-
MB ~~~~~ da malome bude što prije bolje!!
Betty nadam se da prođe bez temp!!!!
E, baš sam se mislila u čemu je problem sa cow (mislim si cow-cat je valjda najlakši flow u yogi)?! I onda shvatih 
I hvala ti na pohvalama ali nisam ja niš bolja, a i mislim da je s Zuzkom super to da to može radit svatko, pitanje je intenziteta, korištenih težina, pa nešto dodaš i eto...
Ja ću radit 1000 swing sa 12kg. Radit ću serije od 100x u početku, kad se umorim ću preći na 50x. Mislila sam ih radit u komadu pa koliko trebalo da trebalo, ali mora biti vikend i moram imat dobar film za gledat dok swingam, nema šanse radnim danom toliko vremena izdvojit.
U tu čast sam jutros napravila 200 swing, više nisam stigla. Bez veze. Mm se ukočio pa imam troju malu djecu doma koje je trebalo spremit, razvozit, pa šetat do posla
To se zove karma...noć kad mali prvi put u 2 tjedna prespava cijelu noć, dobim drugog cviljakušu a moj toliko željeni san ode u šlape 
Da dodam: uh što vilim girje ali ne volim povratak nakon pauze jer mi dlanovi liče na bojno polje! Sad ću jedno 2 tjedna cvilit zbog toga..... Za kad je planiran izazov? Dajte malo vremena da mi se dlanovi stabililiziraju, ovako nema šanse, bila bih krvava...
Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.01.2015. at 09:55
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma