Stranica 37 od 126 PrviPrvi ... 2735363738394787 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se uvijek trudim ujutro vjezbati anci, ali nekad ne stignem odmah prijaviti. I iz dezurstva volim odmah odvjezbati. Kad sam prije dvije godine pocela vjezbati znala sam po pol sata kretati vjezbati, jos samo ovo, pa ono... A sve iz otpora. U medjuvremenu sam evoluirala pa kad pomislim na vjezbanje vec sam maltene na pola treninga. Btw novi trening ima 200 jumping lungesa. Sweet.
    ja sam se preporodila otkako vježbam ujutro. sad mi je to skroz normalno i nije mi problem probuditi se ranije i odraditi trening jer sam onda mirna. još ako uspijem nešto od 12 min dodati predvečer dok cure spremaju knjige ili jedu, presretna sam. ujutro inače prvo obavezno popijem kavu i šutim malo i onda krenem.

znam da sam taj dan napravila nešto dobro i odmah mi je lakše. jer nije uvijek lako ugurati trening u dnevne obveze i oduzimati neko family vrijeme. mada moja djeca u zadnje vrijeme izbjegavaju biti s nama i kažu da im smetamo pa da se radije igraju u svojoj sobi

još kad dođem na posao, sva sam puna energije i nerviraju me ovi koji zijevaju po uredima :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 09:12

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    još kad dođem na posao, sva sam puna energije i nerviraju me ovi koji zijevaju po uredima :D
    ajme di me nađe!
    kolegica u uredu zijeva do podne
    ima 40 a više života i poletnosti ima muževoj babi koja ima 95
    dođe mi da je natjeram da napravi 10 brupija samo da malo živne

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    dođe mi da je natjeram da napravi 10 brupija samo da malo živne

ja zaboravih prijaviti 300 swingova sa 12-icom za dobrojutro....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

sasa, sretan rođendan!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na wo 12 iz BR
    jučer sam uspjela napraviti barem 4 kom. onih pus ups kad napraviš most pa ih izvodiš u tom položaju
    to mi je strašno, sto puta sam probala i nikako
    neću završiti BR dok sve vježbe ne napravim kako treba
    bravo, ja tu vježbu nije bilo šanse da napravim

Sad recimo u 6w6p ne mogu napraviti vježbu gdje se bočno digneš na ruci i osloniš na gornju nogu, a donju potegneš prema kuku. Za sada radim varijantu gdje samo držim izdržaj dok ne uspijem ojačati ruku. Tu vidim perspektivu No kod ove o kojoj ti pišeš nisam vidjela.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Betty

Divim se curama koje vjezbaju ujutro ja sam probala i meni ne pase

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sasa, i od mene sretan rođendan!
    da vjerujem u horoskop, rekla bih da ću i ja bit ninja ko ti jer nam je rođendan u nekoliko dana razlike

ja sam isto jutarnji tip, iako sad kad sam doma to je više prijepodne nego jutro
    ali kad se vratim na posao, ubacit ću vježbanje prije polaska, samo moram izračunat kad onda trebam ustat jer ću morat i izdajat i tko zna šta još, kako s malim klincima obično svašta uleti
    kad dođem na posao bit ću puna energije ili od uspješnog vježbanja ili od živciranja, nema šanse da ću zijevat

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni to ujutro funkcionira jer onda ne mislim cijeli dan na to kad cu ubacit vježbanje, nego znam da je riješeno. to mi je najbolji dio. a da mi je superfora počet swingat dok nisam ni zube oprala, pa ono, i nije baš.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Tang, bas ces se morati izdajati? To sam mrzila, mrzila! Uh, gdje sam sve izdajala
    Koliko je stara beba?
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 13:13

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

imat će 8 mjeseci kad se vratim na posao
    meni isto nije drago, ali otkad sam svladala ručno, nije mi ni tako strašno, samo ne znam koliko će mi trebat vremena za neku veću količinu

al imam još mjesec i nešto dana mira da svaki dan chillam pola sata uz BR

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja nikad nisam savladala to izdajanje
    kad sam se vratila na posao sa starijim on je imao 9 mjeseci i što reći, ispočetka je bio malo gladan al je tada definitivno prihvatio dohranu

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    imat će 8 mjeseci kad se vratim na posao
    Ovako sam i ja.
    Međutim nisam se izdajala. Jednostavno bi cicao po noći , prije nego što sam ga ostavila na čuvanju, i popodne.
    A u međuvremenu je jeo dohranu. U početku je to bilo slabo, al je brzo krenulo. Flašicu nikako nije prihvatio.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako sam i ja.
    Međutim nisam se izdajala. Jednostavno bi cicao po noći , prije nego što sam ga ostavila na čuvanju, i popodne.
    A u međuvremenu je jeo dohranu. U početku je to bilo slabo, al je brzo krenulo. Flašicu nikako nije prihvatio.
    eto isto tako, samo je moj imao 9 mjeseci

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma ja sam to svladala i mogla sam brzo izdojiti. ali ja sam to radila uglavnom kad sam na putu pa nisam mogla izdržati jer su mi cice bile prepunjene.
    rijetko sam izdajala da beba to jede jer za to nije bilo potrebe. dok su bile bebe, slabo smo se i odvajale, a počela sam raditi s njihovih 13 mj i super su jele drugu hranu.
    iako je to meni "išlo", baš sam to nekako mrzila.
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 13:50

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme ja sam se s mazom izdajala od pocetka jer je ostao u rodilistu jos tri tjedna ... sto reci, nije ni prihvatio nikad sisanje kako triba, izdajala sam se neka 4 mj
    a onda vise nisam mogla, unistilo me i fizicki i psihicki, nikad vise

budna sam od 5 ipo, isla vadit krv za neke hormone. za taj trud pocastila sam se nekom majicom za trcanje na koju sam slucajno naisla, nije da mi je tribala bas

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja nikad nisam savladala to izdajanje
    kad sam se vratila na posao sa starijim on je imao 9 mjeseci i što reći, ispočetka je bio malo gladan al je tada definitivno prihvatio dohranu
    oh pa možda je to baš ta formula koja nam treba

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sasa, sretan rodendan!
    svim akoji su bolesni da ozdrave.
    ja se nakon sto se kraj semestra - stres i guzva blize kraju, ponovo vracam vjezbanju. fakat mi je falilo. dva tjedna novogodisnjo bozicnih praznika... pa onda guzva.
    ali sad pocinjem ponovo ostro.
    tangerina, ti si se bome ufurala.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tang, i ja sam (sa oboje klinaca) na isti način kao betty to odradila.
    Cicali su maltene ravno s vrata, ali prilagodili su se novonastaloj situaciji u roku keks i sve je bilo u najboljem redu
    A izdojila sam se par puta čisto malo da se ne upali...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ponavljam drugi tjedan (mislim da sam zadnje vrijeme teski ponavljac)
    Dynamic core

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

otrcala! opet je sestru nesto slezena vatala al malo sam je ostavila putem nazad
    6 km, pace 7

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Vidi ovdje za bol u trbuhu:

DIJAFRAGMA

Najčešći razlog postraničnih probadanja, odnosno bolova koji se javljaju ispod rebara, tijekom trčanja leži u «neutreniranoj» dijafragmi, koja se počinje grčiti kad je izložimo bržim ili duljim treninzima nego što je prethodno naviknula. Takva probadanja su nešto češće locirana s desne strane zbog jetre koja se nalazi neposredno ispod dijafragme i onemogućava njezino ritmično kretanje. Da bi se izbjegli bolovi, potrebno je tempo trčanja prilagoditi stanju forme. Međutim, ako se bolovi pojave, tada je potrebno usporiti tempo i pokušati postupno opustiti dijafragmu trbušnim disanjem koje mora biti ritmično i bez zadržavanja daha.

http://www.fizioterapeut.org/novosti...-u-trbuhu.html

Mislim da je i vikki pisala o disanju i da se bol javlja zbog toga.
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 18:30

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anci je spominjala mi je ona vec ali mislim da je jednostavno u losijoj formi od mene (jbg, zena je rodila prije 7 mj a ja je tjeram da vjezba ko ja )

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

u svakom slucaju hvala, proslijedila sam joj clanak

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mb, ti se skroz navukla na trcanje, ha? super, i ja bih trcala uz more...

Ja odradila CS 8, ujutro cu jogu, a popodne ovih 10 rundi mucenja. Jel netko probao?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja nisam :D

Dosla sam doma oko 19:30 i dala jesti gladnima, ubacila u pecnicu kruscice od indijskih, lana i bucinih mljaaaaac i bacila 300 swinga :danci:
    Odoh prati svoju divnu kosu :skromna:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci, danas su mi kruscici ispali bozanstveni, najbolji dosad!
    Betty, NHF malo su mi bolji od tvog finog francuza.
    Stavila sam indijske i pola sake oraha, abc sir, malo parmezana, jaje, saku bucinih i saku lana. I psilijum. Boze kako su fini :snovidjenje:

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo i ja se vraćam. Bolje mi je, samo kašljem ružno. Natjerale ste me da odradim trening - ne može vas se ni čitati bez grižnje.
    sasa, definitivno i mi moramo u tu tvornicu čokolade, zvuči zanimljivo, mada mene čokolada više ne privlači (mislila sam prije da ovakve izjave daju samo luđaci), nekako sam se skinula ili sam liječena ovisnica.
    Anči, ja sam na neko vrijeme ukinula ta sjemenkasta peciva jer sam se ja od njih debljala, mada su mi super - jaje i bučine, suncokretove, sezamove, lanene sjemenke, mrvica sode bikarbone i možda ponekad u to i svježi sir. S komadićem fine skute, divota.

Hoću si malo začiniti stvari u kuhinji. Može i na pp ili ovako ime onog zg dućana sa začinima, kakve su im cijene i pakiranja i neka preporuka za kupnju fine kuharice, onako Jamie stil. Ja volim svašta probati i bacakati namirnice, a opet da mi nema brašna i šećera.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dučkas se zove harissa. imaju i internet shop. imaju i sezam u wasabiju što je najbolja stvar ikad.
    ja jako volim otholangija, alice waters, davida liebowitza, gordona ramseya...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Betty jesam, skroz

Ja sam pravila danas neki kruscic:
    500gr posnog sira, 3 jaja (ja stavila 2, nisam imala vise ), 250gr zobenih mekinja, sjemenke suncokreta i sezama te zlicica soli i zlicica pp.
    Odlican je bio! Sve smo pojeli, cak i djeca nisu nista rondala.
    A vidi mene s receptom, niko me nije pita

Anci ovi tvoji stvarno zvuce bozanstveno!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Internet shop! Odlično! Sezam je u svim oblicima prefin. Ja gomashio jedem žličicom.
    Hvala na prvim smjernicama. Zapišem ih. Ima li Jamie posebno neku ok knjigu? To mi je jedina nadobudna ovogodišnja želja. Da malo kulinarski ugodim i nama odraslima kad s eubijam već u smišljanju nešećernih i ostalih zdravih obroka za mladunče.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

MB, sličan i ja pravim za izlete. Prefino. Mada ja volim staviti malo kefira.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam dva jamia i ne znam bi li ti se svidio. Ima tu dosta ugljikohidrata
    Meni su ok neki recepti, npr. vec spomenuti hamburgeri. No ima dosta i tjestenina, kombinacija s kruhom i sl.
    Mada, ima i salata puno. I juha.
    Boze, sad sam svasta napisala. Ok je, ali ne ocekuj neku bezbrasnu i bezsecerasu kuharicu. Ili prosvrljaj recepte na njegovoj stranici.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

E tako je. Voli on UH. Treba mi nešto čudnjikavo i da se ne kuha satima, ma ni sat.
    Posljednje uređivanje od palčica : 26.01.2015. at 21:25

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

navukle ste me na vjezbanje. i moram priznati mi lakse otrcat 5km nego napravit po 10ak ovih kratica. sve me boli ali se osjecam super. danas brojim 11. dan
    sasa sretan rodendan

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Seljakuša u meni se divi ponudi i otkriva ciklu i štošta u prahu za smoothije. Onako, da mi i oni budu egzotika, a ruke čiste.
    sasa hvala! Mm će pasti na čili.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hmmmmm, ja mislila da sam došla na vježbačice, ali možda sam i zalutala ovdi sve vrvi o prefinih receptića na koje trenutno ne smin ni mislit
    btw. sasa i palči, osjećam se ko početnik kad dođe na ovu temu, niš vas ne kužim, trebam prevodioca

Palči super za trening!!!!!
    Cure, bravo za trčanje!
    Anci - šljivi ga, fali jedan smile s girjom......sad kad smo sve zabrijale, baš bi nam dobro doša

Ja sam odradila onaj CS #8 od neki dan + 3 runde: pazi sad izmišljenih naziva vježbi... : 15 up to elbow to up plank with kbll drag from side to side + 15 plank kbll drag from foot to head + 15/15 around the world + 15%15 1 arm swing alt. Sve sa girjom 12kg. I za kraj 30/30 1 leg elevated bridges + 30 elevated bridges (sumo).
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 26.01.2015. at 21:58

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja odradila CS 8, ujutro cu jogu, a popodne ovih 10 rundi mucenja. Jel netko probao?
    Ja ću preskočit ovog... zubi bi mi trebali poslužit još neko vrime, a ja sam toliko nespretna da mi je pametnije okanit se ovakvih ludorija. Ja ću sutra kbll

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tako se i ja osjećam kad vi krenete o svojim super tetama i numeriranju setova vježbi za ninđe.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    navukle ste me na vjezbanje. i moram priznati mi lakse otrcat 5km nego napravit po 10ak ovih kratica. sve me boli ali se osjecam super. danas brojim 11. dan
    Ma da? Sto vjezbas?

Palci, za debljanje... Ja iskreno nemam pojma koliko kila imam jer mi fakin vaga ne radi vec 2 mjeseca. I to zato sto sam tusirala kupaonu kak mi je rekla adiomare i zaboravila maknuti vagu. Pa sam je okupala.

A nosim stalno istu robu, meni su traperice najbolja mjera. I iako nisam mrsavica, meni zaista nije nikad bio cilj mrsaviti. Ja nekako mislim da uz zdravu prehranu i redovito vjezbanje ne mozes doci na neku nezgodnu kilazu. Ja sam sebi skroz ok kakva jesam. Samo se ne da ono malo mekanog preko 6 packa
    Posljednje uređivanje od Anci : 26.01.2015. at 22:46

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću preskočit ovog... zubi bi mi trebali poslužit još neko vrime, a ja sam toliko nespretna da mi je pametnije okanit se ovakvih ludorija. Ja ću sutra kbll

Ja isto preskacem jer mrzim to skakanje.
    Veselim se girji ujutro!

Joj kako sam se danas razmahala, svasta sam radila: i klasican swing, i one arm, i snatch, i high pull... I jutros onaj zwow koji mi je bas presuper.
    Sad idem popiti kakao (sugar free :D) i malo se uspavati citajuci.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jutro ljepotice!!

Jutros sam se probudila sa bolovima u lijevom laktu a pojma nemam od čega. Ono, baš boli, a ne mogu se sjetit da sam se negdje udarila

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danci nadam se da nije neka ozljeda

Magriz sta vjezbas?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

krenula sam u fitness na neki turbo ubijajuci program s 6 treninga tjedno
    jutrima u 6

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

harissu obozavm, kad udjes unutra, kao da si u nekom drugom svijetu. no ja tamo uglavnom trazim cajeve. nisam bas neka od zacina, mada uvijek si mislim danas cu kupiti neki zacin. i tete koje rade su zbilja super.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

paličice i ostali koje zanima, evo meni jedan drag site sa lijepim receptima, kad mi se radi nešto što mi dosad nije palo na pamet, a da je i zdravo (ovdje i vegetarijanski)
    http://www.greenkitchenstories.com/

tu sam naišla na ideju za čokoladni kolač sa ciklom i sad uvijek tako radim čokoladne muffine ili browniese

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    krenula sam u fitness na neki turbo ubijajuci program s 6 treninga tjedno
    jutrima u 6
    ajme
    koliko traje?

ja sam jutros radila KB koji je danas na rasporedu. taj mi je i prvi put bio super. i super mi je zuzina majica, mali odmak od topića :D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

magriz super
    onda vise ne trcis ili?

anci, sad sam se morala ulogirat da vidim zuzkinu majicu

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

od mene jutros ništa jer mi je stariji zakurio noćas i nije bilo ništa od spavanja
    baš me pogodilo to što je bolestan jer on nikad nije bolestan
    za ovu mlađu sam navikla i za muža isto, njih dvoje su stalno nekakvi boležljivi
    al ne ja i moj sinčić, mi smo stijene
    što je najgore, nije mu ništa strašno tek mala temperatura možda mene pms hvata pa zato tako reagiram
    šteta što se nisam digla za vježbanje, baš bih napravila ovih zuzkinih 10 rundi, da me malo digne

sasa, jesi ti probala?

tang, krasno mi izgleda taj blog, al me malo i živcira
    ne znam zašto, možda zato što sam se nagledala preko pinteresta tih rustikalnih instangramiziranih fotografija jela i ustvari svi furaju taj isti stil
    a možda sam samo živčana pa mi zato sad tako sjeda

idem guglat ove sasine idole
    Posljednje uređivanje od betty blue : 27.01.2015. at 08:23

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sam trening traje oko sat vremena. mozda malo vise ponekad. danas je recimo, bilo zagrijavanje - trcanje 15ak minuta, pa pola sata cucnjeva i iskoraka u interrvalima. s opterecenjem i bez. i na kraju sprintevi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bravo magriz, treba naci i volje i snage za trening u 6 ujutro van kuce. moj naklon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •