Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja stalno koristim sodu umjesto PP,ali ona ce ti samo dignut tijesto a nece ga zgusnut...
    po meni ako nemas psyllium moras stavit ili manje tekucine/vrhnja ili vise orascica....

ja sam pocela sve odokativno radit,prije bi sve vagala a sada u doslovno 2min sve zbuckurisam u jednu zdjelu i korigiram konzistenciju sa vise ili manje psylliuma...
    ja sam ga narucila preko Iherba prije godinu i po i evo mi je pri kraju...ali ja vec 1,5god redovno pravim i jedem samo LCHF kruh..ide toga meni....

vis,vis nije mi palo na pamet da bi mogla stavit vodu umjesto vrhnja,moram provat taj tvoj francuz betty....
    samo ja uvijek vise volim vadit zlicom smjesu u pleh pa da imam male kruscice koje mi je lakse ponjet na posao....

sinoc sam radila cucnjeve sa kbellom,odnosno goblete, puno sam ih lakse neki dan napravila sa sipkom i cca istom tezinom nego kbellom...
    izvodjenje je totalno drugacije, sa sipkom mi vise radi guzica i hamstring a sa kbellom ful vise kvadricepsi.....ili ja nesto krivo radim?
    jer sa sipkom se moras dosta nagnut prema naprijed dok se spustas u cucanj....

edit: dok ja istipkam vec ulete 2 savjeta iznad mog....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 22.01.2015. at 12:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •