije slijedećih vježbi: bridge, pistol squat, one arm push up i one arm pull up
mislim da i Pavel priča o nečem sličnom u Naked warrioru
Posljednje uređivanje od betty blue : 13.03.2015. at 14:39
Aaaa. Budem onda vidjela slijedeci tjedan.
slazem se betty ja mislim da bez obzira na sve moj cor je zbilja slabasan.
cubana zdanja dva tjedna je most.
moram ovdje citirati Pavela iz Naked warriora:
The “crunch generation” has been brainwashed into sucking in their waspy waists when working their abs. Big sissies. You are supposed to have your core tight and full of compressed energy. You are supposed to feel anchored in your lower abdomen. What do you feel in your belly when you suck it in? Like a weak, disconnected beauty queen. Go get a manicure .
![]()
Bettyna curice s manikure!!!
Ali nije kolega u krivu, pa daj napravi te vjezbe! Ja vjezbam vec duze vremena i ne mogu ni pravi pistol a bome ni one arm swing!
O, i ti
Ja sam mislila na one arm PU, ne swing.
Ja cu samo reci da me cubana odlicno inspirirala za rucak i sad se ne mogu pomaknitdanas ce biti rest day, a za veceru cikla jabuka i mrkva
![]()
danci sretan rodjendan djetetu
betty nadam se da neceh uhvatit usi. ~~~~~~~~~~~~~
anci lipo si uzivala danasneka, tako i triba.
ja sam cili dan leteca pa sam tek sad preletila sta se napisale.
Meni je Focus ubio volju za vježbanjem, previse mi je bio skakutav. I nikako da se vratim u pravi kolosijek. A sad sam skroz zaglibila, vratile se na tezinu od prije dvije godine i nikako da pocnem kontinuirano doma vjezbati. Toboze vjezbam 6w6p, Odvjezbam jedanput, dvaput i onda tjedan dva nista. Jedino sto idem na nordijsko no ono ne utjece na kile. To mi je vise zbog toga sto mi treba zraka.
I mene je strecnulo, pomislila sam jel moguce da sam profulala citavu vjezbu bas svaki put!
Loool na Pavela, jel to onaj isti Dancin lik?
Danci sretan rockas djetetu i svaka cast na budjenju u 4. Ja sam nocni tip pa ako treba radje bi bila budna do 4 nego se ustajala. Zato sam prije 10 totalno nefunkcionalna, samo mehanicke rutinske radnje dolaze u obzir.
Svaki put sam fascinirana kako vi pamtite koje vjezbe su u kojem wo. Ja to odradim i ne razmisljam vise o tome, pogotovo kad predjem na drugi nivo. Nema sanse da se sjetim sad sto je bilo u 4-5 tjednu. Kad bi ga upalila sjetila bih se ali ovako napamet, nema sanse.
Spajka tnx, ne bi te gnjavila da sam znala da ima objasnjenje za T25 na prvoj strani
Ginger jesi nam ziva?
Posljednje uređivanje od ivana s : 13.03.2015. at 16:33
ivana s, sve je OK nije mi bilo tesko kopirati, vec mi je bilo ponovno tipkati. sad bi ti mogla satima pisati jer trebam ici na speed3, pa ako zelis javi se brzo tvoja sam koliko zelis
larmama, ako ti je skakutavo odi na BR ponovno, tamo si bila bolja od mene, ti si cak i most uspjela ako se ne varam.
dobro sad idem dusu ispustiti.
ma kakav most, nema sanse da ispod mog protece voda. Ja sam na toj vjezbi glumila trupac.
j ado pola, pa mi dosla mama, sad mi se neda. vjerujem da cu onda sutra ujutro krenuti udarnicki.
naravno ne od pola, vec od pocetka
larmama![]()
Sad sam isla trazit most nakon sto sam zavrsila w10. Dakle u w12 je i isla sam probat, nekako trapavo sam i uspjela ali nisam mogla ponovit drugi put.
Larmama, toga je i mene strah s Focusom, dok ja njih polovim oni ce vec nesto drugo radit. BR mi je super jer nema skakutanja i ritma.
uf...opet ste natipkale...
Danci, svaka cast za tortu u 4!
ja obicno radim noc prije do u sitne sate...
Anci i magrizza suncanje
sasa, covjece, ti si stvarno uberzena
Cubana i ivana s, zavidim na skorom zavrsetku BR-a
ja ne nazirem kraj
ivana s, ziva sam, ubio me ovaj zub...sad je zbusen pa mi je lakse, a sjedeci tjedan ce valjda biti gotov
taj se*onja me zeza od trudnoce i nikako ga skroz rijesiti
ali, ipak sam uspjela odraditi wo4, maloprije, po zadnji put
sutra c1, u nedj vjerojatno rest i prelazim na fazu 2, jeeeeee
I da, sto ne rekoste prije da mfp kuzi i hrvatski
Ubila sam se prevodeci domaca jela![]()
Bravo, ginger! Svaka cast na vjezbanju uz zubobolju!
Mb, moram vidjeti sto je to. Razmisljam da povremeno ubacim Shauna, nekako mi je zao da sam ga zapustila. Dragog medu
Ivana, sad i mene zanima most u w12 :D
Sime se vratija doma i nisam mogla odoljeti cardio 12 tabati pa sam je napravila. Teski su mi reverse squats, bas teski. Mokra sam, mokra.
Nisam bila umorna za vjezbanje, cak mi je pasalo. Jucer sam bila 6,7 sati u autu i danas 7, 8... Nemam pojma koliko tocno, no preprevise.
Ovotjedna turneja je gotova, imam jos jedno putovanje utorak, srijeda i to je sad valjda to.
Sutra se nadam trcanju, a u nedjelju planini![]()
E da, jedno pitanje: opterecujete li se vi s tim da "beat your personal best" kako to Zuzi veli? Zapisujete li broj ponavljanja u nekoj vjezbi i minutazu i provjeravate li? Ja vise bas i ne. Znam za benchmark, ali ove shredove i crusheve fakat ne pamtim.
Znam samo da sam povecala tezinu u nekim vjezbama jer imam novi KB, no ostalo ne pratim vise. Trebam li?
Ne da mi se![]()
sad sam dosla doma i zakasnila na trx. :/ mozda se zaletim u nedjelju. sutra duzina. nadam se cu uspjeti 14icu. ne bojim se fizicki, nego mi je issue u glavi
Anci ja nista ne zapisujem, neda mi se
Max 30 je vecinom cardio, vjezbe se brzo izmjenjuju, bas brzo proleti a bome umori![]()
Sutra ako stignem ujutro otrcat al nekako sumnjam![]()