MB, s obzirom da si tek počela, nemoj ubrzavati, možeš se samo ozlijediti ili pretrenirati. Bolje je najprije skupiti kilometražu u nogama, a onda ubrzavati, ne trebaju ti intervali zasad. Šaljem ti ime na pp, pa mi pošalji friend request

Što se tiče učestalosti treniranja, to ovisi o mnogo faktora, što želiš postići, masu ili definiciju, mršaviti ili izgraditi mišiće, osjećati se dobro zato što vježbaš... Npr. kako želim zadržati čvrsto i okruglo dupe, kada ga radim, radim svaki drugi dan jer mišiću treba vremena ne samo da se obnove popucala vlakna nego i da raste. Znači, jedan dan noge i dupe, drugi dan gornji dio i core. ovisi, naravno, i o tome trčim li uz to i koliko. Ako jako osjetim upalu mišića na dupetu, ne radim ga sljedeći dan nego uživam u činjenici da raste i učvršćuje se :D

Bodulice, dobro došla! Super za teretanu i za muževo društvo. I u teretani možeš iskombinirati vježbe kako ti paše. Za kondiciju bih ja uzela klasičan trening: 15 minuta kardija na traci, biciklu ili steperu za zagrijavanje, zatim vježbe snage i obavezno istezanje na kraju. Što se snage tiče, i tu možeš birati prema ciljevima: ako želiš ojačati mišiće, radiš manji broj ponavljanja s većim težinama, želiš li više kondiciju, radiš veći broj ponavljanja manjim težinama. Pretpostavljam da postoji i kakav trener tamo, konzultiraj ga.

Anci, sinoć je bilo cmoljavo i malo hladno (samo na početku), ali ja se tako dobro osjećam od tog trčanja da mi je danas cijeli dan pjesma nakon dugo vremena, čak i muskulfiber imam što nisam imala od trčanja ne pamtim otkad.

Spajka, brzo ozdravi! Sasa, neka se malena brzo oporavi!
Ja sam svog ovaj mjesec ostavila doma da se i ja oporavim i psihički i fizički.
Večeras sam mislila zwow 46, ali ništa od toga, tek sam sad večerala i prepun mi je želudac. Možda nešto kratko prije spavanja, malo planka i iskoraka.