Meni je bas bilo fora odradit i sklekove i plank bolje od MM. On je naime obiteljski sportas, a ja ona mlitava i salasta. :in_your_face:
Meni je bas bilo fora odradit i sklekove i plank bolje od MM. On je naime obiteljski sportas, a ja ona mlitava i salasta. :in_your_face:
dodagoda, sve se slažem sa ginger, body revolution je dosta lakši za počet i pomalo se ufurat
ja odradila wo6
ginger, kad radiš ono dizanje ruke s utegom u planku (plank rows ili tako nešto), je li ti se kukovi baš nimalo ne miču? ona stalno ponavlja ne rotirajte kukove, i ja to ne bih nazvala rotiranjem što radim, ali malo mi se uvijek pomiču. al osjetim vježbu jako u trbušnjacima pa valjda ne varam jako
malo sam bacila pogled na wo7 i zaključila da mi se nigdi ne žuri![]()
Tang, kuzim te. I ja nastojim biti ful mirna u toj vjezbi, no ipak osjetim da se malo micem, no isto kao i ti, osjetim da rade absi pa se tjesim da radim 85% ok.
Danci?![]()
Bravo, Cubana!
Danas zene sisaju muzeve
Meni je bas kul sto mogu vise sklekova od muza i od vecine muskih kolega. I trcim vise
No jedna kolegica, bas je komad, komad moze 50 sklekova u komadu.
Ode post... Idemo cesto skupa ma sastanke, i jucer smo isle. Imamo svoje zenske teme :D
Sklekovi i vrste piva![]()
Anci i Cubana bravo!!
Anci, a nije ti to tehnicki komplicirano?
meni treba vremena dok se presvucem, pa dok se istusiram jer budem mokra, onda sam jos bar pol sata crvenka ko paprika
ako idem van treba se opet nasminkati
i tak...pa zato pitam
tang, i meni isto tako bude
nije to rotacija, samo malo se pomaknu
peobaj rotirati pa ces vidjeti razliku
Nije mi komplicirano, ne budem uvijek precrvena. Samo nakon nekih vjezbi :D
Ujutro obicno radim girju i snagu, bez skakanja, popodne skakanje. Probudim se dovoljno rano.
I brzo se skidam![]()
Meni dok navucem sisocuvalo treba 10minuta. Bas mi je tlaka to skidanje i presvlacenje.
Ja danas odmaram jer me boli bas svaki misic na nogama. Napravila tiramisu i cheesecake da pocastim bivse kolege sutra na zadnji radnji dan.
skinula sam si neku seriju Jane The Virgin
http://www.imdb.com/title/tt3566726/?ref_=tt_rec_tt
i idem škicnuti uz peglu
i još malo kreću mad men
već sam se pravo zaželjela dona drejpera![]()
Jutros cardio shred 7, mislim da je neki dan to bilo na rasporedu.
Bilo mi je tesko. Zadnje one knee goblete sam zamijenila obicnim gobletom: outofcloset:
Posljednje uređivanje od Anci : 27.03.2015. at 06:34
cubana, anci, super što šišate muževe
ja još ne, iako on ima sto kg, ali baš je snažan.
trenerica nas zadnjih par termina ubija čučnjevima, opet imam muskulfiber :bah:
joj cure, čitam vas i niš ne razumijem kad nabrajate šta ste sve odradile. No sviđa mi se šta ste entuzijastične što nema kukaknja
Ništa krećem ja onda sa BR, imate možda još neki prijedlog da dodatno radim za trbušne i leđne mišiće? Inače dosta hodam i nisam sad baš bez ikakve kondicije al taj dio mi je zbog sjedilačkog posla zakržljan totalno. Visoka sam 178 i imam 73 kg... a sav višak se nabio baš oko struka tako da moram baš istopit taj špek. Na South beach dijeti sam i oni preporučuju uz dijetu hodanje sa izmjenivanjem brzo/sporo. Jel bi mi onda to hodanje svaki dan uz BR bilo ok za početak?
Posljednje uređivanje od dodagoda : 27.03.2015. at 09:20
jutro
danas mi je prvi dan Ripped in 30 week 2
dakle, jedva sam polovila sve ove vježbe, a taman sam naučila one prve - fulam kad treba ispružit nogu, ja ju skvrčim i sve tako
sve mi dođe da ponovim week 1
sutra će valjda biti lakše polovit
dodagoda, i ja sam nova na topicu, ali brzo se polove ove kratice
ako baš ne skužim što je, onda vjerojatno nije za mene![]()
Ja danas odmaram
Al mislim da ne bih mogla nista, cak i da je u planu
Bas se slabo osjecam
ja sam danas napravila body crush 6 i kettlebell 4X.
i ja sam radila taj cardio shred 7 neki dan anci i isto su mi teški ti gobleti, radim ih s 12 i crknem, čak sam se bojala sad zadnji put da se ne ozljedim.
Sasa, i ja radim s 12 i ne znam dal je do toga sto radim bosa pa me bas pri ustajanju boli ta noga koja je savinuta. Tako da sam drugu rundu napravila obicnih 20 gobleta. I boli me guzica.
Sta je ovo????? Morala sam na podforum ici!!!!!!!
Ja sam danas klincne na bazen odvela. Vjezbala nisam ali plivala jesam. Osjetim zatezanje u bedrima.
danas neki insanity od sat vremena. sutra penjanje na biokovoide nas 10-11, bas se veselim!! mm ce proslavit rodjendan gore
![]()
ja jucer, danas i sutra prisilni odmor. stavila sam novu tetovazu, i taman je u visini ruba hlaca pa izbjegavam fizicku aktivnost dok ne zaraste
Posljednje uređivanje od magriz : 27.03.2015. at 20:41
Ja danas pa do ponedjeljka ništa.
Last minute izrada scenografije za nedjeljni nastup, dječji rođendani, nastup u nedjelju...
Ako preživim, vježbam u ponedjeljak.
Jaaaaaooo tetovaza... ja nikako da se odlucim. Imam pirs vec negdje 18 -godina (isuseibozesveti bolje mi je da sutim) i stalno si brijem kako cu se istetovirati. Pa ne znam gdje, pa ne znam sto...
Magriz, ajmo na kavu kad se vratim s GO
Sad me zanima gdje je.
Betty mi je pokazala svoje ratne rane od girje pa mozes i ti tatoo.
Mene tatoo ne privlaci nimalo. Na (nekim) :D ljudima su mi tetovaze lijepe, na nekima ne.
Ali nije za mene.
Danas sam konacno! trcala. 5 km, brzina prva 4 km oko 6:15,20 i to je ona moja stara, juhuuu! I zadnji km malo sporije i tako mi je pasalo.
Mb, dobar provod gore![]()
Mb dobru zabavu
Tetovaze nemam a ni ne planiram, ali me ni ne smetaju, narocito ako su lijepe i kvalitetno napravljene.
I ako su na lijepim i kvalitetnim ljudima
Ima jedan lik s kojim poslovno suradjujem i on ima bas neku seljackukoja mu proviruje ispod kosulje. Tj. meni se ne svidja.
No neki drugi ljudi mi ne izazivaju takve primisli![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 27.03.2015. at 21:03
iskreno zavidim svima koji mogu vježbat,i dalje sam komirana, a da ne budem usamljena mala mi se pridružila od jučer,ovo popodne je imala 39,5..partiii...
ako MM ostane zdrav bit će čudo!
i ja sam se nedavno tetovirala ali obrve...ha ha ha....radila sam ono japansko iscrtavanje...super stvar, za "ćelavice" maltene bez obrva ko ja...
a za pravu nemam hrabrosti...
I ja bih vidjela tetovažu
Skulirana, vibram da brzo ozdravite!
Dodagoda, dobrodošla! Ne sjećam se Jillianinih programa jer sam ih kratko radila, ali što se koljena tiče općenito pripazi kako izvodiš vježbu (proguglaj gdje su objašnjenja baš za čučnjeve i iskorake). Šteta ih je izbjegavati jer su izvrsne vježbe i ako ih ispravno radiš, cijelo tijelo ti radi.
S2000, eto i tvoj grad dobio polumaraton od ove godine
MB, dobar provod želim nakon penjanja, ne sumnjam da će biti!
Također am na prisilnom odmoru, rezala madež (koji je počeo jako rasti) na vratu danas i ne smijem okretati glavom ni naprezati se par dana.
Tko se prepoznaje?
http://www.myprotein.com/thezone/wom...n=AffiliateWin
Aaaaaa, genijalno!!!
Zadnja stvar i slika, pljunuta danci![]()
iiiiiiiii ti se usudiš ići sa mnom na kavu slijedeći tjedan?!?!?!?
Današnji trening:
1. 4 min JJ po principu 20/10
2. 3R AMRAP po principu 45/15 i 2 min rest između rundi:
TRX pendulum
TRX roll ins
TRX pendulum to elbows
TRX plank tp pike to abductor
TRX MC
TRX sliding oblique MC
3. 10 min JJ po principu 10/10.
Posljednje uređivanje od Danči29 : 27.03.2015. at 21:41
Hahaha super je link!
Magriz i mene zanima tetovaza
Ja imam jednu a planiram jos najmanje jednu![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 27.03.2015. at 21:48
Vikki drzim fige da oporavak prodje ok,dotad odmaraj!
Anci super pace! I ja otprilike tako trcim, prvi i 4 krug mi uvik smanje vrime al ostale (obicno 6) trcim tim vremenom![]()
vikki nadam se da ne buba
skulirana drz se
Danci kak je lakat?
sve vrijednice bravo!
Lool bome zadnja ista Danci, kojoj cestitam na njenom postu.
Ovo zvuci kao da sana nekoj bini lool.
Maloprije pogledala mail s posla i sad sam na iglama jer cekam razvoj dogadjaja. Nista posebno smo neki clanak. Ali je konacna odluka, koju ima samo coresponding author.
Bas bezveze petak navecer, ko je vidio zanimat se za posao.
Spajka, ne pratim te. Na iglama sam s tobom :D
Fala cure, jeeeeeeeee proslo. danas cu vjerojatno jucerasnji zaostatk.
Mb dobru zabavu.
I ja bi u birtiju, al skidala se ne bi.
Posljednje uređivanje od spajalica : 28.03.2015. at 07:22
spajka tnx
ne sumnjam da cemo se dobro zabavit![]()
alkohola ima skoro vise nego hrane
drago mi je da je to tvoje dobro proslo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 28.03.2015. at 07:35
mb, uživajte
i ja bi i kavu i opijanje i tetuvažu (kako kaže moja Korina), ma može i skidanje po birtijama
sinoć je mali zaspao tek iza pol 11, pa smo danas bili u krevetu skoro do 8
ne sjećam se kad sam bila u krevetu do 8
Ja sam jutros kb 11, all levels.
Moram ici van, a ona nikako da stavi novi kb.
Sad ga je stavila kad sam gotova i kad moram ici.
Ja jucer i prekjucer nisam, tako mi se poklopilo.
ali zato mi danas sljeduje opak dan.
Sama sam do navecer pa cu i odvjezbati i narintati se po kuci.