uh Danči, vibram da nije ništa strašno
uh Danči, vibram da nije ništa strašno
ja danas odmaram, sutra krećem sa Ripped in 30 week 2
ali mislim da ću odraditi barem neke čučnjeve i još što nađem za riticu
rahela to ti je prvi rest day? pa nek takav i bude. tu je s razlogom.
je, prvi rest day
misliš da ništa ne vježbam?
sve mi nekako čudno, sad je inače vrijeme kad vježbam, pa sam sva nekako "šta da sad radim" lol
posaugala sam dnevnu sobu, mogla bih se baciti i na ostatak kuće sad kad imam dodatnog vremena![]()
Vidi kako je krasan dan, odi u setnju. radit ces na tijelu a i uzivat ces.
ajajaj Danči, jesi odma stavila leda? kad tako nešto pročitam odma me prodje volja za većom kilažom...
ja nisam vježbala od ponedjeljka,vegetiram na kauču,skupila sam neki klinac, temp do 38,5 navečer, boli glava za popiii i u bronhijima šlajma za izvoz...
ovako mi je točno prije godinu dana počelo pa sam vukla bronhitis 4mj sa 4 ture antb...
tješi me jedino što je vrijeme u banani,kišurina i južina pa je lakše bit u zatvorenom....
S2000, mene nema šanse da vidiš da trčim...ili vozim bicku...![]()
ajme Danči nadam se da nije slomljeno ništa
mene strah tih vaših girja i na slikama![]()
Danci nadam se da nije slomljeno
Skulirana ozdravi brzo ~~~~~
vidim da tu ima svasta od cica (odnosno bez) do ozljeda
Danci nadam se da nije strasno
zasad skulirana brzo ozdravljenje
imam prijaviti odradena tri dana BR, tj w1, w2 i c1
jucer malo prvo gledala taj c1 kao nije tak strasno, ali jedva ga odradila i poslije jedva dosla sebi... bas me ubila...osjecam noge danas
Odradila c2
Jedva, bas sam umorna
Hebali je burpiji na kraju
U to ime sutra odmor
Zadnji je bio prosli petak mislim, pa je svakak vrijeme da odmorim
A i koljena su mi sumnjiva...
Skulirana ~~~~~~ za ozdravljenje!!!
Ginger, itekako zaslužen odmor!
Malo plavo bravo!!
Hvala cure!
Evo meni se čini da će biti ok. Puj puj da ne ureknem... nateknuto je, plavo/zeleno, ali mogu ispraviti i saviti ruku do kraja. To bi valjda trebalo biti dokaz da je sve cijelo, zar neAli štediti ću ruku par dana maksimalno da ne bi bilo plakanja kasnije...
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.03.2015. at 12:46
danči, štedi je dok ne budeš više nikakve bolove osjećala
mene je ono rame baš dugo držalo
popila sam sunčanu kavicu s anci, divota!
Danci, pazi se sad!
joj, meni je grlo sve gore
kad ce vise kraj tim bolestinama![]()
Gingerajme što te napalo.....pa kad će više to proljeće da se raščiste sve se boleštine!!!!!!
Uh, virujte mi da ću je čuvati i paziti i maziti samo nek je sve ok. Nema straha, nastradat će lower, ionako ne pamtim poštenu upalu (jednu od onih kad na wc ne možeš sjesti) a dobro bi mi došla
![]()
Ginger vi ste streptokokni? jesi ti dobila kuru? jer ja sam znala od klinaca pokupiti.
a ove sto kavu na suncu piju necu komentirati![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 26.03.2015. at 13:30
Ginger, šaljem vibre ozdravilice
Bas sam ja htjela napisati da sam popila super kavu s feme fatale ove teme
Betty, ti si stvarno bas prava macka:D
Bas mi je bilo lijepo. Steta sto si necemo vise raditi blizu![]()
spajka, najstarija je streptokokna, najmanja nije
ja nemam temperaturu, a sve me ionako boli od vjezbanja pa ne znam jel boli i od bolesti
ok, jasno mi je za grlo, uho i nos, al ne i za tijelo
thnx cure, jedva cekam lijepo vrijeme i sve sto ono nosi
Evo da se pridružim, krnula sa dijetom a od danas krećem i sa vježbama. krenula bih sa Gilian Michaels 30day , već sam jednom prilikom odradila dio ali... ubijaju me oni njezini iskoraci. zadnji put sam zbog toga nakon 10 dana prekinula jer su me koljena užasno boljela. pokušat ću ovaj put umjesto iskoraka čučnjeve raditi.Ima netko iskustva sa tim?
welcome!
pa nemoj opet to
ja sam 30ds prekinula iz istog razloga
probaj BR, krece lakse pa nece koljena tako stradati
inače su mi super te njezine vježbe, samo ti iskoraci... a šta je to BR isto njezino nešto ili?Sorry na glupom pitanju al pojma ti ja nemam-zakržljala sam totalno![]()
Je body revolution je njezin i super je
Ima i tamo iskoraka, ali sve ide polakse
Moguce si ih krivo radila, ja sigurno jesam pa su mi koljena bas nastradala
Pogledaj na prvoj stranici ove teme, imas dosta objasnjenja programa
dodagoda dobro dosla, sve ti pise na prvoj stranici.
Ginger napravi i sebi bris, ne moras imati tempraturu, ako imas streprokok, mene je samo grlo bolilo.
e sad ostatak tijela se ne sjecam
Ma da? Moze i bez temperature? To nisam znala
Curka nije radila bris, bio je sarlah na ocigled, ono, ne mozes fulati
Kod nas ga je pun grad, vrtici i skole...
ja sam radila zadnji put uredno i na kraju sam morala na BO zbog klinca i streptokoka, onda sam pocela kasljati pred svojim doktorom, pa mi je rekao da zinem i iznapadao me, jer se na kilometar vide gnojni cepovi i nije mu bilo jasno da mogu jesti tj. gutati. i tako sam i ja dobila silapen.
eto tako mi je dijagnosticiran, da nisam pocela kasljati ko zna da li bi i tad popila svoju kuru.
Budem ja to proučila, nekako mi se taj 30d činilo najoptimalnije za početak-da relativno brzo vidim neke rezultate , da ne odustanem-znam sebe. U biti najviše moram raditi na lgornjem dijelu tijela-tip jabuka sam svakako i radim sjedilački posao tako da su mi leđa, vrat i ramena u komi isto.
danci, ako možeš savijati nije puklo!
nego dedur baci oko na pp.
betty jesi se ti to sa mnom dopisivala dok si s anci kavu pila?![]()
Ajme spajka, koma! Dobro da si zakasljala
Ispravak, imam temperaturu 37,6
Cekam da mm dodje da proveri grlo, ne vidim to dobro...
dodagoda, ja ti zbog koljena ipak savjetujem BR
ginger, imaš svjetiljku na mobu, pa s time pred ogledalo
nadam se da ipak nije strep
Sasa, pun ti je inbox... može, riješeno![]()
Muz i ja se natjecali u planku!
Tko je pobijedio?![]()
Anči
meni ne bi bilo fora natjecat se s mužem, on ne vježba
i nikako ga natjerat na nešto
Anci
Rahela ni moj. Poceo trcat samnom i odustao. Uvik ima neki
izgovor
Nova dobrodosla! Slusaj cure sta se tice kolina!
Anci jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pyramid,
odoh razvozit
Upravo istrcala 6 km, 40min. Prvi put u kratkim rukavima, bas je bilo vruce! Cekam cimavicu da joj foklor zavrsi
Super mi je ovo, ja istrcim svoje dok je ona tamo![]()
zavidim na kratkim rukavima, iako ima nade i kod nas kopnenih
danas kad sam bila vani, čak mi je palo na pamet da skinem jaknu i ostanem u majici, naravno, dugih rukava
Bravo Anci
Spajka "u letu" piramidu odradila, a mb otrčala, odlično cure!! Baš je super kad se ovako lijepo sve posloži.
A za muževe vježbače...mi kupili tenisice a one resistance tubes koji mu trebaju čekamo. Jedva čekam da stignu i da krene...
Ja sam večeras: 200/200 backward lunge kick 4T pa 3x 15/15 donkey kick & fire hydrant (2kg) + 15 abductors (2kg) + TRX hamstring curls & abductor. Onda sam razvalila ručku od TRX-a (otvorio se po šavu) i samo onakva navukla jaknu i otrčala da postolara u susjednu zgradu da mi popravi do sutra. Čovik samo što nije odvalio od smijeha kad me vidio, shvatio što nosim i ono najvažnije koliko je hitno da to popravi!!!Mene danas baš hoće
I onda kako nema TRX-a do sutra, 3x 15 bridges sa BV 14kg.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.03.2015. at 19:52
Danci, a da odmoris?
Cure, kak stignete izmedju obaveza? Svaka cast
Ja sam danas jrc2 i kbell 5 ali dvije runde, jedna je prelagana.
Je, sasa, cak se i ja slazem. Jedna runda je malo, lagan je trening.
Ginger, ja uguravam kratke treninge za vrijeme dana, ne duze od 15 min u ovo vrijeme. Ili ako su u glazbenoj a da ih tata vodi, onda stignem i otrcati.
I vjezbam ujutro isto 15-akvmin i to mi je ok zajedno. Zasad se tako najbolje osjecam.
Sad sam jrc 7x, super je. Oni jump rope sits upsi su mi zapalili trbusnjake!