Da se prijavim da sam nakon prvog dana levela 3, uzela pauzu od dva dana
Strašno e... Uglavnom danas sam nastavila, i razmišljam samo o tome da bacim uteg u monitor.
.....Al kad vidim kako mi se dupe podiglo odma mi je lakše![]()
Da se prijavim da sam nakon prvog dana levela 3, uzela pauzu od dva dana
Strašno e... Uglavnom danas sam nastavila, i razmišljam samo o tome da bacim uteg u monitor.
.....Al kad vidim kako mi se dupe podiglo odma mi je lakše![]()
Nisam dugo pisala. Citala sam vas koliko stignem. sasa cestitam na obrani, betty na poslu, ostalim curama na radisnosti, vibre bolesnoj djecici i dobrodoslica novima. Prvo sam sanirala ukocenost lednih misica pa sam dva tjedna zivjela u uvjerenju da mi se vise ne vjezba jer kao deset zadnjih godina nesto vjezbam, truc buc. A onda sam si rekla da sam blesava i sretno se opet bacila na trcanje. Uzivancija je trcati sada kad je toplije. Eto, nemam sto opisivati treninge. Trcim do 8 km dok se ne vratim u rutinu. I da, samo sto ste spomenule, moje noge su otvorile sezonu grceva i nemira. Mm me jos lani spasio gelom magnezij-klorida.
mene lupa neki vrag, isplakala se ko kisna godina. glupaca, vjezbala nisam, sem suznih kanala :hormoni:
Ginger, Cubana drzite se.
ostalim bravo ko je nesto napravio, ko nije napravit ce
Posljednje uređivanje od spajalica : 23.03.2015. at 21:21
Sto je, spajka? :hug:
Da te utjesim, imam i ja takvih dana i placem. Za tatom, za bakom. Nadjem razloga.
Ali meni to pomogne i nakon prvotne tuge se osjecam bolje. Kao da mi treba.
Grlim te![]()
Vezano za tugu, potpisujem anci. Nije to mogla ljepse reci.
Cubana, nadam se da je sad bolje!
Tang, daj taj recept za ocat od nara, mi grcamo u sipku svake jeseni, punica mog brata radi sok od sipka, eto koliko ga ima.
Nego, sasa je moja sestra od sad pa nadalje, kako ona rece match made in heaven. Divna, divna!
Uopce se nisam napila (koliko sam htjela) nadam se da ce me i mamurluk zaobical jutro ce presudit
skulirana ne mogo naći psyllium na tom linku
jučer sam jedno tri sata krčila svoj vrt, rezala ruže i kupine, obrezivala šipak
kao, to je isto fizička aktivnost
jest, umori te
ali vježbanje je vježbanje i ne može se usporediti
vise se neću samoobmanjivati tako...
svim bolesnima šaljem vibre positive da što prije bude bolje
tangerina
morat ćeš sačuvati kruščiće ipak za neko drugo druženje
e da, sinoć sam zamutila klasučne lchf zobene lepinjice
kad ono, nema zobenih mekinja vise u mom ormariću..
pa sam stavila mljevene bademe plus malo sezama
recept je mrak!
bolji nego originalni, majke mi
bude hrskavo i bogatog bademastog okusa
pojela sam prekonekoliko onako toplih![]()
spajka![]()
![]()
betty ima li mamurluka![]()
palci bravo za trcanje!
ponosno prijavljujem da sam krenula s novim programom
odluka ipak pala na BR
sinoc odraden W1 (tako se oznacava,jel da?)
![]()
![]()
zasad nema! samo sam neispavana
i ne da mi se raditi
hebate, trebala bih i ja počet trčat
al ne danas![]()
Spajka
Palči draga naša!!!! Tako mi drago te čitat! Bravo za trčanje!!! Svi smo mi po fazama
Betty na trčanjeI super za druženje!!! A za posao....ionako brojiš super sitno
Tang, bome dobro ti Flopi rekla nek kruščiće čuvaš za neku drugu priliku...
Našla sam neki recept na LCHFsvakidan - krekeri od mozarelle i parmezana pa to mjerkam probat sad koji dan. Zvuči mi božanstveno.
Prijavak: jutros S&S i 8TGU sa 16kg!!!!Onda još 100 1 arm swing sa 16-icom. Večeras je druženje s curama na večeri pa neće biti danas više ništa po tom pitanju.
pod brašnima ti je,voila imaš od 100 i 150gr:
http://www.mojanatura.hr/psyllium-lj...-detaljno.html
cure, gdje i koje bučice da kupim?
mislim da mi je 1kg sasvim dovoljna za početak, al me frka da će mi relativno brzo to biti malo
s koliko kg ste vi krenule?
ja sam krenula sa 1.39kg
u početku su mi bili i oni preteški, tako da ti je 1kg sasvim ok. Nakon negdje mjesec i pol sam skužila da mi za neke vježbe trebaju teži, pa radim i sa utezima od 2kg. Ali u body revolution ti trebaju za neke vježbe i dalje ti lagani, tako da koristim sad oba.
za cijene ne znam točno, ja sam ih imala doma zaostale od tatine sredovječne krizeali mislim da ti lakši i nisu nešto skupi
rahela, ja bih ti dala svoje jer uopće ne koristim te od 1 kg, samo mi mjesto zauzimaju
ako imaš načina da ti ih nekako dobacim...tisak paket?
betty uteg s ramena
valjda me lupilo proljetno raspolozenje i nenaspavanost, jer sam cijeli vikend landrala i zaboravila spavati. pa kad ti jos na poslu uljepsaju dan s glupostima onda raspolozenje dosegne vrhunac.
idemo dalje
zabboravih prijaviti da sam odradila i jutros svoj Ripped in 30
imam feeling da svaki dan sve kraće traje ta vježba
jedini problem danas je grč u guzici![]()
spajka
rahela 1 kg ti je dovoljno
ja sam kupila u intersportu, kojih 60kn mislim
moji su oni kao plastificirani, ne svidja mi se dodir onih koji su kao rucke na djecjim kolicima (ak me kuzis)
Imam jos od 2 i 3 kg koje uglavnom koristim, al nekad i te od 1 kg (za supermense, recimo)
betty i sasa super!
Danci
palci, bas sam se pitala di si
malo plavo, super
ako ti je prelagan taj pocetak, napravi te wo samo jednom i kreni dalje
petica je vec zestoka
rahela, može bilo koji dan osim petka
nego, stalno mi zvoni onih ancinih 900 kalorija koje je potrošila trčanjem
i ja bih potrošila 900 kalorija, jer ih volim unositi
sad sam malo neispavana pa možda nisam uračunljiva al bih stvarno htjela više početi trčati
s druge strane strah me neuspjeha, strah me da ću biti preloša, strah me da ne znam disati
škole trčanja mi ne dolaze u obzir, nemam vremena za to
Betty, moje je bilo hodanje po sljemenu i to je bilo oko 1000.
Trcanje mi trosi ovak nekako: 5 km oko 300 kcl, 7 km oko 450.
Jutros abs afterglow.
Betty nema te cega bit strah, probaj!
Ja sam teza od anci, endomondo kaze 500 kcal za jucerasnjih 7 km.
e da, meni je kad smo se penjali na biokovo pokazalo tako 900-1000 kcal, sta stvarno toliko?! To je samo 4-4,5 km al je uspon![]()
Planiramo sad u sub opet gori
Danas kombinacija zwow 17 i 60
Preskacem trcanje danas, nek se kolina malo odmore![]()
MB, sve ovisi. Jesi negdje unosila svoje postavke (dob, visina, težina, stupanj aktivnosti)? Ja ne koristim endomondo pa ne znam kako funkcionira. Ukoliko nisi, vjerojatno računa po prosječnom čovjeku (muško, 1,80m visine, 85kg). Onda je to više nego što si stvarno potrošila. Ako si unijela, onda je to puno točnije, ali opet ako nema HR monitora koji mjeri koliko-toliko realno opterećenje, brojke su okvirne, jer fizička sprema u razini trošenja kcal je vrlo važna.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 24.03.2015. at 11:25
Da ima za unjeti dob, visinu, tezinu, stupanj aktivnosti mislim nema.
ma ionako to shvacam okvirno![]()
I ja to gledam okvirno. Unijela sam brojke u RK.
Odradila wo5
Htjela sam jos 10 minuta kardia, al nisam imala snage, osjecam se bas iscrpljeno (mala i dalje jasi po meni cijelu noc)
Ginger, skidam kapu!!!!!
Betty, daj me sjeti di si bila kupila erithritol...
danci ubise me oni ljesnjaci. balerina cak kaze da su to oni iz cokolade.
jel postoji mogucnost da ih se jos kupi?
imaš pp. moji su rekli da su bolji od nutelle![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 24.03.2015. at 13:32
Evo nešto na temu trčanja i kalorija: http://www.runnersworld.com/weight-l...bpr=9815486986
Meni pulsmetar uvijek pokaže više potrošenih kalorija nego mob. aplikacije, a računa na temelju visine, težine, dobi, spola, tjedne fiz. aktivnosti i, najvažnije, pulsa za vrijeme aktivnosti. Npr. za Holjevku (10 km) je pulsmetar pokazao 712, a endomondo 507 cal (trčala sam 54 minute), a u nedjelju po maksimirskim brdašcima ista potrošnja kalorija iako sam trčala 20 minuta dulje (no trčala sam sporije, s bitno nižim pulsom pa zato i nižom kalorijskom potrošnjom).
Uglavnom, trčanje mi najviše troši, a poslije trčanja sat vremena kraula (pretpostavljam po lakom gubitku kilaže, vučjoj gladi cijeli dan poslije treninga, a i težini treninga).
Mene okupirali problemi na poslu i rad od doma pa ništa ne stignem, nisam ni sve zapamtila što sam pročitala. Baš mi fale treninzi snage, a nikako da ih uguram. Jutros sam na poslu nekakav mini office workout da se ne oznojim.
Spajka, hug, ja sam ove zime depresivnija nego inače, no nije ni čudo kad sam od listopada do veljače uglavnom bila doma s bolesnim djetetom, u prosjeku sam radila 4 dana mjesečno.
Zhang, super za trčanje, samo polako!
Palčice, kako radite gel od mg klorida, koji omjer vode i mg?
ja sam danas napravila tempo trening. 2 min spor pace, pa 5 brz i tako 5 puta. na kraju sam u tih 35 minuta istrčala sveukupno 7.66 km i pace mi je prosječan bio 4.40. ovaj spori dio sam isla preko 5, tj.blizu 6, a brzi...između 3.3 do 4.3 otprilike. kako ti zvuči vikki?
nije lako mjenjati brzine. iscrpilo me.
poslije sam još napravila novu yogu. živcira me pigeon jer ga ne mogu.
i da. betty je moja proljetna romansa
danci jesu ti sjeli novci? lješnjaci su ja stvarno mislim, najbolji koje sam ikad probala. probala sam ih prvo jučer navečer pa sam mislila da je doi magične atmosfere, no jutros su bili jednako dobri.
Sasa, meni zvuci kao odlican trening! I meni je tesko mijenjati tempo, bas umara. A ove dionice koje trcim brzim tempom fakat me ubiju
Mislis si, manja je dionica/vrijeme, no nikad kraja!
Ja sam jutros one abse i mislila sam na trcanje, no pustila sam mm-a, a ja sam s djecom izasla na sladoled i ljuljacke.
Jel kako sam dobra supruga?
Sad cu frizeru pa nista od trcanja :D
Ako si 5 puta po pet minuta trcala ispod 4:30 min/km, to je jako brzo, bravo! Misli na to da kod tempo treninga brzina dionica bude tempom kojim planiras utrku, koji god on bio.
Anci, tocno, izmjena tempa umori, ali je i napredak brzo vidljiv![]()
Mislim da jesam mada je jako tesko mjeriti s mobom tj gotovo nemoguce. Ali obzirom na konacno pejs i to da sam 10 minuta od 35 trcala preko 5, onda sam morala biti ispod 4.30. Moram nabaviti garmin. Ovo me frustrira. Mislim da je runkeeper tocan vise manje na kraju trke, ali ne moze se mjeriti pejs s njim ovako. Tipa, ja jurim, a on pokazuje 6.4.. Danci gdje si ti kupila svoj garmin?
Thamk's skulirana!
Znala sam da je do mene, no dobro,u 6 ujutro nisam najbistrija..
Anci i tebi hvala ali nema smisla da kompliciram, narucit ću sama..
Danas na hitnoj, bolesna starčad, a mozda uspijem ubaciti ripp in
jer sam u stresu i tako mi treba vježbanjeeeee
Dancin je forerunner 220, s HRM na sportsshoesu je sad snizen, 180 funti (kod nas je 2350 kn), i ja ga planiram uzeti. Istina, mobilne aplikacije tocan pejs obracunaju naknadno, a i kilometrazu znaju zeznuti.
Flopi, hug, nadam se da je sve ok.
Sasa wow bravo
Ancima prava si!
Ja ipak osla trcat dok je cimavica na fokloru bila. 5 km, pace 6,40
Bravo cure!
Kod mene upravo zavrsen body crush 16, pratila sam zuzi, al jos uvijek ne mogu ninja jumps. Sasa, ti ih u tenisicama radis? Ja jos uvijek vjezbam u tenisicama za trcanje a one su ustvari prilicno krute i nepogodne za taj ninja jump. nikako da si kupim neke mekse. Ma i da ih imam ne vjerujem da bih mogla tako skocit
Ja sam neki dan pipala tako lijepe, mekane i savitljive nike-ice da sam si skoro kupila. Mislim, palo mi je na pamet da ih probam, ali prije nego mi je sazrijela ideja, maknula sam se od njih. Sad je na redu dijete![]()
Bravo, betty, za body crush, meni se to ne da raditi zbog silnog skakanja.
ja radim ninja u tenisicama trkačkim. ali ja imam jako tanke, 4mm nike tenisice koje obožavam. uglavnom, meni je taj ninja super vježa, totalno me razveseli kad ju vidim jer jednom kad ju skužiš nije uopće teško. meni su recimo daleko najiritantniji bili oni prvi kriš kraš jump squats.
sutra cu benchmark. predviđen je za četvrtak, ali radije ću ga sutra napravit da ga se riješim. arghh.
Ja za trcanje imam mizuno, ali tvrde su za neke kucne vjezbe.
Mislim da da. Roze, mekane.
Bench nemam pojma kad cu.
Jesi ti napravila prosli mjesec?![]()
Nisambilo me strah da cu biti losija nego sam bila (ako je to uopce moguce).
I sad me strah ali cu ga svejedno napraviti
Ma sta te ima biti strah!
Ja sam puno povrsnija po tom pitanju. Ja se bojim muke i boli
A nenapredak me manje brine:kontrabettyisase:
Posljednje uređivanje od Anci : 24.03.2015. at 20:57