Baš ste se raspisale, uopće vas ne stignem pratiti Ali drago mi je da je tema živnula
Val, dobrodošla!
Pikula, izvrstan trening s obzirom na to da je početak. Jesi prije redovno trenirala?
Zhang, super savjeti za ekonomično kuhanje, baš ću se probati držati toga, inače sam totalno neorganizirana kad je kuhinja u pitanju i gubim puno vremena na to, užas
Betty, i kod malenog je problem s bubregom (hidronefroza, no sad je već skoro sasvim ok) pa se oko svake temperature diže uzbuna (a nikad nije imao utoinfekciju kad i temperaturu, ovih nekoliko ešerihija što je bilo, bilo je potpuno asimptomatski, kad uopće nije imao temperaturu).
Spajka, probala sam na brzinu proguglati linkove za trčanje, no u gotovo svakom sam vidjela i bezveznih informacija (čak i dezinformacija, npr. ljeto nije vrijeme za početi trčati, glupost, ja sam kao totalni antitalent počela trčati upravo ljeti i bilo mi je super), tako da ne bih linkala nekritički. Probat ću čim nađem vremena naći par dobrih tekstova (i koji početnički program).
Nemam što za prijaviti, rest day danas (i vjerojatno sutra), bole me kvadovi, zadnja loža, pa čak i rist od jučerašnjeg trčanja.