Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se uvijek trudim ujutro vjezbati anci, ali nekad ne stignem odmah prijaviti. I iz dezurstva volim odmah odvjezbati. Kad sam prije dvije godine pocela vjezbati znala sam po pol sata kretati vjezbati, jos samo ovo, pa ono... A sve iz otpora. U medjuvremenu sam evoluirala pa kad pomislim na vjezbanje vec sam maltene na pola treninga. Btw novi trening ima 200 jumping lungesa. Sweet.
    ja sam se preporodila otkako vježbam ujutro. sad mi je to skroz normalno i nije mi problem probuditi se ranije i odraditi trening jer sam onda mirna. još ako uspijem nešto od 12 min dodati predvečer dok cure spremaju knjige ili jedu, presretna sam. ujutro inače prvo obavezno popijem kavu i šutim malo i onda krenem.

znam da sam taj dan napravila nešto dobro i odmah mi je lakše. jer nije uvijek lako ugurati trening u dnevne obveze i oduzimati neko family vrijeme. mada moja djeca u zadnje vrijeme izbjegavaju biti s nama i kažu da im smetamo pa da se radije igraju u svojoj sobi

još kad dođem na posao, sva sam puna energije i nerviraju me ovi koji zijevaju po uredima :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 09:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •