uz to i trcim ali svega 2-3 puta po malo. ne stizem vremenski vise
uz to i trcim ali svega 2-3 puta po malo. ne stizem vremenski vise
nije stvar volje, nego mi je to jedino vrijeme kad slobodno mogu. a nisam dovoljno disciplinirana da odradujem sama doma. meni treba netko da me tjera :bic:
bravo danci
betty nadam se da ce maleni ozdravit brzo i da se nece niko od ukucana zarazit ~~~~~~~~~~~
mene danas cekaju utezi![]()
sutra idem trcat sama, bas da vidim koliko mogu![]()
napravila sam ga. trebalo mi je 26 minuta. mislim da se može i brže. nije ubojit. mislim ok, težak je, 200 lungesa i to, ali fakat je lakši nego što se na prvi pogled čini. i još sam napravila 5 minute abs 21.
vi koje gledate serije je li neka gledala silicon valley?
Pozdrav svima, nisam vam se javljala još iz doba kad je jedini čudni naziv ovdje bio Yogillian :D
Idem od jeseni na klasični balet, i to mi je divno. Doma radim malo jogu, i nešto sitno vježbi snage (usmjerenih ka vraćanju u baletnu formu - otvaranju u kukovima, recimo, stabiliziranju trbušnjaka...).
Ima li Splićanki koje bi na klasični balet? Mala nam je grupa, bilo bi dobro da nas je malo više. Tangerina? Ako je nekome do izazova, ne znam ima li izazovnijeg :D. U grupi ima potpunih početnica, kao i onih koje su nekad nešto plesale.
vertex, baš sam se pitala di si ti :mrgren:
i storma, nije li neki smajlić po njoj dobio ime
ja na baletu... sto kalorija sam potrošila smijući se na tu idejuali tko zna, nisam nikad mislila ni da ću ovako vježbat, ni da ću se, ko danas, toliko borit s malom da zaspe da mogu odradit cardio
svejedno, pomicanje osobnih granica aside, trenutno mi je problem ugurati bilo kakvu aktivnost koja traži mene izvan kuće na redovitoj bazi
al baci detalje na pm, znam jednu potencijalnu kandidatkinju
zvidim vertex, ja bi bila ko disnijeva slonica balerina, ali svejedno zavidim.
ah i ja bi opet na balet da imam gdje,meni je bas isao kao curici....
sad bi svoju malu rado upisala ali vidim da nema afiniteta pa je necu gurat da ostvariva moje neostvarene zelje...
meni nije dobro ispao onaj francuz...koliko vi to dana jedete,jaako malo "tijesta" sam dobila pa sam ga isla podijelit u 6 malih kruscica (jedva) pa da sam bar 3dn mirna...pa ispod toga mi se ne isplati palit pecnicu....
stavila sam krace pec ali ima bit da mi se svejedno prepekao jer je bio tvrd i suhonjav....
vracam se ja na onaj moj stari kojeg zatvorenih ociju mogu napravit...
sinoc sam vjezbala onaj neki free zwow sto je netko zaljepio,i opet sam se uvjerila zasto ne volim AMRAP i kad ti je cilj brzanje...
prenaglo sam skrenula utegom u stranu pri iskoraku unazad,pri tom izgubila malo ravnotezu i ocito istegla na ledjima nesto jer me danas bas fino boli na jednom mjestu....
odsad se ja drzim mojih zadanih reps...
Mislim da su disnijeve bile vodenkonjice :D, i bile su graciozne, iako pozamašnih dimenzija. A tako sam se i ja često osjećala, jer nikad nisam bila mršava, i u pravilu sam uvijek bila 10 centimetara viša od ostalih u grupi.
Možda sad toliko i uživam, jer je to postalo sasvim nebitno, a ostao je samo užitak u pokretu...ili muka od pokreta, kako kad
Tangerina, čujemo se na pp!
Skulirana, ja sam linkala! Ali nemoj zuriti naustrb forme!!!
Pa sto ako nisi brza kao ona, brzina dodje s vremenom kad se vec ufuras i u vjezbe i princip rada.
Bas mi je zao da ti se ne svidja i da si se ozlijedila
A za kruh... Ja volim jesti frisko :D pa mi pojedemo sve odmah! Nekad, nekad mi ostane za posao, ali najbolje su friske.
Daj svoj recept da probam.
Od toliko lchf sam danas morala pojesti burek
Al mali.
vertex, ti si totalno in.
to ti je glavni hit u americi - balet za odrasle. ja osobno mislim da je to super vjezbanje, ali ga nije, barem ovdije, lako naci.
cure, da li vi koji se drzite te prehrane paleo ili lchf, zaista vidite neke rezultate?
mislim, meni to zvuci logicno, ali posto ne trebam mrsaviti, nekako se pitam koliko je komplicirano praviti sve te kruscice od sira, badema i slicno....
jasno mi je to za secer, bijelo brasno, ali opet da ne jedem ni rizu, ni tijesto, ni dobar kruh (mjesen i pecen na starinski nacin)... nisam sigurna da li to donosi benefite i onima koji ne moraju mrsaviti i nemaju problema sa gluenom.
seni ja sam jednom napravila kolac po nekom receptu koji mi je dala ines, pa se lijepo najela, i trbuh me poslije bolio, jer mi je previse tih badema bilo, a nije da ne jedem oraside.
od tad vise bas se ne trudim.
tangerina, hvala! I šibni negdje taj recept kolača s ciklom!
vertex, meni to zvuči odlično! Moja mama je dugo godina bila balerina i sada je sićušna i tanana, još može hodati na prstima. Mislim, mogu i ja, ali sam davno bila balerina. Sad sam više vodenkonjica.
Anči, ne odgovorih ti na ono debljanje. Ja bome gledam u vagu jer ne mogu vjerovati da mi kile mogu biti tako zacementirane otkako sam bila loše od štitnjače. Ispod 54 ne ide i amen, a sam trener trčanja mi je rekao da se manem orašida ako mislim skinuti masno tkivo koje mi smeta - a smeta mi svaka suvišna kila na ovu malenost, iako nosim S, nisu to moje dimenzije. Nisam ni nesretna ili opterećena da se razumijemo. Samo su mi iritantne jer ja ne volim nikakve ispupčine u užoj haljini (osim na strateškim mjestima, jel) - meni je to nekako neuredno.
tangerina i ja bi recept s ciklom!
bas mi je fora ovi balet za odrasleu mom selu se to nece nikad pojavit
![]()
valjda sam odlucila prodati dusu vragu i napravila sam i jedan krug zsukinog WO 23. je da je 2.5 min, ali ok napravila sam vise manje sve. sklekovi su mi malo slabije isli, ali ajd, za kokteiranje je valjda i to OK
edit nisam se zagrijavla, jer sam napravila to nakon T25, pa valjda sam vec bila zagrijana.
Posljednje uređivanje od spajalica : 27.01.2015. at 17:17
To ti je rekao? Sad si me poljuljala malo
Ja imam malo tog viska, tj.pokrivaca 6 packai taj fakat nikako da ode. No nekako mi je tesko napraviti klik u glavi da se odreknem orasida.
A sto mislis o zitaricama? Jedes ih?
Bravo, spajka! Sad malo pomalo pa si nasa
Ja cu danas jos i JRC koji je zuzi stavila kao dodatno u onom diet bet. Taman pojela saku oraha i onda procitala palcin post. Jezi ga :D
Idem prvo popiti kavu i malo se zgrijati. Vani je brrr.
ja se malo sprdam!
Zaboravila sam napisati- meni je ovaj balet genijalan! Uopce nisam tip za balet, no zvuci bas kul.
Napravila sam JRC #2, 12 min intervalni. Uh. Zurim![]()
Sretan rodjendan tang! I da iduci docekas u ovoj grupi!
Sasa, preko cega si ti skakala? Ja preko klupice, tj ikeine djecje stolicice
Anci,ma ja sam bila prebrza,finula sam pola kruga prije nje u tom i jest problem....LOL....
u biti iste smo tempom u sklekovima ali je ona spora sa bilo kojim cardiom,onu zadnju vjezbu se moze puno brze...(ja sam bila nogom na kutiji umjesto b.ball)
bolje meni onda samo zapisat i radit po svom,ovako mi je motiv da je sto vise presisam pa ocito cinim prenagle pokrete,LOL
ali ja stvarno najvise volim sebi zadat 4-5 vjezbi od po npr 100 ponavljanja i onda stancat ne gledajuci na sat...
seni,meni donosi benefit jer mi je probava ful bolja,manje sam naduta i osjecam se poletnije...sto se tice kilograma stalno se vrtim oko 51-53...
ali jedem orasaste stalno...ne gledam gdje ih koliko ima...i cini ti se da je tlaka pravit krusicice ali to se napravi za cas,meni priprema traje tocno koliko treba pecnici da se zagrije...i tako svako 4ti dan...nikakav problem!
sve odokativno radim ali baza mi je: 3 jaja, 3-4 velike zlice milerama,malo soli,sode bikarbone,saka-dvije nekih orasastih (sameljem) i onda sipam zobenih posija do željene gustoće....od toga napravim 10ak malih kruscica (spustam zlicom na pleh) i pecem cca 15-20min na 180...
sto se tice 6 packa, hebi ga,nekom nije sudjen...meni je stomak kriticna tocka oduvijek,nikad nije bio za pokazivanje,ni sa 18g a kamoli sad...pored sala tu ima i malo opustene koze pa evo nakon 3 god vjezbanja meni se vide samo gornji (imam 2pack),donji nema sanse....mogu ja ne jest orasaste ali svejedno...
kuma mi pocela vjezbat (ima 2 carska iza sebe) i nakon samo 2 mj vjezbanja mi pokaziva stomak koji izgleda skoro bolje nego moj...
ali zato guzica....eeee...kuka da kad ce i ona imat ko' nacrtanu...to je njena slaba tocka i proci ce izvjesno vrijeme dok ne bude zadovoljna....
sad sam se nakon ove price o baletu sjetila callaneticsa,to je ono po tome vjezbao? idealan kandidat za balet!![]()
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 27.01.2015. at 21:12
Skulirana, probat cu kruscice. Podsjeca me na ove koje ja jedem.
Kakve vjezbe radis? Daj nabaci koji prijedlog, ali bez sipke. Smisljam sto cu ujutro.
I reci- tih tvojih 100 reps radis odjednom ili rasporedis po rundama?
I cini se da smo ti i ja slicno gradjene, a mislim da si i ti to vec primjetila. Samo ti imas manje kila
Koliko si ono visoka?
Posljednje uređivanje od Anci : 27.01.2015. at 21:34
Rekreativni balet, baš foraJa sam totalno negraciozna. Na poslu smo svojedobno organizirali školu plesa gdje nas je jednom tjedno profi plesač poučavao (od valcera do svih onih iz Plesa sa zvijezdama). Bila sam skroz entuzijastična, kao sportski tip sam, naučit ću sambu začas. Joj koje je sve lik primjedbe imao, shvatila sam da sam potpuni antitalent za bilo kakav ples i brzo odustala (a i problem je bio manjak muških).
Anci, nisam imala simptoma osim uobičajenih kod prehlade (malo kašlja, malo grlo, malo tresavica, sve po malo), jedino što je temperatura dugo trajala, osam dana. A kulminiralo je nakon zadnjeg trčanja prije deset dana kad sam mislila malo pročistiti sinuse, no odmah nakon toga sam zakurila i držalo me do jučer. Ovakvu bol sa sinusima sam prvi put doživjela, užas.
MB, baš mi je drago da ti se sviđa trčanje, vidiš kako brzo stvara ovisnost. Seka vjerojatno mora doći još malo u formu ili usporiti, a možda je i do jela, mene zna boljeti ako ne prođe dovoljno vremena između obilnijeg obroka i trčanja. I češće mi se događa ujutro, možda jer vrlo rijetko trčim ujutro i organizam je nenaviknut, a i manje sam razgibana.
ZS, ni ja ne volim amrap-e, isto mi draže odrediti broj vježbi, serija i ponavljanja, koncentriranija sam i imam osjećaj da je zaokružen trening.
Ajme, jedva čekam da se opet pokrenem, prošla temp., vraća mi se volja za gibanjem![]()
vikki, baš sam pomislila na tebe i malca. Nadam se da ide na bolje.
tangerina, sretan ti rođendan!!
Idemo prvo te polumaratone odraditi i swingove, pa ćemo sve jedno zajedničko Labuđe jezero. Samo nam je nebo granica! (ili zdrav razum).
Vidim da adidas škola trčanja opet starta početkom ožujka.
Tangerina, nindzo u nastajanju, sretan rockas!
Što se prehrane tče, mislim da je najvažniji unos, i da smo svi skloni unijeti previše jer nam je fino. A orašidi su tu zeznuti, kao i voće recimo, jer su zdravi pa se manje pazi. Ja nisam na LCHFu, ali pazim na unos UH i to isključivo jer se bolje osjećam kad ne unosim puno UH. Mene pašta ručak zabije na kauč, ako si priuštim i slatko onda preživam do sljedećeg jutra. Ali ipak ne mogu zamisliti život bez krasota poput hrskavih domaćih maslinastih fokača, mekanih domaćih kimom posutih peciva, pašte s timijanom i rastapajućih torti. Pa griješim vikendima. Kad dođe do six packa, ja sam oduvijek mislila da sam zadnja osoba na planeti koja bi mogla imati vidljive trbušnjake, ali zapravo nizak postotak tjelesne masti uz intenzivan trening ne može ne uroditi six packom. Napomena naravno da je to nuspojava zdrave prehrane puno treninga, a ne cilj jer six pack sam po sebi doista ne znači mnogo.
Betty skakala sam preko kutije za igračke, također iz Ikee koja je prenapunjena igračkama, a na moju nezavidnu visinu dođe mi skoro do koljena. Druga opcija je bila skakanje preko kuhinjskog stolca, no nisam se usudila, da ne bih i ranije nego što je nužno stigla na KBC.
Joj sasa...meni sline cure kad opisujes hranu. Da si musko, odmah bih se zaljubila u tebe, nema veze sto si niska.
Nego, sta tebi znaci cheat day? Jedan obrok taj dan je cheat ili svaki? Jesi umjerena il si ko ja?
Mene vec sad dupe boli od ovih 10 rundi, valjda od jump lungesa. Ujutro bih trebala taj kb 1, nadam se da ce rame izdrzat bez bolova
Mene nis ne boli. A volim kad me boli. Nemam puno pravila kod varanja. Ravnam se po unutrasnjem satu. Ovaj vikend sam bila bas gresna. Petak smo isli van, u Mali bar. Ubila sam se. Falila mi je samo fontana. Jela sam guscju pastetu, salatu s lososom, karijoline pizze u ponoc, pa tortu. Drugi dan Zotter, e sad, ja ne ludujem za coksom, probavala sam i prefino je, ali nisam se upropastila, nedjelja domaca pasta s gljivama i pancetom i timijanom i najbolja torta na svijetu. Sutra stavim link. A nekad mi je cheat da samo pojedem neki UH za rucak i komadic slatkog. U osnovi, svako mi se toliko desi da bas podivljam, ali ne volim taj osjecaj prejedonsti. Kljucno je mislim sto sam inace kraljica samodiscipline pa ni pinjole dok radim rucak necu gricnuti, i vjezbanje ubrzava metabolizam pa sve ovo redovito vjezbanje ponisti. U ponedjeljak sam nakon tog rodjendanskog masakra bila valjda pola kile teza..
Ja sam se u tebe zaljubila jos kad si imala avatar Toma Waitsa, koga briga sto bingas coksu.
hvala vam, cure
i ja se nadam dočekat i idući na ovoj grupi
a perina preko sixpacka
ja se ravnog trbuha možda nekad i dokopam, moja boljka su bokovi :kruška:
nega! cure koje radite body revolution (cubana i tko još?), di ste nabavile onaj cable? gledala sam neki dan u Intersport, ali nisu imali tako nešto
tang sretan i od mene. i meni je promaklo.
onaj kabel iz BR jedan mi je iz inetrsporta, ali mi je kratak, a drugi sam posudila od inesice, njen je iz lidla i bolji je.
sasa i betty
lude ste
ja isto volim da me bolii to si tumačim da sam aktivirala neke zapuštene mišiće. tako sam, primjerice, prošli tjedan radila Tatianine perfect abs afterglow i boljeli su me trbušni mišići, ali oni gornji, odmah ispod prsnog koša. kad to spojimo s mojom virozom od prošlog tjedna, tj. kihanjem i kašljanjem... plakalo mi se kad god se zakašljem koliko me trbuh bolio :D
u to ime sam jutro ponovila perfect abse
skulirana, uz rizik da ne otvaraš više moje linkove, pliz pokušaj to napraviti. trening je super! i sama Tati kaže da se u toj vježbi ne žuri i da stopwatch nije uopće bitan. svaka vježba ima 30 reps, 1 runda, 10 vježbi u toj rundi (a svaka s 30 reps). prvih 15 mi budu skroz ok, a onda me sve počne boljeti.
evo: http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
nema skakanja, samo snaga i na kraju je 30 MC
što se tiče samodiscipline, ja isto mislim da sam baš jako samodisciplinirana (jel postoji ta riječ) samo trebam odlučiti. na faksu sam bila užasno disciplinirana, mogla sam biti i manje
pa sam uz dijete spremala pravosudni pa znala sve što me prva dama pitala
![]()
ja sebi kod jela nisam ništa prekrižila, no u principu jedem dosta uravnoteženo i zdravo (osim onog bureka jučer) jer mi kao ni sasi, ne paše prenajedanje. dosta mi, ne znam, pojesti pizzu jednom mjesečno. nemam više uopće želju, čak ni u karijoli.
da si ja zacrtam da uopće ne jedem neke namirnice, mislim da bih mogla. samo što nekako mislim da to neću.
sviđa mi se ovo što sasa piše- kako je njen six pack posljedica intenzivnog vježbanja i zdrave prehrane, ne cilj sam po sebi. to je baš dobro rekla.
skulirana ni ja ne volim AMRAP zato uglavnom biram zuzkine treninge bez toga ili zacrtam sebi 3-5 rundi, zavisi koliko je vjezbi.
sasa je super rekla za six pack
kad bi samo malo disciplinirala prehranu mislim da bi i ja mogla do njega, neman problema s trbuhom, moj problem su bedra
vikki drago mi je da ste bolje
da, sestra vjv nije u istoj formi kao ja. ic cu ja sama trcat![]()
ali ne vjerujem da cu danas, dosta je hladno i puse bura, vidit cu kako ce popodne bit.
tangerina i ja ti zelim da iduci rodjendan docekas s namani six pack nebi bio na odmet
tako je, zato ja cuvam svoju perinu jer sam zimogrizljiva.
ja se mogu dosciplinirati oko bilo cega, to zanm. prosla vec nekoliko puta u zivotu, recimo kad su ameri napali irak, nisam pila colu, a ja jako jako volim colu. cak sam bila i u americi i svi su mi umirali od smijeha. i tako sam bila odreknuta cole pa cca 7 godina. nisam niti jedna jedini gutljaj popila.
a cola meni cesto sluzi da dizanje na poslu. nekad znam raditi jako jako puno, ne pijem kavu, i treba mi ta kolicina cukra da me digne. no i tad popijem max 0.5 l.
kad kuham, pecem kolace, nemam potrebu polizati zdjele, probati hranu, to radim jako jako rijetko. recimo od onih svih zvjezidca koje sam napravila za bozic, pojela sam okrugli broj, doslovno okrugli 0. kad mi je palo na pamet da bi jednu nije ih vise bilo. kako su se svi slatko smijali kad sam rekla e sad cu i ja konacno pojesti jednu krnclu
ali ne zelim se odricati bilo koje hrane. mislim da je kljuc u umjerenosti. no i ja pretjerujem kao i drugi, pa jelte ta perina stoji. i moram priznati kad sam bila mladja da je lakse isla, sad u 40-tim ide sporije. i fali mi setnja. od kad imam celjad samo zurim na posao, da bi mogla sto prije s posla, da bi mogla razvesti ih tu i tu..... sve i vama poznato. a prije s posla laganini nogama doma. cak sam dok sam radila na agronimoji znala prosetati kroz maksimir, pa na Harambasicevoj na tramvaj do draskoviceve, pa onda dalje nogama do jaruna. i to mi je bilo skroz ok. imala sam vremena. a onda jos i koji krug oko jaruna na rolama. a danas sam sebi kraljica majka kad odvjezbam 30 min.
Posljednje uređivanje od spajalica : 28.01.2015. at 08:14
sasa![]()
sjetila si me na Waitsa pa sam jutros vježbala uz christmas card from hooker in minnieappolis
vezano uz disciplinu, ja sam strašno nedisciplinirana
strašno nešto
jedina stvar u kojoj sam (sada) disciplinirana je vježbanje
što se hrane tiče, ja stalno počinjem iznova, krenem super i onda sve userem jednim vikendom, ako se imalo pripita vratim kući u stanju sam obrstiti cijeli špajz
al kako sam ja optimist i uvijek gledam on the bright side onda računam da je dobro da bar ne nastavim tom stranputicom nego se vratim na kurs vrlo brzo - i to je ono u čemu sam s godinama napredovala, prije bih se u takvoj situaciji samo pustila ko tikva niz vodu
očekujte da ću za dvadeset godina biti kompletna i zrela ličnost
prijavak: kb workout #1, super super super! radila sam sve sa 12 osim onog dijela sa pressom
volim bosonoge vježbe
tang, hoćeš da ti ja pošaljem svoj? nakon BR ga nijednom nisam uzela u ruke
tang, sretan rođendan!
ako želiš, dam ti ja traku za BR
samo javi di i kad primopredaja
ako tang uzme od maruške, betty ja bi tvoj cable
da, da ...krenula sam s BR i "već" sam na trećem tjednu :proud:
i tang...sretan ročkas...
i sasa...i tebi sretan sa zakašnjenjem![]()
u istom ste gradu, pa valjda je logično da će tebe izabrati
a ti, maruška, jesi se pokrenula više? ajde možeš napraviti bar ovaj zuzkin kratki, trebaš pet minuta raditi ovo:
1. Push Ups x5
2. Plank jumps x 5
3. Jump tucks x5
4. V-ups x 5
5 minuta, toliko svatko može
to mene čeka danas popodne, uz power yogu koju sam preskočila
Posljednje uređivanje od betty blue : 28.01.2015. at 09:11
ma ništa ne radim (osim odbojke, ali to ne računam)
psihički se pripremam za ponovni početak
mislim da više ne mogu niti jedan sklek a kamoli 5 u seriji
ali ajde, možda neki plank popodne, uz utakmicu
ili onaj abs afterglow - sjećam se da mi se sviđao