-
psylium je općenito super za zgrušnjavanje svega kao zamjena za brašno, od variva, šuga i sl. ali ga ne stavljajte u kreme - isprobano = odvratno
Vrećica psyliuma je nešto manje od 20kn ali dugo traje.
kruščići su mrak, a bome i ovu verziju od betty moram probat, sigurna sam da je super! Ovaj komentar o povećanju/smanjenju udjela orašastih vrijedi i za kruščiće. Ne moraju biti indijski, može biti i mješavina bilo kojih sjemenki, ja svašta zmješam od sezama, lana, bučinih, badema, indijskih, ne pazim na omjere, samo gledam da ukupno bude količina tu negdje (važnija je konstitucija) 
Anci, meni je Lidl 50m od kuće pa ti lako donesem.....
Betty, ja spremam ručak ujutro. Nisu to sad neke kerefeke komplicirane ali oduzme vremena hoćeš-nećeš. Ali često stavljam pirjat dok ja vježbam ili napravim seriju swinga i trčim promješat i tako u krug 
Meso narežem na kockice i tako zaledim pa samo vadim, povrće je također većinom zaleđeno ili narezano čeka u friži...int. rižu (za mm) namačem preko noći pa se skuha za oko pola sata... nekad su salate pa samo dressing pripremim i spečem meso/narežem mozazrellu/ubacim tunu... Uglavnom, mi imamo oboje kantice za ručak (termos) i omiljene platnene vrećice
i zaključili smo da nam je to bila jedna od najboljih investicija! Što za zdravlje, što za novčanik. Sad odem na ručak vani u ove gablec-restorane i 2 dana sam u komi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma