ja trazim nesto s utezima za jutros, imas neki prijedlog anci?
nadam se da ce rame sto prije proc ~~~~~~~~~
tangerina kako je djecak?
ja trazim nesto s utezima za jutros, imas neki prijedlog anci?
nadam se da ce rame sto prije proc ~~~~~~~~~
tangerina kako je djecak?
Sve sam pročitala, pola se ne sjećam više![]()
Sasa, nadam se da mišici ne ostane ožiljak, a danas uživaj Beču!!!!!!!!
Anci, ja nekako mislin da ako 8-icu dižeš visoko, trebaš 12-icu (ili digni noge)A bemu miša za rame!!!!! Jesi se dobro zagrijala prije snatcha? nema snatcha (ma u biti nema kbella!) bez zagrijanih zglobova (a tu svi štekamo)! Na treninzima nas je trener driblao prije kbella sa 10 krugova trčanja oko dvorane + 10min zagrijavanja sa palicom od metle....
Betty, daj opiši mi taj 1 arm plank jump koji ti je udesio rame....zamišljam ali nisam sigurna...
MB super za km!!!! Bravo bravo bravo!!!!
Vikki, drago mi je da si na kraju otišla i istrčala![]()
Cubana, ovaj torture tube po nazivu zvuči baš zabavno
Ja sam jučer odradila ujutro S&S sve sa 12kg jer sam popodne planirala bike s mm. Odvozili 22km nekih 90% offroad, predobro!
Jutros S&S swing sa 16kg, svi TGU sa 12kg. Nakon prvog sam shvatila da je danas jedan od onih dana kada nikako nije pametno radit TGU sa 16kg.....bit će bolje.
Večeras bi trebala biti snaga. Moram neš složit, ili Zhang, daj koji tvoj trening, ali neki stari koji nije pretežak!
one arm plank jump:
iz stojećeg stava spustiš jednu ruku na pod i skočiš u plank
skočiš nazad i ustaneš, obrneš ruku
valjda sam prenaglo skočila na ruku, pojma nemam šta je bilo, al zabolilo me već u drugom ponavljanju
vikki bravo za utrku
a ostalo sam, kao i danci, sve procitala i pozaboravljala :skartoc:
jucer mi je dijete plivalo (i rasturio je delfin i slobodno) a popodne smo isli po gostima, tako da, rest day
danas trcanje, sutra trx
Betty, super si objasnila
Danci, genijala offroad, zavidim
Radila sam s 12, no pazit cu da uvijek dignem noge loool!
Bety, Ivana, recepti za rolade:
1. Ferrero Rocher rolada:
Tijesto: 2 jaja, 1dcl slatkog vrhnja, 1,5 dcl mljevenih lješnjaka (ovo je količina prije mljevenja), 1 žličica psylliuma, žličica praška za pecivo, mrva soli, malo stevije, malo agave (probajte za slatkoću)
Fil: 150g mascarpona, 150g domaće nutelle (samljela sam 3 šake pečenih lješnjaka, dodala nekih 30g rastopljenog maslaca na kojem sam otopila 2 kocke crne čokolade 85% i zasladila sa malo stevije i malo agave)
2. slana rolada:
Tijesto: 3 jaja, 100g ABC sira, žlica mljevenih badema, 1 dcl slatkog vrhnja, žličica pecilnog praška, malo soli - tijesto je skroz tekuće, ali nek vas ne brine, lijepo se ispeče.
Fil: bilo što. Ja sam namazala sa malo majoneze, stavila fete pečenog pršuta i mozarelle pa namazala sa sa kombinacijom na maslacu prepržene pacete u koju sam umješala ABC sir i mileram.
Oba tijesta izliti na pek papir i peći na 180 nekih 10-15min ovisno o rerni odnosno dok lijepo ne porumeni. Meni je trebalo 13 min.
Betty, možda ti ruka nije bila točno ispod ramena nego više prema tijelu pa ti je skok praktički gurao rame prema napred. Te arm jump bilo što su sve zah...ne vježbe i s njima se lako ozljedit. Ja sam se tako sredila na onim PU jack u zadnjem tijednu insanity-a i bome je trebalo nekih 3 tjedna da se sanira...
jao jao jao danči, ovo zvuči fantastično, jedva čekam isprobati!!!
Btw. danas je dogovor u 20:30 ili 21h? Ne da mi se sad pretraživat što smo na kraju zaključili
Lješnjaci stigli!!!!!
Betty, ako ste se ti i Sasa dogovorile za pivu ovaj tjedan, mogu ti uvalit njene večeras?
ja sam ih radial na plehu, ali nisu napunile pleh (recimo 2/3 pleha). Za slatku ti nije bed jer je gusta i s njom lijepo razmažeš i oblikuješ sa špatuklom, a slana će ti bit tekuća ko mliko pa u biti samo malo nadigni pek papir da si oblikuješ pravokutnik
PS. naravno da u slatku mogu ići bilo koji orašasti
Sad još moram ispeć neki lchf đem, to nsiam još radila. Imate kakav recept cure?
Posljednje uređivanje od Danči29 : 16.03.2015. at 10:32
Za Skuliranu: onaj filmić mi je odličan!!!!! Za neke vježbe sad nemam mjesta zbog vrata (tipa za onaj pendulum sa ravnim nogama, ja radim sa skvrčenim dio u stranu). Onaj side plank sa širenjem nogu mi izgleda(kako se ne slomi?!?!?!) a prva vježba mi izgleda najteža i potpuno neizvediva.... jedva čekam preselit TRX u dnevni da mogu sve isprobat
![]()
mislim da je dogovor u 20.30
ja ću doći na vrijeme ako dogovorimo kupljenje djeteta s rođendana
ako ne dogovorimo, onda ću doći tek oko 9
jeste ono za danas dogovorile pivu? lipo se zabavite i bar jednu sliku okinite![]()
ja sam napravila onaj zwow #2 improved, uf ocekujem upalu sutra![]()
da, piva je večeras
baš se veselin!!!!!
ja ću doći u 20:30h. Pretpostavljam i Spajka. Anci, je li stižeš?
Bravo MB!!!!!! I upale su baš super![]()
vikki bravo za utrku!
mb bravo za kilometre!
Danci super za voznju!
I uzivajte danas!
Meni bebacica u noci zakurila i grdo kaslje
Sad ju uspavljujem pa cu probati wo5, mozda se ne bude budila
I jos moram zub sanirati danas...ah...a jucer je bio tako lijep dan...
auuu
bas ste tipkale
Sasa nadam se da nece biti oziljka
MB super za km
Apsu nemoj odustat i ne trebas ispocetka...ja sam odradila LEVL 1 i 2 pa imala pauzu 10ak dana i onda krenula tako da sam 1.dan odradila LEVL1, pa 2.dan LEVL 2, pa LEVL3 krenula i radim ga sad vec 5 dana
jos 5 i gotov 30DS![]()
e da i ~~~~~~~~~ svima bolesnima da sto prije ozdrave
Nisam odustala, nastavila sam jucer dalje, produzit cu koji dan pa onda na level 3.
Slozili smo trampolin u dvoriste, skakala sam ko manijak sat vremena, tjelovjezba i pol! :D
joj super
to mora da je fora
Posljednje uređivanje od malo plavo : 16.03.2015. at 13:13
ja se nadam da stizem, ja bi oko 20:30
Ginger samo nastavi
Apsu super za trampolin![]()
5 je meni bio ultimativno najteži prijelaz.
7 je isto težak, ali podnošljiviji.
Al petica...
sad kad vas citam dobivam volju ipak krenuti s BR a preskocit RIPPED IN 30
ako sam uopce dobro pohvatala da je rijec o BR?
Posljednje uređivanje od malo plavo : 16.03.2015. at 14:46
I ja se nadam doci veceras. Jel mi moze netko ko dolazi poslat br moba na pp da vas lakse pronadjem.
Cubana, prije cuge mi je u planu w11 pa mozemo skupa kukat uzivo kako je tesko![]()
Ivana, šaljem na pp
Javi se porukom![]()
Ja ne znam još hoću li stići na cuguNa bolovanju sam od danas zbog malog, ali moram dovršiti jedan posao, što cijeli dan ne uspijevam od njega.
Oduzilo se to pice, jos se ni jedna nije ustala i napisala kako je bilo
Blazena zuzi, imam upalu cilog tijela jutros![]()
tcccc, neki vec rade vrijedno
bilo je super
Danci mozd broj, nije me docekao.
odlično je bilo, ja sam se baš ismijala i zabavila
spajka me iznenadila, njen forumski lik djeluje puno ozbiljnije nego ona sama uživo
jedinu primjedbu imam na to da ste sve jake na riječima, kao sve će na pivu a onda se mineralna pije
jutros naravno ništa od vježbanja
Ma daj! A ja taman mislila kako cemo se divit bicepsima
Drago mi je da ste uzivale na mineralnoj
Zao mi je sta ste sve tako daleko pa vas neman prilike upoznat![]()
Sinoc sam otrcala laganih 6 km, danas cu samo nesto od zuzi.
Super je bilo, bas sam se nasmijala s curama!
Betty ja sam tebe zamisljala nekako strogu a ono slatkica
Magriz jesi trcala?
Bilo je super!!!!!
A šljivi ga nismo se sjetile uslikati se.....
Prijavak za jučer: S&S ujutro + navečer tik pred druženje 12min AMRAP bodyrock-a po piramida principu (mislim da mi je ovo jedan od težih AMRAP ever) + TRX:
20 reverse MC
10 hemstring curls
30 sec iso bridge
20 MC
10 pull in
30sec iso plank
10/10 side elbow plank hip lifts
10/10 side plank elbow (ono kad se šire noge)
Svaka cast!
Cubana nisam te na kraju ni pitala kakav je w12, da se za pripremit sto me danas ceka...