ok, jedva sam našla ovu temu, jer nema novih postova od jutros, sad sam skužila da nemam blage veze na kojem je podforumu

enivej, odradila sam cardio jutros!
meni je onaj running man definitivno najgori, gori od suicides
i nakon vježbanja nisam imala skoro nimalo vremena za odmor, tek sam sad sjela. muž mi je bolestan pa njemu kuham juhu, dodajem čaj... zovu iz vrtića, starijeg cijelo jutro boli trbuh, pa smo ga doveli doma.. za neko divno čudo mala se nije za to vrijeme probudila

ali jučer sam jurila k njoj u sobu na gornji kat (imamo dvoetažni stan) i začudila se kako sam lagano preletila te stepenice, ipak nekog vraga služi taj cardio
i definitivno vidim razlike na svom tijelu dosta, nisam se na početku ni vagala ni mjerila jer nemam neke ciljeve u vidu brojki, više promjene osjećaja. nekako sam se previše pretvorila u tromu lignju, što mi je i inače tendencija, a ne želim biti takva. i stvarno se osjećam snažnije i s više energije, i nadam se prenijet taj osjećaj i na posao kad se vratim, gdje sam se malo previše bila prepustila strujama koje mi se ustvari uopće ne sviđaju. ako to uspijem, bit će super