Ja sam danas izvadila konce. Uopce nemam osjet u prstu?! Uzasno cudno. Bolje mi je, ali radim pa nemrem vjezbati. Gdje je Betty i sto je sa pivom sutra?
Ja sam danas izvadila konce. Uopce nemam osjet u prstu?! Uzasno cudno. Bolje mi je, ali radim pa nemrem vjezbati. Gdje je Betty i sto je sa pivom sutra?
Jeeeej, vikki, braavo, bravo, bravo
sasa, mislim da ti je to normalno jer su ti zapravo zivci prerezani pa treba da drugi okolni to nadomjeste.
Jel stoji dogovor za sutra?
I vibre svim bolesnima i umornima i neispavanima :hug:
Sasa, ja i danas imam bas slabe osjete kad dodirnem oziljak od CR, skoro da ne osjetim dodir.
Ne osjetis nista na tom dijelu gdje je sav ili?
Vikki, dobro nam dosla natrag
Bolesti, puj puj!
I za mene se uvijek zalijepe te crijevne![]()
Bilo je 8 savova na toj jagodici. I nista ne osjetim. Koma. Tko je sutra za?
ako je i dalje oko 21 sat mani je prekasno. ali jasno mi je da vama iz centra vise pase u to doba. javite di i kad, ovjde ili na pp. zhang ima moj mob, sta ne?
zadnjih dana spavam po 4 sata i nocas sam prvi put odspavala u komadu 6.
ajme sasa, 8 savova?!
ja isto dugo na mjestu reza od carskog dugo nisam imala nikakav osjet, normalno ti je to
uzivajte na pivici
evo mene
malo sam zaružila u petak i tek se oporavljam
a to kad se oporavljam mi se ne da nigdje izlaziti nego želim ostat doma pod dekicom
![]()
sasa i meni je trebalo sto godina da mi osjet oko CR koliko toliko vrati
a nikad se nije vratilo potpuno
meni pase, ja sam na GO do pocetka skole.
doduse neke dane nisam ni u ZGB. ali vjerujem da ce se naci neki dan
Mislila sam vam se kratko pridruziti, ako je iza 20 pase mi bilo koji dan.
I meni paše odgoda, uletila dječja priredba, moj domjenak na poslu, nemam ni darove za mlađeg i za muža
uglavnom, u teškoj sam banani (čak ne znam ni hoću li stići sutra na trening)
ja sam se jako veselila druženju ali iskreno i meni odgoda dobro dođe jer imam još sve pripreme za put za riješit.....
There are 7 days in the week and SOMEDAY isn't one of them
Al lako se meni becarit kad sam na godisnjem.
javite kad vam pase, ja sam uglavnom prilagodljiva.
nikome ne pase. nije ni cudo, zna se koje je doba godine
ja jos nisam pocela kolace. sta je najgore ne znam ni sta cu radit O.O
al aj, kupila sam poklone nekidan. anci, hvala ti sta si mi navela na intersportnasla sam carape tamo. jos par sitnica i to je to
Do 2.1., idem na posao taj dan. Ne pitaj kako sam to pametno tako izorganizirala :rolleyes:
savršeno, nema šta
ma znala si da ću te zvat da ideš sa mnom, priznaj. Šteta, a častila bih te i štrudlama za muku
![]()
vikki, zaboravih, bravo za povratak
budite mi i dalje vrijedne, ja se pridruzujem tek oko ng, curka ipak ima sarlah, baka odlazi pa sam malo u stisci...
kad vi stizete vjezbat ovih dana?
ja sam preksinoc do 1h ujutro pekla kolace i motala poklone a sinoc do 23h00 dovršavala kitit bor...
puna mi je pipa vise svaki Bozic to radit sama, motanje lampica duzine 20m na bor visine 2,10m nije moj poso,ocu MMa domaaaa....
sad cu se veceras kaznit za 3dn bez vjezbanja....
Ja tome doskocim da ih narucim. Uzmem da imamo kroz tih par dana, ne da se prejedamo, nego onako, da ih ima za zasladiti se.
sve ostalo mi je prvo ubijanje u poslu pa onda u hrani, a zapravo su mi i jedno i drugo generatori stresa.
Opcenito se trudim sav taj susur i guzvu smanjiti na najmanju mogucu mjeru, a opet hoces-neces bude strke...
skulirana, racunaj da si ti ipak solo i sve je na tebi...
Ni ja ne radim kolace. Kupim nesto sitno, a ni to se ne pojede (osim ako ih sama ne pojedem). A ne radim niti neku generalku.
Zapravo ne volim previse ovo doba godine, jedva cekam da prodje.
skulirana nije lako kad si sama
bor su okitila dica, pravim se da ne vidim taj nered
odbijam peci kolace do zore, napravit cu par jednostavih vrsta i to je to
ja sam danas konačno ona stara, pa sam napravila novi cardioshred koji i nije baš toliko ubitačan kako ga zuzka najavljuje i još onaj od petka body crush 6. oba su po 15 minuta. super! jedino nisam swingala sa po jednom rukom nego s obje jer još ne mogu savinuti ranjeni kažiprst.
kolače sam počela danas, ali ja radim maksimalno tri, četiri vrste. spremam brzo. i dijelim zaduženja.
Bravo, sasa! Ja sam ostala samo pri jutrosnjem treningu i ne mogu nista vise jer sam prekasno stigla i nije mi onda ni gust :/
Jutros sam radila:
One arm swing 20
Sklekovi s knee tuck 10
Clean and press 5+5
Squat and press 10
Around the world 20
I tako tri runde.
Ja pečem samo dvije vrste kolača (od kojih se samo jedna peče, a ni nje skoro više nema, eno sve su pojeli), a za blagdane jedemo po kućama
Bor će okititi MM i klinci na Badnjak, dok ja radim
Nije lako sama, sigurno. Al da bih pekla kolače do 1 ujutro, nema šanse.
Danas sam zadnji C1. Napokon. Ne želim ga više nikad vidjeti![]()
Juhu! I ja još sutra radim i onda tri tjedna nerada. Vježbam kad i kako stignem.
I drago mi je da se negdje kao Grinch uklapam jer već danima na poslu slušam kako dovlače iz nekih šuma trometarske jelke i kite ih kuglicama ručno rađenim iz neke tamo čudne zemlje. Također nisam ništa pripremala jer ne jedemo baš kolače, mm ne ljubi silna prejedanja, a ni ja nisam više u formi (osim što ću mazati bakalar, masline i dobar traminac) - ufam se i u mamine tupperware sa zalihama koje će na kraju da se skamene. Kuća mi je čista i neće biti ni generalke, sitnice sam pokupovala prije gužvi i ne pada mi na pamet zalaziti u dućane sada.
Zapravo, mene živcira ovo doba godine mada mi je drago da se ljudi vesele.
sasa, meni se nažalost nikad nije vratio osjet u prstu kojeg sam operirala zbog nekog tumora. Ali to nije bilo šivanje kao u tvom slučaju.![]()
Da, napravit ću raw nugat kuglice i eventualno bezbrašnastu tortu od čokolade i višanja.
Sastojci su bademi, kokos, kokosovo ulje, datulje i kakao. Valjam ih u štošta. Prefino nešto. Smjesu izblendam i ostavim da odstoji u frizu sat vremena pa oblikujem u kuglice. Točan omjer javim. To su mi najbolje raw kuglice ikad.
Za deset kuglica (naravno da ćete ih praviti više kad-tad)
- 5 svježih datulja (ili suhe prethodno namočiti)
- 2 žlice mljevenih badema
- 2 žlice kokosovog brašna
- 1 žlica sirovog kakaa
- 1 žličica kokosovog ulja
- malo vode po potrebi
- sezam/cimet/kokos/komadići tamne čokolade/ krupno ili sino mljeveni bademi/orasi/lješnjaci - po želji za uvaljat ih
Aaaaa.... radim ja slicno, jedino dodam i proteine. Radim ih u raznim kombinacijama.
Za tu tortu čekam recept od frendice - jela sam je za vikend. Znam da ide tostirani badem, orah, tamna čokolada i puno višanja. Izgleda rustikalno, prefino i presočno.
zhang, meni je ovo definitivno najbolja kombinacija kuglica. Doduše, prvi put ću ih raditi sa suhim datuljama - do sada sam imala zalihe svježih.
pa i ja sam samo dvije vrste i to jednostavne ali ja si i najjednostavniji recept mogu zakomplicirat....
a i nije pomoglo sto sam pocela u 22h00...
imam 10 ljudi za Bozic na objedu, doduse svima sam rekla sto da donesu sa sobom od hrane,mene dopalo predjelo....
dosada bi se uvijek nekom pristekala pa onda doma dosla u praznu kucu,ovako ce bit veselije....
a nema smisla cistit dok to sve ne prodje...
ja sam odradila 4x 100 raznih vjezbi sa KB-om....8icom doduse...
Mislila sam da sam fulala topic
ništa nisam vježbala, samo sam trpala u sebe ovih dana, svakako ću probati otići na trening danas![]()
kao i inace i sad je bitna organizacija vremena. znam zvuci kao floskula ali je.
ja volim bozic, poklone sam imala vec zapakirane prije 10-tak dana.
bor kite klinci, s tim sam se pomirila nakon sto je BC imao godinu i par mjeseci. imam slike na kojima ja tulim jer bor izgleda katastrofa. kako su oni stariji tako i bor postaje sve normalniji.
kolace pecem, jer ih puno i dijelim. kolicine koje pecem su skoro kao manifaktura. imam ih trenutno 7 vrsta, ali racunajte da niti jedni nisu napravljeni samo jedna mjera. ove godine sam ispekla kore za samo 2 medjarice i imala sam oko 200 kranclinjih radim prve, jer dok ih oblikujem, pa ispecem, pa namazem pekmezom, polijepim. ne valjam u staub. i u sve kolace stavi cca 1/2 secera.
evo stavila sam u album fotke. pass saljem ko zeli. skulirana vidjet ces kako upregnuti sve snage oko sebeti napravis sve za kuglice, oni ih rade, racunaj da dosta i nestane dok ih rade, a da nisu ni savrsene. no kazem prevladas to s vremenom. a ti odvjezbas pola sata dok oni oblikuju kuglice, dakle ne gledas i ne nerviras se.
Ja volim bozic i bozicno vrijeme. Kolace inace ne volim peci pa tako ni sad. Ali volim malo radi ugodjaja pa nam napravim medenjake i neku tortu da imamo za poslije rucka. No imajte na umu da smo mm i ja slavonci i da cemo tijekom blagdana dva puta do slavonije, a moja mama sto se tice kolicina fakat nije normalna!
Ducane sam rijesila i sve je popakirano. Imam jos jednu stvar za kupiti u ducanu u kojem nema guzve i to cu danas. Stres inace ne volim i nisam ni osoba koja sve radi u zurbi i onako u strci. Ne ide mi to, slabo to podnosim pa izbjegavam sebe dovoditi u te situacije :D
Budim se puno prije izlaska iz stana svako jutro bas zato da ne moram zuriti. Takva su mi i djeca. Nama je 15 min malo za spremiti se. Nama treba sat i pol![]()
I meni treba sat ipo
Spajka daj pass
Ja cekam za dat krv, nadam se da je zeljezo u redu. Dosla sam 20min nakon pocetka a vec ih je bilo 18 prije mene
Jucer BC#4 onaj sta ce u sub bit na rasporedu
Spajka
Koja kolicina, odvalila sam! Super izgleda
Te moja mama isto pravi na vagone.
Malo me strese kad vidim djecu s rukama u brasnu, ali ziva si :D