happy belated onda svima kojima je bio!

Anci,evo obecavam veceras taj radim,uzet cu KB umjesto lopte pa polako.....
nemam ti ja nekih ideja,zato izgubim dosta vremena kopajuci po netu trazeci inspiraciju pa onda nabasam na one zgodne muske primjerke i ode mi vrijeme LOL
kako imam TRX pa sipka,pa Kbelli,lopta,trampolin...svastarim stalno izmjenjujuci razne rekvizite....
a vise volim radit sa 100-150 reps prije prelaska na novu vjezbu,u serijama koliko god mos izdrzat da ne riknes...tako me poslije imam feeling vise bole misici nego da to razbijem na neke serije i rotacije vjezbi...
a i lakse mi je tako brojat,LOL....
da,ti si po meni pinku krupnija verzija mene. ..ja sam 169cm....

pretpostavljam da svi jedemo vise nego sto nam treba no ja stvarno ne bi mogla (fala Bogu ni ne moram) gledat koliko gdje ima kalorija,UH-a pa vagat,racunat,ili mjerit na bilo koji način....
sad kad citam,vjerojatno jedem previse UH-a jer npr. sezona je naranaca i ja vec mjesec dana mrknem 2 dnevno,pa jos nekad jabuka,ananas...pa mileram,orasasti....

s obzirom da je u planu jos jedno dijete nekako se ne sekiram zbog stomka,znam da ce bit jos kolateralne stete za popravljat....

ah, vertex sad si me bas s tim baletom nalozila da pitam ove sto djeci drze balet bi li i za odrasle pokrenuli....