Stranica 23 od 126 PrviPrvi ... 1321222324253373123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

joj betty nisam nosila kb jer me muž pogledao kao da sam pala s marsa i pitao jel mi to stvarno treba na skijanju. sad mi žao i sve si mislim kakve ce zuzi treninge staviti drugi tjedan... tang dobrodošla! spajka, baš mi žao

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danas sweat intervals iz max30 i trbusnjaci iz insanitya. Imam upalu svega od jucerasnje zuzi

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

spajka, moja sucut

tang i Mima welcome

Angie sretan!!

sasa, ja se jos jednom divim i cudim - vjezbas na skijanju

i ja od muza dobila sportsku opremu - majicu i ono elasticno uze sto treba za BR, kak se to zove?
    valjda mi je htio reci da mi je vrijeme opet pocet
    a ja nikako
    stalno je netko bolestan, vec mi pun kufer...i jos pripremam proslavu prvog rodjendana svojoj najmladjoj...i tak... nikako na zelenu granu
    pa citam vas pa me savjest pece...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ginger, super da te savjest pece drzi se tog osjecaja, to ce te natjerati da se pokrenes
    A za bolestine, suosjecam, moja mladja je isto mimozica (iako ne izgleda tako) i sve se na nju hvata. Za bozic je odradila turu klavocina zbog upale grla i sad navalile gljivice usprkos probiotiku.

Joj moram kosu prati, to mi je gore od treninga sutra je novi a vjerojatno i prekovremeno radni dan

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tang i zhang

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vidi nje ona se smije sama sebi

cure hvala, zivotni ciklusi su neumoljivi na zalost

sasa trebala si ga ponjeti na skijanje, nikad ne znas sta te na planini moze napasti

betty tebi je bas koma zadnje vrijeme na poslu, ja sam na go do pocetka skole.
    Ginger TM je bas suptilan hahahaha
    ja sutra krecem na betu ozbiljno, prijelaz sa alfe na betu je bio turbulentan i ne onako kako sam zeljela, ali valjda nece biti bas skroz koma. ipak sam odradila par treninga bete.

e da bila mi je najbolja frendica na par dana, i oni su u svojo firmi imali natjecanje ko ce izgubiti sto vse kila i to hodanjem odredjenom periodu. pri tome su imali svako svoj tim, da se guraju, jer ako bi bili individualci bi odusatajali, ovako nisu mogi zbog svoje ekipe. svidjela mi se ideja i zbilja se stesala i izgelda super. kaze da je svaki dan hodala 10 milja.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jutros sam zakasnila na posao probdila se u 8.15

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Tang i zhang
    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    vidi nje ona se smije sama sebi
    a baš

hvala na čestitkama, ročkas je tek krajem tjedna ali nikad nije ni prerano ni prekasno za dobre želje
    a i ja sam bila nestrpljiva pa otvorila dar ranije

opet imam muskulfiber od vježbanja u subotu, valjda jer mi je pauza bila preduga. Super mi je zato što smo se dogovorile da i sutra imamo trening usprkos blagdanu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Betty

Angie super

I ja opet dns imam upalu.

Jutros sam se rano digla, isla ginekologu al ne radi nego popodne.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja ću danas popodne zwow 2, možda i jogu #10 ako uspijem
    htjela sam ju sinoć napraviti al me video zahebavao pa sam odustala i išla kupat djecu

danas je zuzi na rasporedu novi kb trening, tu poslasticu ću si ostavit za ujutro
    Posljednje uređivanje od betty blue : 05.01.2015. at 10:28

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

naravno da ovaj tjedan nije stavila niti jedan bodyweight.
    uglavnom napravila sam body crush#2 i body crush#4. prvi je 15 minuta AMRAP, a drugi ima 3 runde i traje oko 15 minuta. ja sam u.m.r.l.a. ne sjecam se kad mi je bilo tako teško, mantalo mi se, pogotovo na drugom gdje ima puno skokova. možda je do nadmorske visine i rijeđeg zraka?? mislim, ovaj body crush 4 sam radila 27.12. i ne sjecam se da me tako dokrajčio.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

meni je drago, jer to znači da i ti ljud i da imaš svoj kriptonit, pa makar to bio rjeđi zrak

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

betty

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u.m.r.l.a. ne sjecam se kad mi je bilo tako teško, mantalo mi se, pogotovo na drugom gdje ima puno skokova. možda je do nadmorske visine i rijeđeg zraka??
    vrlo moguće
    ja kad dođem u planine prvih 24 sata bih samo spavala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Core cardio, ne punom snagom. zavrtilo mi se na pola, pa sam smanjila tempo.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam napokon krenula
    uh sta je lagana upala misica dobar osjecaj

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zwow 2 odradjen! Tesko!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bome ste me dobro nasmijale sve redom

Uh cure koje ste dobre poklone dobile!
    A moj se poklon izgubio: naručili smo si međusobno mm i ja funkcionalno rublje za planinarenje/bicikliranje još krajem 11.mj. pa sad ganjam prodavatelja da mi vrati novčiće jer više nema raspoloživih veličina (a bilo na ludim popustima)......

Tang dobrodošla!!!!!
    Spajka, super za betu!!! Prvih par treninga bude žešće ali bit će to kroz tjedan dana sve ok
    Baš je lijepo čitati kako se veselite upalama

Ja sam danas šetala po Sljemenu od Puntijarke do antene i nazad. Nije neki put ali obzirom sam hodala po snijegu okolo-naokolo-poprijeko (užasavam se utabane staze ) bome sam se lijepo ishodala. Htjela sam Bikčevićevu ali srećom sam priupitala neke dečke koji su se upravo spustili kakva je situacija, a obzirom je odgovor bio "staza je zaleđena i skliska, da sam znao, ne bih bio išao" odustala sam i krenula autom gore.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bety, kako lchf? Vidim da si njoke spremala, daj recept odmah na vidjelo

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moja danci, nakon pustog junka kojeg sam u sebe oko bozica utrpala, vrijeme je za zestoki lchf!

Originalni recept za lchf njoke ide:
    2 zlice abc sira
    2 zlice kokosovog brasna
    1 jaje
    1 zlicica psyliuma
    Sol
    Ali meni su tako bezukusni, pa ja dodam jos 2 zlice pirea od bundeve, odokativno parmezana, muskata i mrvicu mljevenog klincica i jos jednu zlicicu psyliuma da poveze. Takvi su mi super! to bi bila kolicina za 2 osobe (ili jednu jako gladnu )
    Meni je uz to za umak dovoljno malo prsuta na maslacu s kaduljom (kadulja, bundeva i prsut su mi fenomenalna kombinacija)
    Posljednje uređivanje od betty blue : 05.01.2015. at 19:56

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

E i kad se zamjese njoki moraju odstajat 10ak min. Onda se samo prstima oblikuju kuglice i kuhaju se dok ne isplivaju

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sta mislite bi li uspio beze s eritritolom? Pravim tiramisu veceras, ostat ce mi bjelanjaka, pa da iskoristim

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bravo za upale i vjezbanje

Betty sta ti je to? :neupucena:

Jeste vidile da ce u lidla bit neka sportska oprema od cetvrtka? Nisan jos nista takvo kod njih kupila a nije bas ni da mi triba, upravo cekam dvoje tajice sa sport directa
    Jel neko kupovao sportsku odjecu tamo?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Betty, ovo je najgenijalniji post na vježbačicama ikad. Za kog radiš tiramisu da te brinu bjelanjci?
    Jeste vidjele da je Zuzi imala coming out i rekla da je bila toliko tužna zbog Smallza da je skroz zeznula prehranu i jela hranu koju nije jela godinama? To je vjerovatno u njenom slučaju šnita kruha za doručak, ali evo, ima Zuzi humani trenutak.
    Btw MM svako jutro ovdje donosi vreću najsavršenijih francuskih kroasana za doručak. Odolijevam i patim se. Nije mi lako.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sasa - zena stena

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mb, i ja čekam te tajica u lidlu, u četvrtak odmah idem po njih. vjerujem da su dobre.
    btw, u onom oyshu u avenue mallu ima krasne opreme za fitness, sad na sniženju su cijene sasvim ok.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za zenu stenu
    Sasa, ja tiramisu uvijek radim bez bjelanjaka, u kremu idu kuhani zumanci, prosek, secer i tuceno vrhnje. I mascarpone naravno.
    Jos nista nisam pocela jer sam cekala muza da ode po prosek. Jos nije otisao.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cula sam da je oprema iz lidla skroz ok.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Odoh ja po prosek.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

imam neke lidlove tajice, skroz su dobre
    lagane, rastezljive, udobne
    osim sta je ostao samo neki crno-bijeli dezen, dolazi s onim upozorenjem za epilepticne napadaje

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ola, cure!
    Sasa, bas si stena! Nemoj otici kuci da ne pojedes barem jedan! Za mene

Citala sam Zuzi i processed food. Ja sam zamislila cips, ti kruh :D

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Imam top iz Lidla, odličan je! Bolji nego H&M-ov. Tajice nisam probala, mogla bih sad ako ih ulovim (to se obično sve rasproda dok ja dođem do dućana).
    Jučer i danas rest day silom prilika.
    Imam baš jaku upalu listova od JRC-a već dva dana, jedva silazim niz stepenice, to je vjerojatno od high knees koje nisam radila otkad sam rodila.
    Angie, sretan rođendan i meni je ovih dana, i još nisam odlučila kojim ću se tenisicama počastiti.
    Tiramisu Što je eritritol
    Sasa, pa ti bar možeš kroasane, pogotovo ujutro, potrošit ćeš ih sto puta do navečer.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žena stena ja sam čula da netko naziva sasu i mitsko biće

prijavljujem treći dan vježbanja zaredom
    ustvari radim vježbe iz yogillian, ali sam zapisala podsjetnik i onda radim u svom ritmu, nisam još psihički spremna na njen glas i doskočice
    i naravno ne odradim još cijeli, ali svaki dan sve više, danas sam otprilike dvije trećine

odradila sam i onaj grozan dio vježbanja koji se zove gledanje sebe u ogledalu, i nije strašno, tj u globalu je relativno ok, ali imam taj muffin top sa svih strana u razini pupka koji me živcira - šta da radim s tim?

sad me betty sjetila da imam mascarpone u frižideru, a ionako slavimo ovih dana mali rođendan

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    imam neke lidlove tajice, skroz su dobre
    lagane, rastezljive, udobne
    osim sta je ostao samo neki crno-bijeli dezen, dolazi s onim upozorenjem za epilepticne napadaje
    I ja imam te, ne smijem gledati u njih

sasa, koji karakter!
    i ti si lchf?

betty, daj tamo na receptima napisi taj recept sa kuhanim zumancima
    ja volim tiramisu, al ga ne radim, jer svugdje stavljaju svjeza jaja (strah me da si djecu ne potrujem)

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nisam lchf, ali izbjegavam junk, a kroasani nekako ipak idu u to. trudim se jednom tjedno imati cheat meal kad se rasklasim sa pastom, desertom i inim, ali uglavnom se trudim jesti zdravo. no za doručak pojedem šnitu kruha iz bio bio i mliječni namaz ili domaću paštetu. tako da nisam lchf.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Moja danci, nakon pustog junka kojeg sam u sebe oko bozica utrpala, vrijeme je za zestoki lchf!

Originalni recept za lchf njoke ide:
    2 zlice abc sira
    2 zlice kokosovog brasna
    1 jaje
    1 zlicica psyliuma
    Sol
    Ali meni su tako bezukusni, pa ja dodam jos 2 zlice pirea od bundeve, odokativno parmezana, muskata i mrvicu mljevenog klincica i jos jednu zlicicu psyliuma da poveze. Takvi su mi super! to bi bila kolicina za 2 osobe (ili jednu jako gladnu )
    Meni je uz to za umak dovoljno malo prsuta na maslacu s kaduljom (kadulja, bundeva i prsut su mi fenomenalna kombinacija)
    Uh, moram sutra po bundevu. Vidjela sam taj recept na lchfsvakidan i činio mi se bezukusan pa nisam ni probala....al ovu tvoju varijantu moram!

Zavoravih: ja imam top iz lidla i super mi je! I ja mislim napast jedne tajice
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 05.01.2015. at 22:32

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Danci, ja ih obicno radim kad mojima pravim obicne njoke od bundeve. Bundevu ispecem, ne kuham ju. Inace mi je bundeva najdraza pecena (na kockice) sa pancetom, cesnjakom, kaduljom i masl.uljem.

MB, eritritol je je secer koji to nije, tj. ima 0 kalorija a nije zasladjivac tipa natren i ne dize inzulin. Izgleda ko secer i tako se i ponasa i ima okus po seceru, mrvicu manje sladak. Skup sport jer je kila oko 15$. Idejno sam ga narucila bas za ovako nesto kad mi se jede slatko a ne zelim ispast iz rezima. Inace ne volim koristit te zamjene za secer niti mislim da je to dobro svakodnevno.

Ginger, ovde cu ti napisat recept jer ne idem bas po drugim temama (surfam s moba, laptop stoljecima nisam palila)

U kremu ide:
    4 zumanjka
    1/2 salice secera
    1/2 salice Marsala vina (ja stavim prosek)
    450g mascarponea
    1 salica vrhnja za slag

Zumanjke i secer izmutis, dodas vino, izmutis i stavis na paru da se kuha. Dok se kuha, mutis pjenjacom ili miskerom ako moze do stednjaka (moj ne moze )
    Treba im oko 5-10 minuta, znas da je gotovo kad se zgusnu (ne bude jako gusto, jos uvijek tekuce)
    Ohladis, izmutis s mascarponeom i tucenim vrhnjem i slazes na piskote umocene u kavu.
    Ovo je mjera za mali kalup, tj. ovisi koliko redova piskota zelis. slazem u mali kalup (protvan) tako da drugi red piskota napravim duplo rjedji, tj razmaknutiji. Nekad znam napraviti duplu mjeru kreme, pa onda slazem u onaj normalni protvan. Po vrhu prospes kakao prah i to je to.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I onda od bjelanjaka napravis pavlovu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mmm sad bi ja tiramisu

ok, znaci moram do lidla prekosutra

tangerina redovitim vjezbanjem ce taj muffin top otici

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ima jedan odlican recept za fitness tiramisu, na stranici buildingbody.com, zaljepim link...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Novi kb trening odradjen! Bas je tezak, ja sam samo swingove radila sa 12, ostalo s 8. Oni high pullovi su me dokrajcili

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mene groze svi light proizvodi. izbjegavam ih u sirokom luku.

meni je speed danas, ali prvo upravljam usisivacem i krpama po kuci.

sasa kroasani mljac. bravo za ustrajnost.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam body crush 8 i 9. i skijanje! bez kroasana!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

napravila danasnji cardio shred#6, morala sam malo improvizirati s utezima a zadnju vjezbu (russian twist) sam improvizirala sa rusakom napunjenim utezima.

vcrs imam i grupni

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jutros bodycrush 5 iliti superbutt 300 i JCR #1.
    Da, umro je smallz, to je onaj mali iz videa, danas je stavila neki članak o psiću.
    i ja san to čitala, umisto da čitan o spizi, kojom sam se ubila ove praznike :mukomoja:
    al sad san na normalnoj kilaži (bila sam premršava) i vraćam se u režim
    navučena na zuzi od nedavno isto

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sasa pohvale za kroasane!
    Betty, radila sam njoke. Naravno da su mi se prve 2/3 smjese gotovo sve raspale (uspjela sam pojest nekoliko gnjecavih knedlica odličnog okusa)
    Zadnju trećinu sam napravila kako treba i maznula sa masnoćom od domače pečene piletine sa paprikom i kapulom. Mljac
    Hvala za recept!!!!!!!
    Sad moram i nešto slatko s dijelom ostatka pečene bundeve. Nije da imaš kakav mljac LCHF recept i za to?

Danas CVX + 3 runde s bodyrock-a nešto što je kao trebalo biti za guzu a ispalo je samo za ABS (ovaj 5.).
    Mislim, da sam samo malo uključila tintaru bi mi bilo jasno da su nešto sfulali
    I onda za kraj 3x 20 bridges + 1 min bridge izdržaj (sve pete na SB).

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kad vas se čita koliko vas radi Zuzi dođe mi da sve ostavim, uplatim i radim i ja, ovako sam ko izrod

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ajd ajd nisi. Ja za krumpi kaskam koju godinu u svemu, tako da dogodine ili krajem ove bi mogla i ja to pogledati

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hej, cure!
    Krumpi, drago mi je da si i tu

I kod nas smrtni slucaj i malo cu odpauzirati koji dan dok se malo ne poslozimo. I ne najedemo comfort fooda. Pusa svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •